ירושלים

../images/Emo197.gif ירושלים ../images/Emo197.gif

חרא של עיר. שכונת גילה חבל שלא נמחקת מהמפה. בית-צפפה להרוס ולבנות שם מגרש חניה ענק (הכבישים שם זוועה). תלפיות אין קשר למציאות. הנהגים הירושלמים-כולם שילמו שוחד לטסטר. זהו אחרי שלושה ימים בירושלים חזרתי לציויליזציה. מה שכן אין על מאפית השיח'

טוב, רוצה שקל?

בכל מקום יש נהגים זבל, מסעדות טובות, כבישים דפוקים ושכונות איכס. תלמד איפה להסתובב לפני שאתה מתלונן. אבל קודם תתחיל לאהוב את עצמך
.

תרשמי תרשמי

"אני ילדה מקלדת מפגרת" X ו1000 אולי יצא ממך משהו בסופו של דבר. "רק אהבה מביאה אהבה, יא קקה"

אמממ...

אני משתדל תמיד להיות חיובי ואת? היום לדוגמא רציתי בצומת היללאנד (או איך שקוראים לבניין המכוער הזה) לעזור לזקנה שעברה לפני את הכביש כדי שאני אוכל להספיק ת'ירוק שהיה לי. ואני הגלה לך משהו? לא הרגשתי את ההבדל ירושלים, נשארה בעיני כפי שחשבתי בתחילתו של היום.

ועוד מעט יהיה "בונוס" בשם ארקדי גאידמק

בעעעעעעעעעעעעעעעע, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא ינסה גם להגיע להיות ראש ממשלה, ואז בכלל אבדנו.

למזלי אני לא ירושלמי

אבל ביקורים תקופתיים בעיר מחזקים את התחושה. יש לי הרבה חברים ירושלמים/ תל-אביבים שגרים בירושלים.

תאכלס,גם הדרכים כאן הפכו לסיוט.

בגלל פרוייקט רכבות וגשרים מיותרים מאוד. כאילו שחסר איפה להשקיע כסף. אגב, מעניין אותי מי אלה החברים שלך..

hafraapsichotit

New member
../images/Emo31.gif

למה עם אולמרט היה יותר טוב? הרחובות היו יותר מלוכלכים, מרכז העיר היה מוזנח, תראי איזה פריחה יש מאז שעשו את הקטע עם המלגות לסטודנטים. אז מה אם הוא דוס. לא חייבים להשמיץ.

למעלה