dietoday

New member
../images/Emo199.gif

המממ.. מרוב שהייתי עסוקה בימים האחרונים שכחתי את יום-ההולדת של החברות הכי טובות שלי (תאומות..).. מזל שאחת שלחה לי הודעה שאשריין את יום שישי בערב למסיבה..
ועכשיו אני צריכה ללכת לקנות להן מתנות (מה שהכי קשה בעולם כי הן שתיים..), ולא יוצא לי מהראש (כמו בכל שנה) שהיו כמה שנים שהן פשוט לא נתנו לי אפילו בלון ליומולדת... ואני חלילה לא אזכור להן את זה, ואני לא שומרת טינה, פשוט מטרידה אותי המחשבה של איך זה קרה.. הן הרי לא שכחו, הן היו במסיבה שלי והכל... בכל מקרה, אני צריכה לחשוב על מה לקנות ברגע האחרון (וזה דווקא בסדר, כי יש קניונים רבים באיזור לרשותי..) וחשבתי שאולי יהיו לכם רעיונות טובים.. הן יהיו בנות 24.. ובכלל עכשיו שמתי לב שה29, לא ה30, אז יש לי עד מחר.. :)

דווקא בזמן האחרון יצא לי לראות המון דברים

החנויות מלאות בחפצים חמודים שמתאימים בתור מתנות יצירתיות וחמודות. למשל, נתקלתי במאפרה משתעלת בצורה ריאות, אני מתכוונת לקנות אחת כזאת לידיד שלי. יש כל מיני פתרונות יצירתיים לבית, כמו מחזיק לפלאפון, תמונות מגניבות לעינית של הדלת, כריות חימום בצורות מקוריות במיוחד ועוד ועוד. יש את המתנה הבאנלית של לבנים או סבונים, אבל זו עדיין מתנה שתמיד כיף לקבל ועם כל הסיילים שיש בימינו זה גם לא יצא יקר במיוחד. ותסלחי לי, אבל אני חשב בצורך להתייחס למה שהעלית כדרך אגב: אני מבינה את אי הנוחות שלך והרצון ל"החליק" ולא לשמור טינה, אבל אני מודעת גם להרגשה המאוד מאוד לא נעימה שנוצרת כשחברה שוכחת את היומולדת שלך או במקרה כזה, זוכרת את היומולדת ולא מביאה מתנה, וקשה להתעלם מהתחושה הזאת כשמגיע יום הולדת של חברה כזאת... אז את מוזמנת לדבר על זה אם את חשה בצורך.

dietoday

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, תודה על החלק השני של ההודעה. אני והחברות האלה למדנו יחד מכיתה א' ואני ואחת מהן נהינו חברות הכי טובות בתחילת החטיבה. בתיכון כל אחת הלכה לדרכה, וגם בצבא.. לא ממש חזרנו להיות מה שהיינו אז, ולפעמים אני מרגישה שהיא כבר לא ממש מחשיבה אותי כ"החברה הכי טובה" שלה.. אבל אני בחיים לא אשמור לה טינה על משהו, ובעיני היא עדיין אחד מהאנשים הכי קרובים אלי. בכל מקרה..
קניתי להן כל אחת איש קטן חמוד כזה על אי שהראש שלו זז כמו של כלבי דשבורד.. זה אמור להיות מרגיע או משהו... והכי חשוב, עשיתי גם קצת שופינג לעצמי..

למעלה