שירי השבוע

The Girl Who

New member
../images/Emo197.gifשירי השבוע../images/Emo197.gif

מקווה שלא כולם נסעו.X: וחג שמח:) 1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

o0Invisible0o

New member
*עורכת באלגנטיות*

3. אלבום השבוע לא של טראוויס? radiohead- ok computer [לא באמת, אני רק מתחילה להכיר אותו.
] 4. שיר השבוע לא של טראוויס?שניים, love ridden של פיונה המלכה
וnothing compares to you של שיניד אוקונר, ויודעים מה, אפילו עוד אחד!!
i want you של אלביס קוסטלו.
במצברוח רומנטי-עצבני.
5. זמר השבוע?בוב דילן. XD זב לא קשור והכל.
פשוט ראיתי חלק מהסרט עליו וזה.. 6. זמרת השבוע? פיונה אפל.:X 7. להקת השבוע?רדיוהד, נניח. 8.שיר שריגש אותי השבוע? love ridden.
nothing compares to youuuuu
נו מה אני אעשה.
9. שיר שחרשתי עליו השבוע?וואי..שניהם.
אני לא מבינה, ציפיתם לגיוון בתשובות?
10. שיר שעצבן אותי השבוע?XD ההוא שהיא בוגדת בחבר שלה ואז רואה אותו מת.:X נו ההיא שבוכה בערך כשהיא שרה.
וכמובן, sexyback אחחח..הזוועה.

The Girl Who

New member
Ok Computer../images/Emo99.gif

הוא נחשב להכי טוב שלהם..אבל אני דווקא אוהבת את האחרונים שלהם.:) וגמאני ראיתי חלקים מהסרט על בוב דילן...ראית את הקטע שצעקו לו לרדת מהבמה?
מסכן.X:

Galadriel 3000

New member
למה יש דוס?

1. אלבום השבוע של טראוויס? הדיוידי 2. שיר השבוע של טראוויס? מה זה לא שמעתי אותם השבוע אבל האהוב של כל הזמנים זה love will come through. בעצם רייטינג טו ריצ' יו כי הרגע נזכרתי שיחסית חרשתי עליו. 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? ממ נניח jump, little children- magazine כי הורדתי אותו השבוע. 4. שיר השבוע לא של טראוויס? יש כל מני... אני בהתעסקות אובססיבית במוזיקה. אמממאממאממ muse- starlight למרות שהוא רחוק מלהיות שיר השבוע... 5. זמר השבוע? כריס מרטין תמיד. 6. זמרת השבוע? לאדעת... 7. להקת השבוע? jump, little children (זו לא להקת פופ מפגרת כמו שהיא נשמעת) 8.שיר שריגש אותי השבוע? once- blackfield 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? אממ gin blosoms- long time gone 10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא שמעתי רדיו

AeroFan

New member
עונה

(זה אלדד אגב, Hangman Jury 87) 1. אלבום השבוע של טראוויס? 12 Memories 2. שיר השבוע של טראוויס? Love Will Come Through
3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Coldplay- Parachute 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Coldplay- Everything's Not Lost 5. זמר השבוע? אין 6. זמרת השבוע? אין 7. להקת השבוע? קולדפליי, אירוסמית', אינקובוס 8.שיר שריגש אותי השבוע? אין 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Aerosmith- Devil's Got A New Disguise 10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא יודע, אין

The Girl Who

New member
../images/Emo194.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The Invisible Band 2. שיר השבוע של טראוויס? Last Train, שמעתי אותו ברדיו לא מזמן!
3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Ok Computer, Radiohead 4. שיר השבוע לא של טראוויס? The Tourist, Radiohead
5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? רדיוהד.X: 8.שיר שריגש אותי השבוע? Pyramid Song, Radiohead 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? The Tourist 10. שיר שעצבן אותי השבוע? מממ..לא שמעתי הרבה רדיו. אבל זו לא תקופה טובה לשירים.:\

the afterglow

New member
אני לא נסעתי../images/Emo70.gif

התחלתי לענות על השאלות ותוך כדי הבנתי שכמעט ולא שמעתי מוזיקה בשבוע האחרון
לקחו לי את האייפוד

נטית

New member
../images/Emo140.gifעונה!

1. אלבום השבוע של טראוויס?THHE INVISIBLE BAND 2. שיר השבוע של טראוויס?LAST TRAIN 3. אלבום השבוע לא של טראוויס?PEARL JAM-NO CODE 4. שיר השבוע לא של טראוויס?SOMETIMS 5. זמר השבוע?אביב גפן 6. זמרת השבוע?אין... 7. להקת השבוע?PEARL JAM 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע?SMILE 10. שיניתי -לזמר שעיצבן אותי השבוע-נינט טייב

למעלה