Walk Two Moons

New member
../images/Emo199.gif

אני עייף מדי בשביל לבחור שיר... מי שיראה את זה ראשון, שיבחר שיר מתוך 'אביתר בנאי', שיר נוסף לדו-קרב, ויענה
לילה טוב! --------------------------------------- מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: '*****' או '*******'? רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

אני אקח פיקוד- יש לנו את כל הזמן ../images/Emo13.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: יש לנו את כל הזמן או הדב והנחש ? רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

Walk Two Moons

New member
חפיף...

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] די גבוה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין לי רעיון. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! צביקה פיק! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים, גם "היונה" הפלייליסטי יכול להתאים. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כשבא לי להירגע. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הפזמון. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא הייתי עושה לו קליפ. דו קרב: יש לנו את כל הזמן או הדב והנחש ? הדב והנחש רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? אני מכיר את אחד המעבדים של השיר (עמית גילוץ) והוא טוען שהוא לא מת בכלל על איך שהשיר יצא בסופו של דבר

בוקר טוב ופסח שמח! עוד מעט הגדות, מצות בלגנים

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] מ-א-ו-ד גבוה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: משום מה עולה לי לראש ארקדי דוכין שלדעתי יכול לעשות לזה ביצוע חמוד. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! חמי רונדר? שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים, מתאים. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: בכל רגע, רגעים שקטים במיוחד אבל. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? הוא שיר מושלם. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? את הפתיחה וגם את הקטע באמצע של הקונטרה בס שאחרי הבית השני. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? --- במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הייתי מצלם אותו אולי בשוק גדול, שברקע יש דוכן ענקי של מוכר תבלינים, ובקניות של יום שישי בצהרים הוא מטייל בשוק ודווקא שר "יש לנו את כל הזמן"... דו קרב: יש לנו את כל הזמן או הדב והנחש ? דו קרב קשה מדי (למה עשיתי את זה לעצמי?), פעמים שהדב והנחש מהגאוניות של האנרכיה שיש שם בשיר, בלגאן לא מובן כזה, אבל שאני רוצה להירגע זה בהחלט רגע מתאים יותר ליש לנו את כל הזמן. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? אם יש שיר שהייתי רוצה לבצע יחד עם אביתר, זה זה.

sivanm82

New member
מרוקן ארונות ישנים....

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]גבוה מאוד. שיר יפיפה.מרגיע בעיקר.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אף אחד. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!כולם שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?מתאים . רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר:למען האמת כל הזמן, בכל שעה בכל מקום.. אבל בעיקר מתי שאני עצבנית- זה שיר כ"כ מרגיע ואופטימי..והלחן שלו פשוט.. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?מצטרפת לאבירם^ זה באמת שיר מושלם. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד?במיוחד ההתחלה, עם הפסנתר... והשורות הראשונות "פרחים אדומים.. עומדים להיפתח.." במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?שוב אני מצטרפת לאבירם^ רק שבדימיוני הוא משוטט לו באיזה חוף ים.. חח דו קרב: יש לנו את כל הזמן או הדב והנחש ?זה באמת קשה... שני שירים שאני מאוד מאוד אוהבת.. ואו די למה לעשות לי את זה ? אני אוהבת את שניהם מאוד -קשה לי להכריע... רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?בהופעות אני תמיד מתרגשת שהוא שר אותו...

TEENAGER1

New member
זה לא אמור להיות שיר מתוך "אביתר בנאי"?../images/Emo12.gif

שיהיה..
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] באמצע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שלום חנוך זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! די הרבה שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: עם כל הדיסק אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? למען האמת, כן.. אני לא יודעת להצביע על משהו מסוים שהייתי משנה, אבל השיר בכלליות לא מסתדר לי כ"כ איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הפזמון במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודעת דו קרב: "יש לנו את כל הזמן" או "הדוב והנחש"? שניהם לא פייבוריטים אצלי. נלך על "הדוב והנחש" רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? הביצוע בהופעות הרבה יותר טוב מבדיסק. במיוחד כשאמיר צורף שר "יש לנו את כל הסססמן"

חחחח וואי לא שמתי לב!

ואיך הדב והנחש לא פייבוריט אצלך? זה אולי השיר הכי גאוני בעולם. כל השבירות קצב והאי סימטריות שם, אחד הטובים שאביתר יכל לחשוב עליהם.

TEENAGER1

New member
נראה לי שהוא פשוט מפחיד אותי קצת..

וזה לא אומר שאני לא אוהבת אותו, פשוט פחות משירים אחרים.

למעלה