גיור

xfwind

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo66.gifגיור

יש בשנגחאי/סין איזהו מוסד שמגייר (איזה כיף לסינים אין דת
) ומוכר בארץ
מישהו יודע על סיני/ת שעברו תהליך כזה בארץ או בסין
עוד חזון למועד, אבל...סוף מעשה בפרומים תחילה....

milindapanna

New member
אני לא יודע, אבל...

בעיקרון, למיטב הבנתי גיור עלול להחשב לא חוקי בסין (מצד השלטונות הסיניים), בעיקר במידה והוא מבוצע על ידי אדם שאיננו סיני לאדם שהינו סיני. מאידך, אני חושב שבהונג-קונג לא צריכה להיות בעייה.

פנומן 72

New member
אני מכיר

טאייואני אחד ושתי סיניות שגוירו בישראל. הטיוואני ואחת הסיניות גוירו אורתודוקסית ואחת רפורמית. מה הבעיה עם זה ?

אMור

New member
תשמע...

חבר שלי אמור להתחתן עם סינית ודי עושים להם את המוות בענין. זה מסע שהיא לא רוצה להיכנס אליו, תאמין לי. הם אותותו מתייאשים מהענין... בשביל מה בכלל לגייר סינית? בשביל המצפון? עזוב שטויות. שיתחתנו, שיהנו, שיפרו וירבו בכיף שלהם... לגבי מה שאני אמור לחזור אליך - לא שכחתי, השבוע אני בהונג קונג, אחזור עם תשובות מהדואר שם.

xfwind

New member
../images/Emo24.gif בישראל "עושים להם את המוות"../images/Emo35.gif

מאוד הייתי שמח שהנכדים שלי יהיו יהודים (מלוכסנים
) וכל עוד אין התנגדות מצד הנוגעים בדבר אני מבצע גישוש בבחינת בדיקת התכנות.
עכשיו לך לדואר

אMור

New member
לא, לא בישראל...

בוא נאמר, איפשהו בדרום סין... משום מה יש לי הרושם שבישראל זה יהיה 'טיפל'ה' יותר מסובך... (במיוחד "לאור המצב החמור השורר בארץ מבחינה סינית")

מזכיר לי סיפור

מישהי שהכרתי עברה תהליך גיור אורתודוכסי. אחרי מאמצים ויגע רבים, היא כבר כמעט קיבלה את האישור הסופי. רק שהגורל בגד בה, והיא שתתה כוס מים ליד הרב בלי לברך, מה ששלח אותה בחזרה לתחילת התהליך. לדעתי, עדיף לותר, בטח כשעוד 10 שנים, יכול איזה דיין בקריז להחליט שהגיור בטל, והילדים שלך בכלל לא יהודים. שלא לדבר על הסבל והיסורים שתעבור הכלה. רק שלא תהיה חרדית פתאום.

xfwind

New member
../images/Emo66.gifיש לנו רב מכובד וחביב

שהוא ממקורבי המשפחה, נתייעץ איתו ונשמע.
.... ו
אשתי, אגב, מאוד אהבה את HKG...

yi tai

New member
אני מכיר בחורה סינית משנחאי

שהתגיירה בארץ כדת וכדין, וגרה היום בהרצליה.. הנה אפילו כתבה עליה עשו. (שלח מסר אם אתה רוצה עוד פרטים, אתה יודע איפה להשיג אותי :)) איתי

renjintso

New member
היא לא משנגחאי

אלא מדונגביי, והיא התגיירה מתוך החלטה פנימית שיהדות היא הדרך שלה, ולא בשביל בן זוג. היא חיה גם היום כדתיה אורתודוכסית חבדניקית. המקרה שלה מאד מיוחד ולא ממש מהווה דוגמה למישהו אחר.

למעלה