פינה חדשה

אוקיי..

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: Where do we go? מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בכתה ד' ב-VH1, לצד אמא שהזילה ריר וקיפצה בהתלהבות. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה, יש בה משהו נקי. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: רוני!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אירוסמית', או לד זפלין. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא זוכרת שקרה. השיר מזכיר לי: המון ממתקים.

EmptyWolf

New member
../images/Emo13.gif...

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן.
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: As if they thought of rain I hate to look into those eyes מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הגירסא הרגילה. תודה רבה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: נו, אבריל לאבין. אחרי ששמעתי מה היא עשתה לדופק על דלתות גן-עדן, הזדעזעתי.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: איירון מיידן!!
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הביא לי זכרונות טובים. שכללו טבע.
השיר מזכיר לי: טבע.

danduuu

New member
אני../images/Emo13.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)ממ נראה לי שכן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר:She's got eyes of the bluest skies And if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain עושה לי צמרמורת מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מממ נראה לי כבר כשהייתי קטנה אבל ממש הקשבתי למילים שלו רק לפני כמה חודשים
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?הרגילה
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:מממ יש מלא זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אממ להקות דומות משנות ה-80 שיש להם את הסיגנון קול של אקסל משו כמו בונג'ובי או משו
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה כלום! דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: מממ גם כלום
אניעלובה אה חח? השיר מזכיר לי:ממ אפחד

PleZer

New member
תשובות שלי

בחמשת המועדפים? כן. בחמשת הלא מועדפים? נחשו. המשפט המועדף בשיר? רה רה לה סול סול לה סול-במול מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? באיזשהו משחק באינטרנט...יו אני אחפש אותו... הנה הוא! http://www.flashplayer.com/games/ray2.html XD איזה חמוד הסאוטפארק! הזה זה בקרדיטים.XD מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה, אני אני לא מכיר עוד גירסא... זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סבלימינל והצל. זה בטח יהיה כזה: "יו יו! אני אוהב אותך ילדה מתוקה שלי אבל יש לנו חרא מדינה ושונאים אותי בגלל שאני כושי! באמת! אני כושי!" זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא תודה. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נגמר המשחק מלמעלה? דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: נגמר המשחק מלמעלה. השיר מזכיר לי: את הקיץ, היה כזה כיף בקיץ...

1חרטטן

New member
עונה

מזתומרת גיטרה כי אין תופים?! יש תופים בשיר! בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: where do we go now?! מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים כשחבר שלי רצה להשמיע לי סולו טוב. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הגרסת הופעה לא רגע בכלל זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: Slipknot זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Aerosmith דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ניגנתי ת'שיר עם כמה חברה (אני מתופף) ולא הצלחתי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כעבור כמה ימים הצלחתי! השיר מזכיר לי: את אקסל רוקד בתנוחה שלו עם משקפי שמש בזמן הקליפ

Mozes ST

New member
:*)

בחמשת המועדפים שלי? (כן) (יחסית לגאנז כמובן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (/לא) המשפט המועדף בשיר: And pray for the thunder מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אצל חבר מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגיל זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: הדיימנודז זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מופע הארנבות דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכר! דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל! השיר מזכיר לי: את גאנז נ רוזס (מה לעזאזל..)

תגובה

כן לא משפט שהוא גם שם השיר מזמן רגילה אביב גפן מטאליקה נגמרה הסוללה של האם פי השיר מזכיר לי את _____________ אין

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהננהנהנהנה../images/Emo9.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
(דיי הגיוני
) המשפט המועדף בשיר: Now and then when I see her face She takes me away to that special place מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני חודש-חודשיים בערך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אמממ לא מכירה עוד גירסאות (חדשה בקטע של גאנס) זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל (\ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Three Days Grace
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ לא זכור לי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: את נועם (כי הוא אוהב ת'שיר
)

SomebodyElse

New member
אני..

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) החמשת מועדפים שלי משתנים תמיד, אבל נראה לי שכן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? ממש ממש ממש מזמן, ואני זוכרת גם שלא הכי התלהבתי ממנו, ההתלהבות באה אחר כך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מעדיפה בגרסאות הלייב, כשאקסל צועק Child, child ומושך את הסיום זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אף זמר חוץ מאקסל לא יכול לבצע את השיר הזה. אף אחד, כולל את פליטי גאנז. זה פשוט השיר של אקסל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף זמר חוץ מאקסל לא יכול לבצע את השיר הזה. אף אחד, כולל את פליטי גאנז. זה פשוט השיר של אקסל. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: מקום חמים ובטוח שהתחבאתי בו כילדה והתפללתי שהגשם והרעמים יחלפו מעלי בשקט

למעלה