סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע מוצלח!:]

זוהר, מה העייפות?! ../images/Emo8.gif

היום הכי טוב בשבוע: ראשון וחמישי! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול בירושלים, ארוחת ערב לאור נרות (לכבוד שעת כדור הארץ) סרט השבוע: הברבור השחור! שוב, כי ראינו אותו ביחד כל הדירה ביום חמישי... :) סדרת השבוע: לא ראיתי טלוויזיה אפילו לרגע. איזה כיף! שיר\דיסק השבוע: מורן גמליאל- יפה כמו תמיד, Jason Mraz - Bella Luna ציטוט השבוע: עם כל השירים האלה, לא עולה לי כלום עכשיו... אעדכן יותר מאוחר! זמר החודש: כי אני לא יכולה להתאפק!!! ג'ייסון מראז.........
תמונת השבוע: ירושלים מהעיניים שלי
משהו לצפות לו השבוע: הופעה של אביתר בנאי, משחק של מכבי...

שיר m

Well-known member
איזה רעיון לתמונה:)

ותהני בהופעה של אביתר!:)

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גשם שהגיע פתאום ספר השבוע: אין סרט השבוע: "מבול" מעולה מעולה מעולה סדרת השבוע: אה.. השועלים שיר\דיסק השבוע: הדיסק של עידן חביב. מעולה. ציטוט השבוע: בטח משהו מהדיסק הנ"ל רק שכרגע לא עולה לי כלום תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: אה... נמצא משהו... שבוע מצויין

...

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אני רק זוכרת שכל כך רציתי שיגיע סופ"ש ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: האח הגדול
מי שציפתי שיזכה זכה
שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: "אם לא ה..." תמונת השבוע: אהבת חיי משהו לצפות לו השבוע: ימי הולדת של שני אנשים אהובים!

ZoHaRoT

New member
מסכממת

היום הכי טוב בשבוע: שני!!! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום שני! חח, חברים, ופיצה עם חברים וסרט בהקרנה של תשע וחצי עם חברים... זה כיף! ספר השבוע:--- סרט השבוע:רנגו:]]]]]]]] חח סדרת השבוע:השועלים שיר\דיסק השבוע:שירים של פרמור ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע:הנה האוזני המן! משהו לצפות לו השבוע: סופשבוע. יותר נכון שבת! מנוחה!! שבוע מוצלח!:]

ranch22

New member
אני?

היום הכי טוב בשבוע:ראשון. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פורים עם המשפחה. ספר השבוע:המעגל העשירי סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:"אחלום לנצח" ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:משחק של מכבי. סוף סוף הוירוס הזה אולי יעוף ממני.

למעלה