שירי השבוע

The Girl Who

New member
../images/Emo199.gifשירי השבוע../images/Emo199.gif

מזמן לא היה.
1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

The Girl Who

New member
*עדיין ישנה*

1. אלבום השבוע של טראוויס? 12 ממוריז. תקופת הסתיו.
2. שיר השבוע של טראוויס? Walking down the hill 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? The Eraser, Thom Yorke 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Analyse, Harrowdown hill 5. זמר השבוע? Thom Yorke 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? טראוויס, רדיוהד 8.שיר שריגש אותי השבוע? Analyse בגרסה חיה 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? כל האלבום נו.
10. שיר שעצבן אותי השבוע? במילה אחת, פרגי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? Good Feeling 2. שיר השבוע של טראוויס? Good Day To Die 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? fiona apple- when the pawn 4. שיר השבוע לא של טראוויס? don't speak- nodoubt ו- never is a promise של פיונה. 5. זמר השבוע? ג'ון לנון. 6. זמרת השבוע?פיונה אפל. 7. להקת השבוע? ביטלס.
8.שיר שריגש אותי השבוע? וואי אני לא זוכרת. אבל ממש ממש ממש היה לי אחד..שמעתי אותו בסרט. אוווווווווף לגמרי שכחתי.
9. שיר שחרשתי עליו השבוע? אה. criminal ו mever is a promise שניהם של פיונה.. 10. שיר שעצבן אותי השבוע?וואלה, גלגל"צ.
יש כלמיני.:X מה, כבר נגמר?

the afterglow

New member
../images/Emo74.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? good feeling מרוב העיסוק בו
2. שיר השבוע של טראוויס?good day to die 3. אלבום השבוע לא של טראוויס?the crane wife של הDecemberists. 4. שיר השבוע לא של טראוויס?Sons And Daughters מהאלבום הנ"ל 5. זמר השבוע? האמת שחרשתי על הדסמבריסטס אבל גם אליוט סמית' הסתובב לו השבוע. 6. זמרת השבוע? אין 7. להקת השבוע? דסמבריסטס כאמור
8. שיר שריגש אותי השבוע? כל הדיסק שלהם 9 . שיר שחרשתי עליו השבוע? ^ 10. שיר שעצבן אותי השבוע? יש איזה שיר שחורשים עליו בגלגלצ, אני לא יודעת את שמו אבל הוא שר "מה עוד ביקשת הרצחת וגם ירשת" והוא בלתי נסבל!! דרך אגב -לאוהבי פיונה אפל: היו שידורים חוזרים של הישרדות ואחת מהבנות שרה שיר שלה
זה היה משעשע.

Hangman Jury 87

New member
עונה ../images/Emo220.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? 12 Memories 2. שיר השבוע של טראוויס? How Many Hearts 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Kelly Clarkson- Thankful 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Aerosmith- Devil's Got A New Disguise (סינגל חדש) 5. זמר השבוע? אין 6. זמרת השבוע? קלי קלארקסון 7. להקת השבוע? אירוסמית' 8.שיר שריגש אותי השבוע? אין 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Devil's Got A New Disguise 10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא יודע

למעלה