בעיות שינה

בעיות בללכת לישון

רון כבר בן שנה ושמונה. לאחרונה העברנו אותו למיטת נוער. הלילות הראשונים היו אחלה, ובשבוע האחרון זו פשוט מלחמה. הוא כל הזמן יורד מהמיטה ורץ אלינו או למשחקים שלו, או מתחבא מתחת למיטה שלנו. הבעיה היא שאני יכולה להחזיר אותו למיטה שלו, בלי דיבורים אולי 15-20 פעמים וזה לא עוזר. מה שעוזר בסופו של דבר זה שבעלי לוקח אותו וקצת מרים את הקול ואומר לו שעכשיו לא יורדים ושילך לישון. מתי הוא יבין שלא יורדים??? מתי נוכל להשכיב אותו ב-20:00 ולדעת שזהו, היום נגמר???

אילתית 2

New member
אצלי בגיל שנה ו3 חודשים הגדולה שלי עברה

בזמנו למיטת נוער אצלי ההרדמה היתה פשוטה לפני שנכנסים למיטה בחרה ספר שרוצה לשמוע ובובה/דובי/צעצוע שרוצה לישון איתו באותו לילה חדר חשוך ושקט יודבת לידה מספרת סיפור בשקט וזהו או שנרדמה תוך כדי הסיפור או שקצת אחרי הייתי יושבת לידה עד שנרדמת בלי דיבורים יושבת לידה מלטפת וזהו נרדמה תמיד העדפתי לשבת איתם ו"להרדים" אותם שזה לוקח הרבה יותר מהר מאשר המשחקים שילכו לישון לבד...

אולי הוא פשוט רוצה לישון איתכם?

אולי תחכו קצת עם המיטה החדשה? אנחנו העברנו רק עכשיו (2.4) למיטת מעבר ואין שום תלונות מצד הקטנטנה.

אני לא חושבת

לא נראה לי שזה קשור. הוא פשוט רוצה עוד קצת תשומת לב ולא מוכן ללכת לישון למרות שהוא עייף, רק בגלל שיש לו את האופציה לרדת מהמיטה

למעלה