היי בנות

anati44

New member
../images/Emo2.gifהיי בנות

אני מחפשת חולצות טי שרט חלקות ( או לא חלקות )ספורטיביות ,משהו יומיומי ולא פרחוני !!!!! יש חיה כזו במידות שלנו? 5 או 6 תודה ענתי

madam pompadour

New member
בגן חיות... ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

ממממממממממממממ... ניסתי לחשוב היכן יש ולא עלה לי שום דבר בראש
אולי בחנויות לבגדי גברים?!

sigalit33

New member
פעם......./images/Emo4.gif

לפני כמה שנים, קניתי ב"מתאים לי" חולצות T פשוטות וחלקות, אבל אני לא יודעת אם יש להם היום. האמת שקניתי שתי חולצות Tחלקות לא מזמן ב"תמנון" בקניון רננים. הן היו מידה XXL וזה עלה עלי, אבל טיפה צמוד, ובעונות למשל אני מידה 3-4, לשם השוואה. זו היתה המידה הכי גדולה שלהם, כך שאני בספק אם יש שם משהו שמקביל למידה 5-6. אני אנסה לחשוב על עוד מקומות, אבל כרגע, אין לי רעיונות נוספים. אם תגלי, תספרי לנו!

החורזת**

New member
אני קניתי בעונות מס 4 אבל הן ממש

גדולות, בד"כ אני לובשת מידה 5-6. יש להם בכל מיני צבעים, עם וי או עם סיום עגול. והן עכשיו במבצע של שלוש חולצות במאה ש"ח. יש גם חנות בבית קלקא בת"א (שני בניינים דרומה לקניון עזריאלי על דרך בגין). בעקרון זוהי חנות לגברים, אבל חולצות טי יכולות להיות לשני המינים ויש להם עד 7x בצבעים שונים, במחיר ממוצע של 35 ש"ח לחולצה.

אם היית מאיזור חיפה אולי הייתי

יכולה לעזור לך כי רק היום ראיתי כאלו בשוק רמלה לוד אצלנו בחיפה. סוף סוף הביאו לשם שינוי דוכן עם מידות גדולות , טי שירטים די פשוטים אבל ב - 10 ש"ח מה כבר ציפינו... לפחות גם אני יצאתי עם משהו מהשוק הזה.

DREAM111

New member
ודאי בעונות יש טריקו

עד מידה 6 ומאוד נוח. את יכולה למצוא את זה בכל החנויות שלהם.

למעלה