חדשים

ליטול B

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה לי 4 שעות תגבור במת' כדי שלא נשאר בחופשים!!
כוס אמק עם המורה הזה אפילו הוא נרדם בכיתה!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifגאד אנחנו שוב נכנסות לזה...

לא שאני מוחה על זה או משהו... איי, אני כל הזמן מתלוננת על העבודת שורשים (שאני צריכה להגיד עוד שבועיים...אוי
), ועכשיו שאני שומעת סיפורים על זה..אני אומרת תודה!

ליטול B

New member
עוד הפעם מעקמים?!../images/Emo6.gif

מה עבודת שורשים? למה המורה צריכה את העבודת שורשים שלך? לדעת מאיפה יצאת?!
עד היום לא הבנתי למה זה טוב!!וטוב שאני לא עשיתי!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוקיי, זה נשמע רע...

אבל בכל זאת אני אגיד אז זה- יצאתי בדיוק מאותו מקום שהיא יצאה ממנו, רק מאישה אחרת...(אני מאוד מאוד מאוד מקווה מאישה אחרת...) ולמה לא עשית?!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, יפה לך!!!

זה כל כך מתיש
אני צריכה לראיין את סבא/סבתא שלי... אין לי כח ללמודדדדד-יש לי חכמת חיים, זה לא מספיק?
חח איך בא לי קליק וופל(פרסומת סמוייה?) רוצה ביס?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני מקווה ששכחת י' אחת...../images/Emo46.gif

כי אני בת!(פעם אחרונה שבדקתי...) וקחי, כמעט יש לי בחילה-אבל אין לי... כי שוקולד לא נמאס עליי אפ'עם! give me give me give me your chocolate after mid night... (ידוע לשאר העולם בתור give me give me give me your man after midnight) ככה רושמים מידנייט בכלל!? אין עליי ועל אינגליש...

ליטול B

New member
חחחחחח אני יודעת שאת בת!!

לא נתקלתי בבן שקוראים לו אדר!!
שכחתי י' אז מה קרה מלחמהה?!?!?
ואל תשאלי אותי איך כותבים אני נראה לי בטעות ב4 יח' חחח ואיי שמעי איזה קטע מטורף היה לנו מבחן באנגלית והיה לנו דקדוק בקיצור היה לי על כל הזמנים ולא הייתה לי טעות אחת!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוו דווקא כולם אומרים לי שזה

שם של בן, ורק הדר זה של בת...לא משנה, אם נתחיל לדון בשם שלי, זה יגיע עד... אהה מה הקצה השני של העולם?(כן, כבר הבנת שאני לא גאון במיוחד בגאוגרפיה...) אז עד לשם! חחח אם מדברים על זמנים מבחנים באנגלית ובלאגנים... לא מזמן היה לנו מבחן באנגלית (שקיבלתי98! יש!) בכל מקרה, אז ישבתי לייד חברה שלי, שהיא לא משהו באנגלית (רק שנה הבאה יהיו לנו הקבצות), ונכון לפעמים רושמים לך איזה פועל לרשום בפרזנט סימפל בסוגריים, ואז את צריכה להפוך את זה לפועל בפרזנט סימפל...אז המורה כתבה בכמה מהם (BE), אז חברה שלי רשמה BE כל הזמן...פאתום אני עושה לה "be זה אמ איס ואר חכמה!" והיא כזה "אהההההההההההההההההה" ומתחילה למחוק בהיסטריה... אחח כמה שאני חכמה...

ליטול B

New member
חחחחח גם לנו יש את זה!!

וחברה שלי טעתה בזה!! ואחרי שסיימנו את המבחן יצאנו כזה לבחוץ והתחלנו להשוות בתשובות אז המפגרת הזאת במקום לרשום אר היא רשמה בי איך היא הגיעה לזה בכלל זה לא מסתדר עם המשפט!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifקשה להיות החכמות של הכיתה...

טוב, אני צריכה ללכת להביא לחברה שלי בלונים... איזו רעה אני שכחתי לגמרי שיש לה היום (את יודעת, חופש...)ולא הבאתי לה, והיא הביאה לי...מסכנה... אז עפתי, היה נחמד לעקם וכנראה שזו תהיה מסורת שכל פעם ניפגש כאן נעשה (רצוי מאוד
)סתם...
אין לי מושג מתי אני אחזור... אה, ושמת לך שרשמת "לבחוץ"...עברית שפה קשה?! נייט... נייט... דא!!! טופ, עפתיי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהא!?מסתבר שאני הולכת אח"כ../images/Emo12.gif

את עוד פה? שאני לא אתחיל לשיר- בדד...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא כל יום אני מקבלת מחמאה כזאת

ט'חחח... עוד 9 ימים מים מים ההופעה... הצלחתי לשכנע את חברה שלי לצאת מהבית ב-12, 12 וחצי ככה שנגיע מוקדם... נראה לי עכשיו היא מפקפקת בשפיות שלי... אבל כמו שאמרתי לאחד המורים שלי לריקוד (אורי החתיך
, יש לי כולה שתיים, מה אני מתלהבת? ואחת מהם זאת אישה...
) "מי ששפוי לגמרי משעמם לגמרי"... שמישהו יגיד לי שאני טועה!

flea4

New member
כל כך מוקדם?

בשביל מה לצאת כל כך מוקדם מהבית? נראה לי שגם אני קצת מפקפק בשפיות שלך

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, עוד אחד לאוסף!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחחח...באוהל מול ההאנגר!

סתם סתם... ותזלזלו בשפיות שלי-לא נורא

למעלה