שאלון :]]

• פותח הנושא shi66
  • פורסם בתאריך
לא!../images/Emo211.gif

הוא לא נראה ככה! הרגת ארנב חף מפשע! *מוציאה לשון* אגב, בסוף השיר הוא משתגע מהארנבXD

לא נכון!../images/Emo211.gif

זה הסוף: מה קשור לעולם !!!! אני שונא דברים לא אנושיים אני שונא דברים בעלי מחושים אני שונא ארנבים עם הרבה חלון אני שונא את העולם אז תנו לי לישון !!! פזמון: מה קשור ארנב או או או או מה קשור ארנב או או או או ומה קשור ארנב או או או או ומה קשורררר ארררררררנבבבבבבבבבב ! חציל לפחות אני שולטת יותר ממנו בשירים עצובים...

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifהו כן אתמול תלינו ארנבXDDD

ונתנו המון חיבוקים לז'אנה זונת הצומיXDD כנסו גם היום לצ'אט

אוי../images/Emo211.gif

נזכרתי בתמונה שראיתי שלמדתי על הומור: רואים איש עם שני קרסים במקום כפות, ולידו יש לט שכתוב עליו: "אם תתנו לי 5 ליש"ט לא אחבק אתכם"

broken winges

New member
><

שמי:מעיין כיתה:ז' גיל:13 וחצי... הדברים האהובים עלייך-דרמה,ציור,מחשב,שירה,מוזיקה:] מה המאכל האהוב עלייך ? צ'יפס ושוקולד... מהי הגבינה האהובה עלייך? עם זיתים?..קוטג'.. איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']?כולן...>< מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתק.. קיץ או חורף?קיץ וחורף..במיתון.. אביב או סתיו? אביב עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? מעבר. טלווזיה או מחשב?מחשב מחניים או שבועיים? מחניים..מה זה שבועיים?.. אני בעד.. ספורט? בעד ציורים ? בעעדדדדדד אהבה? בעד קסמים? בעד ניסים? ?>< טלנובלות?נגד סתם טמטום. סרטים מצוירים? בבבבבבבבעעד DDD::: רומן בסתר ? לא..צריך להתגאות באהבה. אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - כשהייתי קטנה אספתי מלא תמונות שלה. עכשיו ממש לא. שרית חדד-לא :S אנהי-לא.. שלמה שבת - לא שלמה ארצי-לא

ארנב!../images/Emo211.gif

שמי:אן(לא, ברצינות, תקראו לי אן) כיתה:ו' גיל:12 הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ?עוגת גבינה
מהי הגבינה האהובה עלייך? נו תגובה איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']?זאת עם הכי הרבה מאכלים מתוקים ומשמיניםXD מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ?פחממות לשלטון קיץ או חורף?חורף(זה בכלל לא בגלל שהמומלדת שלי בחורף, בכלל לא) אביב או סתיו?אני מתארת לעצמי שאביב עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]?מעבר טלווזיה או מחשב?מחשב מחניים או שבועיים?זוהר לשנוא ספורט אני בעד.. ספורט?קראו למעלה ציורים ?ברור שבעד.... אהבה?האהבה אכזרית... נידון עליי להתאהב רק באנשים שמנמנים וחכמים קסמים?אין בעיה... ניסים?בעד! טלנובלות?בלי נובלמן אני לא רואה סרטים מצוירים?העובדה שאני גרופית של הסימפסונס אומרת לכם משהו? רומן בסתר ? נראה לגבי זה... אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו -
שרית חדד-
אנהי-
שלמה שבת -
שלמה ארצי-משהו באמצע... התחלתי לתאב את עומר, וגם לאהוב אותו. אני שונאת אותו בגלל הארנב...

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifקריספיות ../images/Emo99.gif

שמי:לאהD:
כיתה:ט5.ממממ. גיל:14 ו7 חודשים
הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך?עוגת גלידה עם סירופ חם *-* מהי הגבינה האהובה עלייך?ריקוטה,פילדלפיה איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']?דוקטור לק?
מה אתה מעדיף- ממתק או פחממות?ממתק:] קיץ או חורף?סאמררררר אביב או סתיו?אביב
עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]?מעבר^^ טלווזיה או מחשב?מכשב D: מחניים או שבועיים?מחניים?
אני בעד.. ספורט?לא בבית סיפרנו
ציורים?כה אהבה?^^ קסמים?כןןןן
ניסים?^^; טלנובלות?תראומהשבאלכן
סרטים מצוירים?אעאע.בוודאי
. דיג'ימון
רומן בסתר?
אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן_ ,מי שמעריץ שיסמן,מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו-אין דעה שרית חדד-כנ"ל אנהי-מי זה?
שלמה שבת-אין דעה שלמה ארצי-כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

ינקיפנק

New member
^__________________________^

שמי:לנהההה כיתה:ח'3 מצטיינים |מתלהבת| גיל:13 ו9 חודשים ^______^ הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? בני אדםD: מהי הגבינה האהובה עלייך? עמקק יאי איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']?אמ..א..גולדסטאר? מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתק! קיץ או חורף? קיץץץ אביב או סתיו? סתיו עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? קבועעעעעעעע טלווזיה או מחשב? מחשביאדה! מחניים או שבועיים? מותניים! אני בעד.. ספורט? יאק ציורים ? יאי אהבה? אני לא יודעת, אני מקווה שזה נחמד |שוקעתברחמיםעצמיים| קסמים? יאיאי, שיט, שוב נעלמתי. ניסים? מי זה ניסים? טלנובלות? לאלאלאלאל, יאק, בעעעעעעעע. סרטים מצוירים? אוח, בובספוג, הסדרה היחידה שאני מכורה לה, לא יכולה להתנגד למותק המרובעע רומן בסתר ? |בוכהושובשוקעתברחמיםעצמיים| אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - |בעע| שרית חדד-כנ"ל אנהי-כנ"ל, למרות שאני לא יודעת מי זה.. שלמה שבת - מי זה?? שלמה ארצי-אממ, לא שונאת ולא אוהבת. אני עשיתי את החידון:) תגיבו

LudaGirl

New member
עניתי, שאלון הזוי

שמי: לודה גרקו כיתה: בעזרת השם מסיימת י"ב גיל: בקרוב חוקית הדברים האהובים עלייך- כללי לאללה. אני מניחה ששינה עם ניצן, וסתם יציאה עם חברים. ומקלחת טובה אחרי יום ארוך מה המאכל האהוב עלייך ? ניאמ, סיני ובורגר? לא ביחד אבל. וגם אבטיח מהי הגבינה האהובה עלייך? צפתית איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? שטראוס, למה? כי אבא שלי עובד שם, והם מייצרים חומוס, וגלידה. מה עוד צריך בחיים? מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? פחממות קיץ או חורף? לא ולא אביב או סתיו? אביב עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? תלוי טלווזיה או מחשב? חחחח טלויזיה מחניים או שבועיים? הא? אני בעד.. ספורט? ברור ציורים ? מי נגד ציורים? זו מטרת הפורום הזה! אהבה? מי נגד אהבה? קסמים? חחחחח ניסים? מה? טלנובלות? נאאא, מראה את כל החרא של החברה סרטים מצוירים? בכיף רומן בסתר ? בסתר ממי? מבעלי? או מחברים שלי? אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - לאאא שרית חדד- חחחחחחח אנהי- וואט? שלמה שבת - הו דה פאק איס הי? שלמה ארצי- עדיין צוחקת

Stinki Winki

New member
עונה

שמי: נעה כיתה: י (5-.-) גיל: 15 הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? פיצההה מהי הגבינה האהובה עלייך? צהובה עמק איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? איפה שיש חטיפים מלוחים וכיפלי- אני שם.
מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? פחמימות יענו לחם וזה... קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו (דלקת אביבית זה פויה) עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? קבועות טלווזיה או מחשב? מחשב מחניים או שבועיים? מה? אני בעד.. ספורט? נגד בהחלט!!!
ציורים ? בעד אהבה? בעד ברור קסמים? בעד ניסים? בעד טלנובלות? בעד |מכורה| סרטים מצוירים? בעד[= רומן בסתר ? נגד אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - לא שרית חדד- איכ אנהי- הא? שלמה שבת - לא שלמה ארצי- איכ

למעלה