נדודי שינה

../images/Emo199.gifנדודי שינה

אני לא מצליחה להרדם, מחשבות מציפות אותי.מרגישה שהינה אוטוטו זה מגיע. פוחדת מהלידה עוקבת אחרי סימנים גופניים. מבינה שלא עוד הרבה. אני בחודש השמיני להריון ועד עכשיו זה רץ כמו חלום, ועכשיו נראה שהזמן עוצר מלכת. אני ינסה לחזור למיטה בתקווה להרדם ולא לחשוב. שיהיה לילה טוב וסוף שבוע מגניב לכולם.

מירבי*

New member
עכשיו כבר בוקר../images/Emo140.gif

מקווה שהצלחת לישון קצת הלילה. אני בטוחה שגם הזוג שלך חווה נדודי שינה כאלה...ההתרגשות גדולה, הלידה מתקרבת והפחדים, החששות וההתרגשות נמהלים זה בזה. שבת שלום לכולם

גם אני זוכרת את הלילות מתקצרים ..

והימים הופכים ליותר ויותר ארוכים, המחשבות לא מרפות וכל סימן קטן שאפילו נדמה לנו שמתקרב מקפיץ אותנו. ונראה שזה הולך להמשך ככה ליותר מדי זמן, וקשה ,וההרגשה ש - די, והשבוע פתאום אנחנו "רק" בשבוע .... ושלפני זה השבועות דווקא חלפו יותר מהר...(והן חלפו בדיוק אותו דבר למעשה). אני יכולה לגלות לך "סוד קטן" - בסוף זה יוצא ! ו.... לתת לך טיפ להמשך , את לפני הסיום ולמעשה לפני הדבר הכי מרגש בתהליך - ההרגשה של "אחרי" .. אי אפשר לשכפל את ההרגשה הזו , הסיפוק , השלמות , האהבה, התודה (לא תשמעי בחיים שלך תודה יותר אמיתית ויפה מזו של ההורים ) והידיעה שאת פשוט יכולה לעשות ה כ ל ! (תראי מה הצלחת ?!) בשם עצמי אני מדברת , אנחנו לא עושות את זה כדי לשמוע תודה או כדי לקבל אהבה או בגלל הכסף ( הוא חלק מהעניין) אנחנו עושות את זה לעצמנו , בודקות (שוב) את היכולות שלנו , את התובנות שלנו, את הערכים שלנו .... כל האהבה והתודה הן נגזרת של התהליך והם עוד דברים שאנו "לוקחות " בדרך ... כך אני רואה את הדברים ... שתהיה לידה קלה שבת נהדרת סיגל

בנות, אתן מרגשות אותי עד ../images/Emo7.gif

א. בשל הרגשות הצפים אצליכן... מחכה כבר להיות בשלב הזה, אומנם בצד השני.. ב. כי אני מכירה את הזוג הצפוני כל כך טוב (ודרכם אותך, יקירתי), וכל כך מאושרת בשבילכם שאתם לקראת הסוף !!!!!!!! אני מרגישה כאילו אני עוברת שני תהליכים במקביל , שלכם ושלנו...... ג. כי ההרגשה של ההמתנה לקראת הסוף כל כך מוכרת לי מההריון הפרטי שלי.. זה החזיר אותי לחודש הציפייה עד שמורני הצטרף לחיינו....... איזה אדיר זה !!!!! שתהיה לכן שבת מקסימה, עם הרבה שינה !

מיקי1212

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גמרת אותי סופית אין לי מילים זה כל כך מדהים מה שאתן עושות ולמה שאתן מסוגלות אני לא חושבת שיש משהו בייקום שאפשר לעשות כדי להראות את הוקרת התודה מודה כל יום וכמה פעמים ביום שיש לי את מיני של מיקי אני רק חושבת עליה ובא לי לבכות שוב תודה

אוטוטו הלידה

אמנם ניראה שהימים לא עוברים אך אוטוטו את תלדי ובמבט לאחור זה יראה שהזמן רץ!!! מאחלת לך מכל הלב לידה קלה וחזרה מהירה לשיגרה

ל-../images/Emo189.gifשלנו../images/Emo24.gif

אני כבר לא זוכרת מתי היתה,הפעם האחרונה
לילה שלם
אכן אוטוטו זה מגיע
|חמסה ההתרגשות עצומה,וכך גם המחשבות שמציפות גם אותי!!! יקירתי שולחת לך,חיבוק גדול,והמון נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה