Dress-Up Idol

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gifDress-Up Idol../images/Emo196.gif

אז כמו שהבטחנו, הנה פינה חדשה בכיכובן של כוכבות איידול מכל מעונות.
מה עושים בעצם?
-כל כמה ימים שתי מתמודדות יתחרו אחת בשנייה ראש בראש על תואר המתלבשת הטובה.
למה אין גברים בתחרות?
-פרוטקציה, מה לעשות. זה עולם אכזר.
מה תקבלנה הזוכות המאושרות?
-מלבד כבוד עילאי של עצם הזכיה בתואר כה נחשק מאנשים כה נחשקים, שום דבר מעבר לתהילה של חמש דקות.
והמפסידות? מה קורה איתן?
-מבין כל אלה שלא בחרנו בסוף יהיה גלגל הצלה בו אתם תוכלו לבחור את מי שלא עלתה ובכל זאת אתם רוצים לראות בגמר. כמו כן המתלבשת הגרועה תזכה לכבוד הנחשק של להיות הסטייליסטית הצמודה של חנה. (שלוש, שתים, אחד... נחסמתי
) בהצלחה לכל המתמודדות
בכל אופן לעניינו היומי.
היום בפינה שתי מתמודדות מהעונה הראשונה:
בפינה הימינית של הזירה במשקל של 63 ק"ג כריסטין הולט.
ובפינה השמאלית של הזירה במשקל 59 ק"ג כריסטינה כריסטיאן. המתמודדות עוטות לגופן בגד ים קטנטן ובתוך כמה רגעים יכנסו לאמבטיית בוץ. מי תזכה ומי תבכה? בקרוב תגלו. יאללה מתחילים!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת 1

כריסטינה כריסטיאן
שי: לדעתי המראה החזק ביותר שלה. השיער ממש יפה בדרך כלל המראה המגוהץ בשיער לא אומר לי יותר מידי אבל על כריסטינה
אין יותר מידי ברירות השמלה ממבט ראשון נראתה לי כמו בגד מקרנבל קזחסטני לא מוצלח שלא היה עובר אודישן בדבר הגדול הבא אבל אחרי עוד מבט התרגלתי על המראה סך הכל לא רע בכלל!
דילן: אני ממש מחבבת את ההופעה הזאת, הכתום מחמיא לה, הגזרה טובה, המחשוף קצת מוגזם מידי עושה רושם שעוד שניה הוא קורס תחת הנטל. אבל בכללי היציאה המוצלחת שלה.

ג'יזס

זו כמובן התחפושת הראשונה שלה שראיתי ומשום שהייתי הו כה תמימה חשבתי "זה כתום עד אימה ומזעזע עד חורמה!" (כן, אני חושבת בחרוזים..) אבל אחרי שראיתי את כל השאר זו נראית לי האאוטפיט הכי מוצלחת שלה בקרב הזה. נ.ב קשה להודות אבל קצת אהבתי את חולצת המחוך הג'ינסית. אנקדוטה: היא מתלבשת כמו עניה. היא עניה? אגב.. נעים מאוד, ענבר.

darklighter

New member
גם אני אהבתי את החולצת מחוך ג'ינסית../images/Emo190.gif

ברוכה הבאה ענבר

SHTRUDIDI

New member
מעט צעקני מידי לדעתי

אפשר ללבוש כתום מבלי להיראות כמו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת 2

כריסטינה כריסטיאן
שי: אני לא יודע מה היא חשבה לעצמה אולי שהיא ג'יין מטרזן או שהיא באודישן לסרט של הפלינסטונס היא נראית נורא נורא נורא ואין צורך להרחיב
דילן: בתלבושת הזאת כריסטינה נראית כמו מועמדת ב'הישרדות' שנהרסו לה הבגדים אז היא לובשת שאריות ומכסה את החורים עם פיסות עלים יבשים שמצאה בדרך.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת 3

כריסטינה כריסטיאן
שי: כריסטינה מהממת ביופייה ובשירה שלה אבל בטח שלא בסטייל שלה. ברבי גרוזינית הייתה מסרבת ללבוש את זה החצאית נראית כמו של תפרנית והדבר הלבן הזה נראה כאילו היא שחטה את הכבשה וישר שמה בקיצור נורא
דילן: טופ של דודות בשנות ה-40 חצאית ג'ינס בלויה ועקבים משעממים. נו באמת ככה מגיעים לרד קראפט?

SHTRUDIDI

New member
האמת, מחמיא לה

אבל זה ממש לא משהו נוצץ כזה לשטיח אדום. לא אהבתי את הנעליים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת 4

כריסטינה כריסטיאן
שי: כאילו היא קנתה את זה בטויס אר אס. נוראי.
דילן: גופית מחוך מחטבת, מחמיאה לגוף אבל הצבע רע, וביחד עם הג'ינס זה דיזאסטר אופנתי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תמונה 5

כריסטינה כריסטיאן
שי: תמונה שווה אלף מילים:S
דילן: ההדפס נראה כמו מיטת מכוניות המרוץ של אחי הקטן, הדפס נוראי והדובי הזה לא מועיל. הגזרה עצמה לא כזאת איומה.

Fairywitch

New member
זה לא דובי../images/Emo85.gif- זה יורקשייר../images/Emo107.gif../images/Emo99.gif

(אבל הבגד באמת מחריד
)

LeAnnDylan

Well-known member
תלבושת 1 ../images/Emo196.gif

כריסטין הולט
שי: מההופעה באיידול: היא נראית כמו בדרנית זולה מווגאס חולצה אם עודף נצנוץ והמכנס מזכיר לי את הסרט אלאדין עכשיו אני מבין למה היא לא עברה שלב
דילן: אמג! סלין דיון באמריקן איידול X_X רק סלין יכולה ללבוש זוועה כזאת. אללי. חולצת נצנצים וורודה ומכנס לבן שיצא מהאופנה לפני כיובל וספר אם אי פעם היה באופנה

למעלה