אני לא מאמין!

דושניק

New member
../images/Emo2.gif אני לא מאמין!

תמיד חשבתי שאני מהבודדים שרואים את סטארגייט. אף אחד שאני מכיר לא רואה את זה וכמה שניסיתי לשכנע לא ניתפסו לסידרה. ומה אני מגלה? יש לזה פורום! סוף סוף אפשר לדבר עם אנשים על הסידרה. גם אני כמו רבים התייאשתי מזמן מערוץ 1 ומוריד ישירות את הפרקים, בד"כ מיד אחרי שהם יוצאים. הפעם יצא שבגלל נסיעת עבודה לחו"ל וחופשה בארץ לא ראיתי את פרקים 7 ו-8 מ-SG ואטלנטיס, אז יש לי 4 פרקים להשלים. האם זה נכון שעונה 8 היא האחרונה של SG? יש לי הרגשה שהורגים אותה סופית. במקום לפתח את העלילה (היקום כולו לפניהם, לא נראה לי שחסרים כותבים מוכשרים עם רעיונות מוצלחים) מצלמים יותר ויותר פרקים בתוך הבסיס. טיאלק במציאות מדומה? נו באמת! איך אומרים? They can do better! בכל אופן, אני מקוה שייצא לי לשרוץ פה מעכשיו.

[TNT]

New member
קודם כל ברוך הבא לפורם

כן, גם אתה כמו כל שאר שוכני הפורם נפלת קורבן לערוץ אחד. כולנו עברנו את הרגע הזה "מה אני לא היחיד בארץ שרואה סטארגייט? מה יש פורום? מה הסדרה נחשבת מצליחה בארה"ב?" עונה 8 נכון לעכשיו באמת אמורה להיות העונה האחרונה אם כי רצות שמועות שעקב ההצלחה תהיה גם עונה 9 אבל בינתיים זה רק שמועות. עוד דבר אחד אצלנו בפורם נהוג(או למעשה חובה) להודיעה על ספוילרים לעונות ששודרו בארץ אומנן לא אמרת שום דבר שיכול להרוס אבל להבא תדע לסמן
כשאתה מדבר על עונות שלא שודרו בארץ. אאה וכמובן מגש הכיבוד שאנו מגישים לכל משתמש חדש.

deathcaster

New member
תראה דושניק

קודם כל ברוך הבא ...... תראה ...בסיום העונות האחרונות , חרב דמוקלס ריחפה מעל סטארגייט ולבסוף החליטו על צילום עוד עונה ...אני מוכן שגם הפעם בסיום העונה השמינית חרב דמוקלס תרחף שוב ....ויחליטו לבסוף לצלם עונה תשיעית ...כך או כך ....השמועות אומרות כי מדברים על עונה תשיעית , אך שום דבר אינו סופי .... אני מסב את תשומת ליבך גם לסידרה סטארגייט אטלנטיס , שווה להתחיל להוריד , אתה בהחלט יכול להשלים את הפער במהרה , ושווה לראות ! אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי עונה 8 , לדעתי היא בכלל לא גרועה , אולי 2 הפרקים האחרונים היו עם פחות אפקטים אך בהחלט יש בהם עלילה , ועלילה טובה .

Echelon

New member
בקשר לעונה 8

RDA או Richard Dean Anderson שזה השחקן (המעולה!!) של אוניל, כבר התעייף מהסדרה, וגם ככה הסדרה לפי דעתי יכולה בקשט להיגמר בעונה שמינית. כבר עכשיו הם קצת מותחים את המסטיק, RDA גם ככה לא מופיע כל כך הרבה, ורוב הפרקים האחרונים (ספוילר קטן) הם בעיקר על העולם עצמו מול סטארגייט, לא ממש איזה קרבות חלל אפיים, או להרוס ספינות גואולד. זה כבר יותר על העובדה של סטארגייט וכמה אנשים לא יודעים על זה וכו'. גם אני מניח שנראה עוד הרבה הופעה של הRouge NID, שהם כמובן לא רוצים את סטארגייט מפורסם. בפרקים האחרונים שימו לב שהם הוזכרו הרבה. בכל אופן, זה יכול להתפתח לעונה תשיעית - שתהיה בעיקר משהו כמו מלחמת הכוכבים וזה לדעתי כבר למתוח יותר מדי את המסטיק.

Chelnak

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

דרך אגב, אתם לא חושבים שזה מדהים שכל מי שצופה בסטארגייט בארץ (וזה כולל גם אותי) תמיד חשב שהוא היחיד שצופה בזה (לפחות עד שהגיע לפורום)? מצד אחד, זה יכול להיות דבר לא כל-כך טוב (כי אז מי שמשדר את הסדרה (...) לא כל-כך מודאג בקשר לאי-שידורה). אבל מצד שני, זה נותן תחושה נחמדה של ביתיות לפורום (או בכל פעם כשגשים ברחוב עוד מישהו שצופה בזה...), לא?

Echelon

New member
חח כן

זה די מוזר כזה. אני בתחושה שאני מהבודדים שבאמת אכפת להם ממד"ב בארץ, ורואה סטארגייט, פתאום אני מגלה פורום שלם. תפוז בהחלט עושים איתנו חסד. בכל אופן, אטלנטיס בהתחלה קצת לא אהבתי את השחקנים, וההתפתחות לדעתי נעשית מאוד מאוד מהר. אם אני הייתי הבמאי, הייתי פורש את השני פרקי התחלה על 4 פרקים בערך, אולי אפילו יותר. אבל אטלנטיס די משתפרת מפה לשם, ועכשיו אנחנו רק מגלים את מאזני הכוחות, תחשבו שיש עוד המון מה להתפתח ובעיקרון אני אופטימי. מה שפשוט אכזב אותי *ומהמשך ההודעה יהיה ספוילר* זה שהם מגלים את הריית' כאילו תוך שניות. זה נכון שזה מראה כאילו כמה הם השפיעו על האיזור, אבל בכל זאת, הם היו צריכים קודם קצת לבדוק ת'אזור, לקבל רמזים וכאלה. גם בהתחלה המפקד הצבאי שמת בסוף הזה אומר "בואו נלך למקום של האויב הזה" או מה שזה לא יהיה. כאילו אתה לא ישר קופץ על אויב שאתה אפילו לא מכיר עוד. אבל חוץ מזה, הסדרה די נחמדה והאפקטים יחסית נחמדים בינתיים, למרות שעדיין הפרק האחרון של עונה 7 מדהים אותי כל פעם מחדש.

[TNT]

New member
ההרגשה הזאת נגרמה בגלל ערוץ 1

סיפורו של הסטארגייטיסת הישראלי המצוי ערוץ אחד זה ערוץ שכעמט אף אחד לא רואה ובהתחלה בכלל לא היה פירסום לסטארגייט בערוץ אחד ככה שכל אחד פה בשבת של שעמום זיפזפ ובמקרה נחת בערוץ 1 בדיוק ששידרו סטארגייט ושבוע אחרי זה נזכר וווי היה משהו נחמד בערוץ אחד שבוע שעבר אולי יש את זה גם השבוע ומפה לשם מתחילים לעקוב אחרי זה כל שבוע כמובן שכל שבוע מחדש חושבים שזה נגמר ולא ישוב יותר. ואז נגמרת העונה ואחרי כמה חודשים להפתעתך הרבה שוב משדרים את זה ואיזה הפתעה אפיולו ראיתי איזה פרומו. בשלב הזה לחלקינו אולי יש עוד איזה מקר שגם ראה את זה וביחד אתם בטוחים שאתם היחידים שרואים את זה. בשלב הזה עדיין אף אחד לא קולט שזאת סדרה שמצליחה מאוד בארה"ב. אחרי כמה עונות מתחילים לחשבו איזה מוזר שהסדרה הזאת עדיין קיימת הריי היתי בטוח שביטלו אותה כמו כל כך הרבה סדרות שהן אומנן טובות אבל אין להן ריטינג בכלל. וכמובו שאחריי כל סוף עונה בערוץ 1 אנחנו בטוחים שזהו נגמרה הסדרה. ובשלב מסויים אנו מגלים סקרנות ומתחילים לשוטת באינטרנט ומופתאים לגלות שהסדרה מצליחה בארה"ב וחלקינו בסוף מגעים לפורם סטארגייט בתפוז
. יתכן שיש כמה אנישים שעברו מסלול שונה, נגיד אהבו את הסרט שמעו שיש סדרה והיו חיבים לראות אותה או שהיו כאלה שראו את הסדרה בחו"ל אבל אני מניח שפחות או יותר תיארתי את התהליך שעבר רוב מי שרואה סטארגייט בישראל.

Echelon

New member
צודקת

אבל אני ראיתי את הסדרה מהפרק הראשון שלה :] בתחילת העונה החמישית נפל לי אסימון שבטח עוד מישהו יודע עליה.

Echelon

New member
אופס :X

סליחה שהתייחסתי בלשון נקבה, פשוט "הסטארגייטיסת" בלבל אותי קצת :p

[TNT]

New member
זה בסדר אני רגיל עוד מאז שהיה לי

שער ארוך למרות שלאחרונה היסתפרתי.

deathcaster

New member
הצעה ל - TNT

תשנה את הניק ל - TNT אחלה גבר , כדי שלא יתבלבלו ... ועוד דבר : למרות שהצליחו לפענח את ההודעה שלך , בפעם הבאה שאתה רושם הודעה ארוכה , אינ רוצה להכיר לך כמה חברים : 1. מקש ה - ENTER , מפריד בין שורה לשורה , ובין תת נושא לתת נושא 2. מקש ה - " . " ( נקודה ) - יש לשים אותה בסוף כל משפט 3. מקש ה- " , " ( פסיק ) - מפריד בין חלקים שונים במשפט . ע"י "שלישיית האמיגוס" הנ"ל הודעותיך תהיינה הרבה יותר מובנות ומסודרות . נא לקחת את דבריי ברוח טובה , אין לי שום כוונה רעה . ולראייה קבל סמיילי -

P e t e r P a n

New member
דווקא זכור לי

ששבוע לפני שהסדרה החלה לרוץ הערוץ אחד, השבועון "פנאי פלוס" עשה כתבה על הסדרה {משהו קטן אומנם בגודל של עמוד}...כך אני בכל מקרה הגעתי לסדרה, ובתור אחדש שמאוד אהב את הסרט, הייתי שמח ומוסקרן לראות כיצד תתפתח הסדרה. הייתי בטוח שיש עוד אנשים שרואים את הסדרה ובטוח שמעו עליה {כמה אנשים שהכרתי בזמנו אמרו לי שהם מכירים את הסדרה ורואים}, אבל בהחלט בגלל שערוץ אחד זה ערוץ שאיש אינו יודע על קיומו כמעט, אז לפעמים זה מאוד לא ברור האם יש עוד מישהו שבכלל רואה את הסדרה חוץ ממני, ובני משפחתי ועד איזה שניים שלושה חברים.... והנה, דווקא מתסבר שהרבה מאיתנו מכירים ורואים!!!! one big happy family!

דושניק

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים

אני באמת חושב שהעונה ה-8 קצת חלשה. אולי בגלל שלי אישית צילומי תקריב בתוך בסיס האם לא עושים את זה באופן אישי... אני צופה באטלנטיס מתחילתה, ואני לא סגור עליה בינתיים. הצוות נראה לי מוזר, ויש חורים בעלילה שקשה לבלוע, כמו שכבר הזכירו פה. עם אטלנטיס, משום מה, הרבה פעמים בזמן הצפיה עולה לי המחשבה שזה קצת "אמריקקי", למי שמכיר את המושג. עם SG1 זה לא היה קורה לי. הייתי מרותק למרקע עד לסיום הפרק, ומתייסר שבוע (או יותר, תלוי באלוהי ערוץ 1) במידה והיה כתוב בסוף "To be continued...".

Echelon

New member
אטלנטיס\סטארגייט 8.

העונה השמינית קצת יותר חלשה מבחינת "אקשן" או כאלה. הם כבר מנסים לסגור קצוות וללטש לפני שהם מסיימים את הסדרה. הרבה Allies מתו ובעצם עכשיו הגואולד מפחדים מכדור הארץ. בטח עוד נשמע קצת מBhaal כי הוא האדון הכי חזק נראה לי נכון לעכשיו, אבל זה כבר פחות מבצעים צבאיים כמו שאמרתי. זה יותר מתמקד נכון לעכשיו בסכסוכים ודברים בכדור הארץ עצמו. אטלנטיס כבר אמרתי שלא אהבתי את ההתפתחות המהירה שלה. הכל קורה שם מהר מדי בפרקים הראשונים. הם הרי יודעים שהם יעשו לפחות עוד איזה שתי עונות, אז לאן הם ממהרים? הCast בהתחלה היה נראה לי קצת מעצבן וגם המשחק שלהם היה מממוצע מינוס, במיוחד של שפרד שהוא משחק אותה "Did I do that" ועוד כל מני דברים כאלה. בכל אופן, למרות שהם מזדרזים מאוד עם הסדרה, הפרקים נהיים רק טובים יותר לדעתי. אל תשכחו שעוד לא ראינו את הפרקי אמצע עונה של שתי העונות האלה, שאני מחזיק בהם ציפיות גדולות. לאטלנטיס צריך עוד לתת זמן להתפתח בכל אופן. יש לה פוטנציאל מבטיח, אבל עד עכשיו היו עוד כמה נקודות שלא אהבתי ממש איך הם עשו אותה. סטארגייט זה פשוט סטארגייט ואף אחד לא ישתווה לה :). אני מקווה שגם אטלנטיס תוכל להוכיח את עצמה בדרך כזאת או אחרת.

morada

New member
../images/Emo58.gif מעליי

למרות שרשמת "אטלנטיס\סטארגייט 8" היה כדאי להוסיף את הסימן

morada

New member
2 דרכים

1. ללחוץ על "סמיילים וסימנים לנושא" - נמצא ליד התיבה שאתה כותב בה את כותרת ההודעה, ואח"כ לבחור בסימן הרצוי. 2. לכתוב את הסימן | אח"כ לרשום ספוילר ושוב את הסימן | הכל כטקסט אחד ללא רווח.

למעלה