חייב קסדה?!?!

BenMrEs

New member
../images/Emo196.gif חייב קסדה?!?!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429975,00.html החוק עבר: חובה לחבוש קסדה על אופניים מעוד חודשיים נחוייב לחבוש קסדה בעת רכיבה על אופניים, סקייטבורד, גלגליות, קורקינט חשמלי ועוד מליאת הכנסת אישרה הערב את הצעת החוק לחייב חבישת קסדה בעת רכיבה על אופניים, סקייטבורד, גלגליות ועוד. יוזם הצעת החוק, גלעד ארדן: "שמח שהצלחתי להעביר את החוק החשוב הזה" אנחנו חייבים לצאת נגד זה... אני בתור רוכב בעיר ובדרך לעבודה ,לא מתכוון לקנות ב 100 שקל קסדה בגלל גלעד ארדן החוק הבטיחות קיים כבר על הרוכבי האקסטרים ,אלא שצריכים... למה אנחנו?!?!

דללה

New member
למה לצאת נגד זה?

מצחיק אותי שכל פעם שיש חוק שמגן על החיים שלנו, מישהו חייב לצאת נגד זה. 100 ש"ח זה הסכום הכי נמוך שאתה יכול לשלם בשביל שהחיים שלך ינצלו במקרה של תאונה (חס וחלילה). ולמה אנחנו? כי גם אנחנו (אתם, יותר נכון) רוכבים על הכביש (כי זה החוק) וגם אתכם הנסיעה הזאת מסכנת. מה עדיף? להוציא 100 ש"ח על קסדה או לשלם בחיים שלך בגלל הרצון להיות שונה?

BenMrEs

New member
תגובה

אני מאמין שאם אני רוכב על הכביש בעיר מכונית שנכנסת בי במהירות של 40-50 קמ"ש לא תפגע לי בראש אלה בחלק התחתון... הקסדה לא תהיה יעילה... המיגון יעיל שהוא מלא...ואת זה עושים רוכבי האקסטרים שצריכים את זה. אם אני רוכב בשכונה עם אחים שלי ובאה משטרה ומביא לי כנס של 200 שקל?!?! על זה שיצאתי לרכוב עם אחי... נשמע לך הגיוני?

דללה

New member
קודם כל,

הקסדה כן תהיה יעילה. כי ברגע שאוטו נכנס בך, יש סיכוי גדול שתעוף באוויר. ולגבי לרכב בשכונה? אני מסכימה איתך שזה טיפשי לתת קנס במקרה כזה.

devilz

New member
.... אתה רוכב בעיר... על הכביש... רוכב רוכב .

בום! נתקל באבן (חס וחסה..) עף קיבינימט... כמה שתודה לגלעד ארדן על כך שנאלצת להוציא 100 שקל על הקסדה שכרגע הצילה לך את החיים....

devilz

New member
... אז תלבש קסדה...

או שאולי אתה מציע שהנהגים.... ינהגו ב180 בעיר יצפצפו על כל רמזור אדום או לחלופין תמרורי עצור... כי.. ממ.. עד שלא נעשה תאונה.. אה.. כה אולי גם יתפסו אותנו בדרך.. אבל זה זניח... זה חוק חשוב מה שחוקקו... זה חוק שמטרתו להגן על החיים שלך... לא שלי.. אני בכלל לא נוסעת על אופניים.. אני לא יודעת איך
אז תימנע מהקנס... תלבש קסדה.. ובדרך גם תגן על עצמך.. אתה לא מבין אפילו עד כמה מה שאתה אומר הוא חסר הגיון..

למעלה