אנשים, תעזרו לי!!!...

The Jenny

New member
../images/Emo2.gifאנשים, תעזרו לי!!!...

אוקיי, אני ממש בבעיה, ואני משתגעת!... אי עכשיו החלטתי סופית לעבור לווסטרן (אחרי שיותר משנה רכבתי גם וגם, והאמת- אני מעדיפה ווסטרן, ואני רוצה להתמיד בסגנון זה. מאוד רוצה...), אבל יש לי בעיה: אני יכולה לרכוב רק בימי שישי או שבת, ובמשך המון זמן חיפשתי חווה די קרובה לאיזור המגורים שלי, שעובדת בימים אלה. עכשיו, שסוף סוף מצאתי חווה נהדרת (נצר סירני, אגב), אני מגלה שהיא חוות אינגליש! מה אני עושה?... לדעתכם כדאי לי להמשיך עם אינגליש בחווה ממש טובה, או לחפש חוות ווסטרן מעצבנת ורחוקה יותר? כי לעזאזל, אני באמת אוהבת ווסטרן!!! תעזרו לי!... תודה מראש... ג´ני.

לכי בעיקבות ליבך!../images/Emo23.gif

~מקיאה על כולם סבון מזמר (יענו אופרת סבון-נא לא להתייחס)~
אבל אני רצינית..(אם יש דבר כזה אצלי
) אני חושבת שאת צריכה להחליט בעמצך לעצמך.. ד"א יש לי חדשות מרעישות!!! הגעתי למסקנה שהעולם מתהפך!!! האינגליש הופכים לווסטרן והסטרייטים הופכים להומולסבים!!
~בדיחה אישית (לא במובן של אישית יעני אני לסבית (חס וחלילה טפו טפו טפו
)..אלא אישית יעני שמעתי..קראתי..טוב..שכחו לא משנה!)~

והגעתי למסקנה שכל השמות באיסיקיו

נועדו לבלבל בין כחול לאדום! לכן אני מחריזה שהשמות הם אדומים עם פסים כחולים ונקודות אדומות!!! ~נא להתעלם- שעת חירפון-גיליתי שאין מחר בית ספר~סופקת את הראש בקיר~ אז מות לי להיות שמחה..לא?~

דופקת* מותר*

פחחחחחחחחחחח!! תקראו שוב את הכותרת של ההודעה הזאת...גוד-דאם-איט!!! יש משהו שכן נשמע טוב בימנו!?
שתי המילים האלו נועדו להיות ביחד..

The Jenny

New member
חחח, תודה! רק רוצה לציין-

אני לא עוברת פתאום לווסטרן, מדובר בהעדפה שנוצרה בהדרגה, משיכה לווסטרן שהלכה והתגברה במשך יותר משנה... ואגב- הומולסבים?... חחח, מגניב...

מגניב??? לא ניראה לי!!!!

מדברים פה על חיים של אנשים!!!!! אין לי בעיה עם הומוסקסואלים...את האמת אני תומכת בהם אבל.... כאילו...שימו לב ששליש מהעולם הופך להיות הומולסבי!!!! זה מוגזם!!!! אני ואאווין סבורות שזה בגלל הבנים בעולם... הבנות הופכות ללסביות בגללם... חחח והבנים...טוב... הם בגלל שהם בנים.... הלא כן אאווין?

The Jenny

New member
שנייה, לא הבנת אותי!

אני לא התכוונתי להגיד להגיד שאני תומכת בהומוסקסואליות. גם אין לי בעיה עם זה... זאת פשוט נטייה מינית, זה לא ממש משנה לי... אמרתי מגניב על הביטוי עצמו, ועל זה שאאווין קישרה את זה עם העובדה שרוכבי אינגליש רבים עוברים לווסטרן (האמנם?...) לא התכוונתי לשום דבר מיוחד! משפט תמים בלבד! הא לכם!...
ג´ני.

ashley11

New member
לשנת הלימודים אני ממליצה ../images/Emo15.gif

החווה בקיבוץ נגבה, כרגע היא לא פתוחה אבל אחרי החגים היא תיפתח, ויש גם חווה די טובה(ככה שמעתי) בבאר טוביה טלפון אני אשיג לך מחר את יכולה לדבר במנגס(מסנג´ר) או באי סי

אבו-דני

New member
הפתעה

--- אאווין את מפתיעה במשפטים חכמים ועל כך אומר לך WELL DONE רכיבת אינגליש מומלצת למתחילים בגלל שיש בה חוקים נוקשים של ישיבה שהם הבסיס לרכיבה טובה.

shiri5

New member
אני דווקא לא מסכימה!!

זה הכל תלוי בחווה שאתה לומד בה ובמדריך שלך! אני התחלתי ללמוד אינגליש לפני 4 וחצי שנים ובמשך כל הזמן הזה לא עבדו איתי על הישיבה!! ולפני חודשים עברתי לווסטרן וכמעט כל מה שעשיתי זה לעבוד על הישיבה וגם עוד משהו שראיתי זה שבכל הזמן שהייתי באינגליש הישיבה שלי לא הייתה טובה בכלל ולמדתי המון דברים על הישיבה שבכלל לא ידעתי... לא משנה אם מחליטים ללמוד אינגליש או ווסטרן, צריך להקפיד שבשניהם יעבדו הרבה על הישיבה כי היא הבסיס לרכיבה טובה!!

את צודקת

זה מאוד תלוי בחווה שבה אתה רוכב! למשל אני התחלתי בגיל צעיר וכל השלוש שנים הראשונות שלי עבדתי על הישיבה בלבד עד שהייתי חזקה וגדולה מספיק כדי לשלוט על סוס, זה אולי משעמם בהתחלה אבל זה משתלם לעתיד! באיזה חוות אינגליש רכבת?

M ar y K at e

New member
השגתי את הטלפון ../images/Emo15.gif

מהאתר של פיצ(פיצ בעמוד הסרטים באתר שלך, שכחת את סוס פרא, אני אתן לך ביקורת אם לא ראית) 8501363-08 08-8501363

חוות מכורה

יש לך את חוות מכורה שנמצאת בכרם מהר"ל זה בצפון בערך.... אבל זאת חווה מעולה אי נוסעת לשם לטיולים והיום הייתי והיה מזה כיף יצאנו לטיול רק אני והמדריכה ועשינו גאלופ בקיצור החווה ממש ממש ממש ממש מעולה ויש לה גם אתר אינטרנט תיכנסי למנוע חיפוש ותכתבי חוות מכורה ביי ובהצלחה.....

למעלה