שבת שלום

בופיק

New member
שלום שלום.... ברוכים הבאים...

מה שלומך? אני מקווה שתרגישי פה בבית... זאת משפחה נהדרת.. אומנם נראה כאילו נכנסנו פה לאיזה שינת חורף עמוקה כמו הדובים, אבל עוד מעט כולם התעוררו ויהיה פה שמח.... מבטיחה לך... הנה עוד מעט איתיוש יכין לנו איזה תה ועוגיות.... אני רוצה תה ירוק סבבה? יאללה תרגישי בבית, תחלצי נעליים בכיף שלך... את מוזמנת לספר על עצמך? מי את? למה וכמה? זוגיות? ובכלל כל מה שעולה בראשך שלך בופיק

yosef 30

New member
../images/Emo197.gif שבת שלום ../images/Emo197.gif

שבת שלום חברים יקרים. איפה נעלמתם
הקור הקפיא אותכם עד כדי כך
. השבת התחילה עם שמש חמימה, תודו זה היה שינוי לטובה. אנוכי השבת בביתי, מנקה יחד עם השותף שלי ומסדרים את הבית. הריצוף במטבח ייצא לתפארת דירתנו המופלאה. אז מה איתכם
מה אתם מתכננים לשבת
מקווה שכולכם מצאים בטוב ובשלווה. שתהיה לכם שבת מדהימה עם הרבה אהבה.
יוסף.

בופיק

New member
שבת שלום לכולם

היי, מה שלומכם? מאחלת לכולם סופש מדהים.. מלא פעילות או מנוחה תלוי מה בא לכם יותר..... אני לוקחת את השבת באיזי שלי... אולי אתחיל לחשוב קצת עם עצמי, להכנס קצת פנימה ללב ולנפש שקצת הזנחתי לאחרונה.... אולי יעשה קצת עבודה רוחנית עם עצמי.... מקווה שהצליח, מקווה לא לתת למחשבות לברוח... שבת שלום + חיבוק בופיק

היום הגיע - היום אנחנו חוגגים 30 שנה לזוגיות

מתכננים לצאת למסעדה תאילנדית, וסתם לבלות יחד את היום. בערב - מסיבת ט"ו בשבט. חשבון הנפש? זה ארוך מדי מכדי שנזכור, עד כדי כך, שהתמונות מטשטשות בנבכי העבר. נפגשנו בבר בליל חורף והלכנו הביתה יחד, בלילה קר עם כוכבים מנצנצים, כששמיכה עבה של שלג מהסופה של יום קֹדֶם מכסה את האדמה, החצרות, הגגות, והגנים. קבענו להיפגש גם למחרת... 30 חורפים עברו, ואנחנו כאן,עדיין ביחד , מבוגרים ב 30 שנה, עם קריירות מקצועיות שהגיעו לשיאים והחלו כבר לדעוך. עם בית מספר 2 וגם כלב מספר 2, עם זכרונות על בני משפחה שנפטרו, ושמחות עם בני משפחה שנולדו. עם חברים בארץ ובקנדה, חברים שנפרדו, נפטרו, יצרו זוגיות חדשה, בגרו, שינו קריירה, הולידו ילדים, נכדים, עץ שראינו כשתיל, גָבַהּ עד ארבע קומות, שיער מאפיר בצדעים, קמט חדש במצח, 42 ביקורים בארץ, מאה אלף קילומטרים במטוסים, עשרות-אלפי ארוחות שבישלנו יחד ואכלנו, רבעי עוף פטריות, נתחי סלמון, וספגטי באורך כולל שמספיק להקיף את העולם, אלפי ארוחות במסעדה, סרטי קולנוע, מחזות וקונצרטים. דמעות וצחוק. קלידי-מיתרי פסנתר נפרטו, נקבי חלילית נסתמו ושוב נפתחו, סיפורים שנכתבו ופורסמו, ואחרים, שהעלו אבק במגירה. דמעות וצחוק. מדהים כמה זוגות גרביים
ב1983 המחשב הופיע- קומודור 64 I adore my Sixty-Four ומאד עוד כמה דורות מחשבים שולחניים וניידים עד אשר הגענו הלום, לפורום זוגיות גאה, בהנהלתו של יוסף 30 החביב, ועד שהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת...

yosef 30

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב פורטי ../images/Emo65.gif

מזל טוב ל - 30 שנות זוגיות לך ולבן זוגך. אין ספק שהרבה זוגות גרביים החלפתם בזמן הזה. ואני בטוח שעוד יוחלפו בעתיד
. יש לכם ביחד המון וזה לא סתם חתיכת ממון. אז צאו לרחובות ורקדו עד שכרון כי היום זה היום והיה בטוח שגם לא אחרון.
מזל ידידי הייקר ותודה על כל מילה חמה שאתה מסויף. באהבה גדולה יוסף.

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

פורטי, המון המון מזל טוב
כברת דרך ארוכה אתם הולכים יחד. אני מאחלת לכם שתמשיכו עוד שנים רבות להיות חברים, אוהבים, נאהבים, שותפים לחיים. שתזכו לשפע בריאות ואושר, והרבה יותר סיבות לצחוק מאשר לדמוע.
איריס

JamesNox

New member
וואו! איזה יופי! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

איזה יופי! שלא לדבר על סמן חיובי לדור הצעיר, שנראה לי שלא חושב שבכלל דברים כאלו אפשריים. הלואי על כולנו... אני מנסה לחשוב איפה נהיה בעוד שלושים שנה.. בעצם, עוד 27, כי אנחנו כבר שלוש שנים ביחד. הוא יהיה בן 80, ואני בן 66. בררררר. עם האקס שלי הייתי 8 שנים, וזה נראה כמו כל חיי. אז שלושים? וואו. אבל הבטחתי לנצח, לא? אז שלושים קטן עלי. קומודור 64. הצחקת אותי והעלת לי נשכחות. כשהייתי ילד הייתי בטוח שבשנות האלפיים כולנו נלבש חליפות טייטס כסופות וניסע לכל מקום ברחפות. היה לי דמיון די פרוע, אבל אני לא חושב שיכולתי לדמיין משהו שהיום הוא כל כך פשוט כמו האי-פוד שקיבלתי לכריסמס. אם הייתה אומר לי בגיל עשר שיום אחד אני אוכל להסתובב עם מכשירון פצפון הכיס שיכיל בתוכו כמה שבועות של מוסיקה, שאני אטעין לתוכו את כל המוסיקה שאני מכיר והוא לא יתמלא בכלל... בעצם, בשנות השבעים אנשים כבר הסתובבו עם חליפות טייטס כסופות. וזה שאני זוכר כבר מעלה שוב את נושא הגיל. אז פשוט מזל טוב, ועוד שלושים מאושרות לפחות ואין ספור זוגות גרביים.

בופיק

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה יופי לשמוע:) המון מזל טוב על 30 חורפים... זה המון!!!! זה פשוט מרגש לשמוע... מאחלת לך עוד 30 שנהשל אושר של אהבה והמון בריאות... תמשיכו להיות כזה זוג מקסים:) שלכם בופיק

../images/Emo51.gif לכולם על האיחולים ועל ההשתתפות בשמחה

ולזקנת השבט תודה עבור עוד מתכון פצצה!! נשמע מצויין! ליוסף, תודה על השיר שכתבת לכבודנו
ולבופיק על איחולי השנים , מקווה שחלק מהם (בייחוד חורפים) יהיו בארץ. ולג'יימס, חליפת טייטס כסופה? יש לנו בשכונה בגיי וויליג' תמהוני אחד שלובש כזאת בימינו...
אצטרך לדבר איתו ולשאול אם הוא השתמש פעם בקומודור 64. כתבתי תוכנה יפה על המחשב הפרימיטבי ההוא - תוכנה שעזרה לבן זוגי להתאמן על פסנתר...שתזכה גם אתה עם בן זוגך שיבריא לעוד הרבה שנים.

סקיוקר

New member
מזל טוב לכם ../images/Emo106.gif

חיים שלמים אתה מתאר וגורם לי להרהר ולאוו דווקא בחרוזים אלא סתם באיכותם של החיים כששניים שאוהבים יחדיו מתבגרים אז לחברי הפורום - קצת מספרים ולך / לכם - אין ספור איחולים.....

תודה, סקיוקר, על האיחולים ../images/Emo51.gif

היום הסתיים ואנחנו מתחילים עוד 30 שנה
כל טוב לך ושתזכה להרבה אושר ושמחה

jjaki

New member
אומנם באיחור אך ברצוני לאחל לך

עוד' המון שנים טובים ומאושרים יחד עם בן זוג! הרבה מזל טוב! כל כך כיף לשמוע את זה

שבת שלום לכולם../images/Emo9.gif

התעוררתי עם הציפורים, ככה זה כשמארחים אחיין ואחיינית שחושבים שלישון זה ממש לא COOL . יוסף, תהנה מהדירה המשופצת (זהו השיפוצים הסתיימו?), בופיק, תהני משבת רגועה ורוחנית, זוהרה, ברוכה הבאה, פורטי, תחגגו את שלושים השנים שעברו ואת השנים הרבות שעוד מצפות לכם. ולכולם שבת קסומה ונפלאה
עד שאיתי יגיע,הנה מתכון לעוגת תפוחים לטו בשבט
חומרים: 2 כוסות תפוחי גראני סמית חתוכים לקוביות קטנות 1.5 כוסות סוכר 3 כפות ליקר, קוניאק או יין מתוק 1 כוס שמן (תתקמצנו קצת, אל תמלאו ממש עד הסוף) 3 ביצים 2 כוסות קמח תופח קליפת לימון מגוררת 100גר' אגוזים קצוצים גס 50גר' צימוקים 2 כפיות קינמון אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, להעביר לתבנית מס. 24 ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180-200 מעלות (תלוי בסוג התנור) כ- 50 דקות. אני אוהבת את העוגה הזאת כשהיא לא אפויה עד הסוף, ומוציאה אותה מהתנור אחרי 45 דקות. כשהעוגה קרה, ניתן לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.

yosef 30

New member
זקנת השבט את פשוט מלכה ../images/Emo47.gif

וברור שלישון זה לא COOL ואחיינים על הבוקר זה יופי של תרגול.
. תודה רבה על המשך המסורת המתכונית של הפורום השיפוצים לא הסתיימו, יש לנו עכשיו את ההתמודדות הגדולה מכולן אמבטיה ביקשנו שבוע הפסקה, וקצת להיות במנוחה כי נפשי כבר אבודה בתוך כל ההמולה. אז סידרנו וניקנו בשביל ששבוע שלם נרגיש שהכל לטובה. ואחר כך נתקע בלי אמבטיה עשרה ימים, ונתקלח אצל בעל הדירה שלנו. שזה הולך להיות הרפתקאה לא פשוטה. ולאחר מכן תבוא הגאולה. שבוע נלפא לכולם יוסף.

יוסף, תמיד תחפש את הצד החיובי../images/Emo9.gif

להתקלח יחד עם השותף כדי לחסוך במים, יכולה להיות הרפתקאה נחמדה מאד

בוקר אור

זה רק אני שהקור עושה לו נעים ומאושר?! כן אני סובל כמו כולם (ויעיד על כך המפזר חום שעובד שעות נוספות) אבל אני ממש נהנה מהמזג אויר!! מחר מתחילה חופשת סמסטר שזה כבר סוג של הקלה..מצד שני יש גם לא מעט הגשות ופרוייקט גמר באיור ועוד אחד שעדיין לא החלטתי מה אני עושה איתו כך ששקט לא ממש יהיה..אבל! יהיה פסדר!

בופיק

New member
כמוך כמוני...

אני סובלת מהקור כמוך כמו כולם, אבל אני חולה עליו... אני מאושרת ממנו... הוא גורם לי להרגיש טוב:) בופיק

yosef 30

New member
איתיוש ערב טוב

שמח שחזרת לחיים, הרבה זמן לא ראיתי אותך. אולי תכין איזה כוס קפה ואני לא אתנגד לאיזה מאפה
. יוסף.

למעלה