Dress-Up Idol

LeAnnDylan

Well-known member
תלבושת 2 ../images/Emo196.gif

כריסטין הולט
שי: השמלה נראית כמו סחבה קצת. היא נראית כאילו היא מכבידה עלייה לא אינטרפרטציה טובה ללוק הבוהימי
דילן: קצת דומה לאשלי סימפסון כאן. שמלה שחורה בקו ברך |פיהוק| אבל האקססוריז נחמדים ובכללי השמלה עוברת

LeAnnDylan

Well-known member
תלבושת 3 ../images/Emo196.gif

כריסטין הולט
שי: מראה בנאלי וחמוד לא מזיק ולא מהמם
דילן: וכאן כריסטין מנסה את מזלה עם ה'פולה סטייל'. מותק, זה לא עובד על פולה וממש ממש לא יעבוד עליך. ג'ינס לעוס ויבש, עגילים מזעזעים ופריזורה מייגעת. הו האני פליז עשי לכולנו טובה ותישארי בבית.

LeAnnDylan

Well-known member
תלבושת 4 ../images/Emo196.gif

כריסטין הולט
שי: מדהימה!! המראה הכי טוב שלה השיער טוב האיפור התכשיטים וכמובן שהשמלה אהבתי!
דילן: כאן היא נראית ממש טוב, אבל זאת לא חוכמה שי בחר תמונה בה נתנו למישהו עם טעם להלביש אותה, אבל כיון שאנחנו לא בקטע של לתת קרדיט לאנשים שיש להם טעם, אני אחמיא לקריסטין ואומר שהיא נראית נפלא, השמלה באורך הנכון הצבע מדהים הגזרה מושלמת והשיער- טו דיי פור! מושלמת.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני.

גם הצלם בתמונה הזאת עשה עבודה טובה. הצילום בתנועה מוסיף המון!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifוהמנצחת../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

כריסטין הולט אומנם כריסטין לא זכתה להרבה זמן מסך באיידול, אבל כאן היא יכולה לקבל עוד כמה דקות של תהילה רגעית. כריסטין הפגינה לוקים שונים ומוצלחים (ברובם) בשונה מכריסטינה, שברחה מהקרקס הצ'רקסי. מה יעלה בגורלה של כריסטין? האם היא תצליח להסתנן לשלב הבא? האם היא תוכרז כמנצחת של העונה הראשונה? האם היא תזכה לתואר הנחשק DressUp Idol? כל זאת ועוד בפרקים הבאים של סדרת האקשן היומית DressUp Idol אל תחמיצו, הכינו את ה-יס מקס שלכם, קחו את הפלאפון קרוב אליכם, הולך להיות פה קרב סמסים סוער. אהבתם יותר את כריסטינה? רוצים לראות אותה בגמר? בקרוב מאוד יפתחו הקווים והספרה של כריסטינה תהיה 1. לא ניתן להצביע עד שכל מתמודדות העונה הראשונה יסיימו את חלקן. תודה ויום טוב.

TamirKC

New member
זה היה ברור שהיא תנצח../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

הרי כריסטיאן הייתה איומה. שומדבר שהיא לבשה לא אהבתי.
בתכלס, מסכים איתכם לגמרי. מצעד מעולה
כול הכבוד שי וצלילה

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר, גם לי אין ../images/Emo6.gif

אבל אם שי מכיר זה בסדר

מה?!

זו ההיא שנפלה בעונה הראשונה
אחד הקטעים הכי מצחיקים באודישנים! היא עברה להוליווד ורצה לכיוון שולחן השופטים כדי להודות להם ואז התחלה ונפלה
.

חוץ מזה היא הנחתה קטעי קישור

באיידול 2 ומנחה תוכנית נראה לי או אינטרנטית או בערוץ המדע על משחקי מחשב והופיע על מסםר ענקי של שערים מקסים וכאלה היא הסתדרה יותר טוב מחלק מהעולים לטופ 12

darklighter

New member
היא באמת הייתה יותר טובה...../images/Emo190.gif

וכל הכבוד לכם על ההשקעה

SHTRUDIDI

New member
יופי של רעיון לפינה

לשניכם על ההשקעה! (אני אגיב אחר כך ספציפית על ההודעות.)

למעלה