שאלון :]]

• פותח הנושא shi66
  • פורסם בתאריך

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifשאלון :]]

שמי: כיתה: גיל: הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? מהי הגבינה האהובה עלייך? איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? קיץ או חורף? אביב או סתיו? עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? טלווזיה או מחשב? מחניים או שבועיים? אני בעד.. ספורט? ציורים ? אהבה? קסמים? ניסים? טלנובלות? סרטים מצוירים? רומן בסתר ? אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - שרית חדד- אנהי- שלמה שבת - שלמה ארצי- אני עשיתי את החידון:) תגיבו

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifעונה

שמי:מריה כיתה:ה גיל:11 הדברים האהובים עלייך-מחשב,דוליז,טלוויזיה,חברות מה המאכל האהוב עלייך ? פירה ונקניקיה מהי הגבינה האהובה עלייך? שום גבינה איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']?אוסם מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתק קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו? סתיו עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]?מעבר טלווזיה או מחשב?מחשב מחניים או שבועיים? מה?? אני בעד.. ספורט? כן ציורים ? כן אהבה? כן קסמים? כן ניסים? כן טלנובלות?כן סרטים מצוירים?ברור רומן בסתר ? שכל אחד יעשה מה שבא לו אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - לא אוהבת שרית חדד-ככה ככה אנהי-_ שלמה שבת -לא שלמה ארצי-לא

purple bananas

New member
אני בננה סגולה :]

אגב זו יובל, shmeksit שמי: יובל כיתה: ז גיל:13 הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? יש הרבה.. מהי הגבינה האהובה עלייך? מלוחה איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? אוסם, יש להם במבה! מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתק קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? עונות קבועות טלווזיה או מחשב? זה בא ביחד! מחניים או שבועיים? שבועיים? *O* אני בעד.. ספורט? כן ציורים ? כן אהבה? כן קסמים? למה לא.. ניסים? כן טלנובלות? תלוי איזה.. סרטים מצוירים? כן רומן בסתר ? כן אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - X שרית חדד- X אנהי-X שלמה שבת - X שלמה ארצי-X

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif לא נכון ../images/Emo2.gif

את לא בננה סגולה, את בננות סגולות [bananas] סתם נו, אני קטנונית

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif:)

שמי: רוית כיתה: ח' גיל: 13 ו10 חודשים הדברים האהובים עלייך- הכוונה לתחביבים? אם כן אז הנה כמה- כדורעף, דוליז\ בניית אתרים, ציור, גרפיקה, לרקוד, לישון... מה המאכל האהוב עלייך ? אוהווו..איזו שאלה
ספגטי ברוטב בולונז, טונה, אבוקדו, ג'אנק פוד ועוד כמה
מהי הגבינה האהובה עלייך? גבינה צהובה וקוטג'. איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? הכל
מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתקים, כמובן D: קיץ או חורף? קיץ [יש לי יומולדת בקיץ וגם כי אני לא חולה
] אביב או סתיו? אביב עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? מה זה משנה?
טלווזיה או מחשב? מחשב, כמובן ^^ מחניים או שבועיים? הא?
אני בעד.. ספורט?
ציורים ?
אהבה?
קסמים?
ניסים?
טלנובלות?
סרטים מצוירים?
רומן בסתר ?
אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - פעם אהבתי שרית חדד- לא אוהבת אנהי- מי זו?? o_O" שלמה שבת - לא מטורפת על זה אבל מכירה שירים שלו שלמה ארצי- כנ"ל לשלמה שבת

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

שמי: ליאור כיתה:ח' גיל:13 וחצי הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? פסטה בולונז
מהי הגבינה האהובה עלייך?
לבנה 5% איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? אין לי
אנ פשוט אוכלת מה שטעים מכל חברה. מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתק קיץ או חורף?קיץ
אביב או סתיו? אביב
עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? תלוי איזה עונות מעבר ואיזה עונות קבועות^^ טלווזיה או מחשב?מחשב |מלך| מחניים או שבועיים? הא?>< אני בעד.. ספורט?
ציורים ?
אהבה?
קסמים?
ניסים?
טלנובלות?
סרטים מצוירים?
רומן בסתר ?
אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו -
שרית חדד-
אנהי- - שלמה שבת -
שלמה ארצי-

niritut

New member
אני.

שמי: נירית כיתה: ט' גיל: 14.5 הדברים האהובים עלייך- מה המאכל האהוב עלייך ? לאדעת. מהי הגבינה האהובה עלייך? ._. צהובה? איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? לא התעמקתי בזה אף פעם. מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? פחממות קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? סתיו עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? עונות מעבר טלווזיה או מחשב? מחשב מחניים או שבועיים? הא? משחקי כדור יעני? מחניים. אני בעד.. ספורט? כן ציורים ? כן אהבה? כן קסמים? לא ניסים? לא טלנובלות? לא סרטים מצוירים? כן רומן בסתר ? לא אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו - לא מעריצה שרית חדד- לא מעריצה אנהי- לא מכירה שלמה שבת - לא מעריצה שלמה ארצי- לא מעריצה

shanchan

New member
היי

אני חדשה פה... :) [פה בפורום וגם די פה בתפוז...] שמי: שני כיתה: י' גיל: [כמעט] 16 הדברים האהובים עלייך- במילה אחת- לישון :) בהרבה מילים- הרבה דברים שאין לי ממש כוח לכתוב :/ מה המאכל האהוב עלייך? לזניה מהי הגבינה האהובה עלייך? צהובה D: איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? תלמה- רק בגלל שיש להם כפלי שזה החטיף הכי טעים בעולם. מה אתה מעדיף- ממתק או פחממות? שוקולדד קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף, אביב סתיו, ]? אני בעד חורף וסתיו D: טלווזיה או מחשב? שאלת המאה... אממ... מחשב אני מניחה... אבל לא... לא יודעת :/ מחניים או שבועיים? לא מכירה שבועיים אז.. מחניים :) אני בעד.. ספורט? שיעורי ספורט פעמיים בשבוע זה מספיק בדיוק :) ציורים? הכי שולט! אהבה? לא מאמינה באהבה ממש... :/ קסמים? ברור שבעד! [הלוואי שהיו אבל לא מאמינה שקיימים...] ניסים? כנ"ל [אבל כנ"ל כמו זה שמעליו] טלנובלות? אני ממש נגד אבל תמיד מתכרת אליהן איכשהו בסוף... סרטים מצוירים? אה בעיקרון לא ראיתי ממש [הילדות שלי עשוקה] אבל שרק ואלה זה הכי סבבה :) רומן בסתר? סתם באסה אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן [לא הבנתי את הסימנים אז אני פשוט אכתוב...] נטלייה אוריירו - לא אוהבת שרית חדד- מתעבת אנהי- לא מכירה שלמה שבת - זה לא שלומי שבת..? ואה לא אוהבת. שלמה ארצי- מכירה וחושבת שהוא סביר...

../images/Emo221.gif יש לי עמוד ב DA

^^ שמי: ז'אנה כיתה: י גיל: 16 וחצי הדברים האהובים עלייך- לצייר, לשיר, לרקןד, לשמוע מוזיקה, אולסטאר, עיניים, תמונות יפות מה המאכל האהוב עלייך ? פיצה וסושי
מהי הגבינה האהובה עלייך? לא אוהבת גבינות איזו חברת אוכל אהובה עלייך[אוסם,תלמה וכ']? מקדונלדס נחשב? מה אתה מעדיף - ממתק או פחממות ? ממתקים D: אבל גם עוגות זה טעים קיץ או חורף? רקיץ! קיץ! קיץ! אביב או סתיו? סתיו (כי יש לי יום הולדת) עונות מעבר או עונות קבועות [קיץ חורף , אביב סתיו , ]? קבועות טלווזיה או מחשב? שנייהם נחמדים אבל מחשב יותר מחניים או שבועיים? כדורעף אני בעד.. ספורט? לא לאוכל! כן לספורט! אחת שתיים, אחת שניים P: זה משהו שחברות שלי המציאו בשנה שעברה ציורים ? בטח שבעד, ואני גם מציירת אהבה? מי יכול להיות נגד אהבה
קסמים? הארי פוטר נחשב, אז כן
ניסים? לא כל כך מאמינה בהם טלנובלות? נו זה נחמד אבל זה נמאס די מהר סרטים מצוירים? תמיד כיף לראות ^^ רומן בסתר? אהמ.. אין דעה
אני מעריץ את .. [מי שלא מכיר שיסמן _ , מי שמעריץ שיסמן , מי שלא-אוהב שיסמן נטלייה אוריירו -
שרית חדד-
אנהי-
שלמה שבת -
שלמה ארצי-
אוי מה יהיה איתי

shanchan

New member
בטח שאת מכירה אותי :)

שנסקיQ וזה... הייד פארק... כאלה P:

למעלה