התגוננות רחוב???

../images/Emo196.gifהתגוננות רחוב???

לכבוד חיים כהן היקר. שאלה? לא נמאס לכם ההתאחדויות המסכנות הללו שנאלצות להישאר בתוך עצמם ולערוך קרבות בינהם אשר מושתות על אותם עקרונות הקיימים בשיטה. למה לא להגיע לתחרויות הנערכים על ידי ארגונים שונים דוגמת תחרות הקארטה שנערכה בחולון ובה השתתפו 12 מכונים {שיטות שונות }מכל הארץ בסגנון קרב מגע מלא, או אז היה ניתןלראות את הסגנונות השונים נאבקים בזירה ומתקשים להתאים את עצמם ליריב לא מוכר . למעט תלמידי הנינג'צו קוגה ריאו שהדהימו ביכולתם להשתלב ואף לנצח במס' מקצים. אתה מוזמן להיכנס לאתר שבקישור, ולבדוק את הנושא מקרוב. כמו כן נשמח להצטרף לאחת מהתחרויות שלכם בעתיד ולהוכיח טענה זו. בכבוד רב.

../images/Emo13.gif שלום גם לך שבדית

אני מבין שאת הנציגה של קוגה ריו ? אנחנו לא נענים לאתגרים חחחח לא מעוניינים להפסיד כך אנחנו תמיד אלופים
חג שמח גם לך רחלי השבדית

התגוננות רחוב?..תגובה מהירה.

שלום גם לך. אני מבינה שאתם לא נענים לאתגרים אבל אם אתם קוראים לעצמכם התגוננות רחוב,שאמורה לללמד הגנה מכלל ההתקפות הקיימות, כיצד תוכלו להתגונן מפני אדם הלומד איגרוף תאילנדי או לחימה משולבת.? נסה לענות לי על זה.

א1ט1

New member
יש הרבה מקומות שלא הולכים לתחרויות

משותפות,או לתחרויות בכלל.

lironmarko

New member
רחלי אני אסביר לך איך הוא מתגונן

הוא קורא לי ולי יש הרבה חברים שלומדים איגרוף תאילנדי ומצד שני יש לי המוון חברים שעושים MMA ואוכלים כל היום מצות עם שוקולד ככה שאנחנו נלחמים בשבילו :)

ננדין

New member
רחלי השבדית???

לא נמאס לכם לעשות קרבות עם חוקים שלא מדמים אפילו במקצת קרב רחוב אמיתי??? למה לא להגיע לערבי הקרבות של "הליגה" או "הזירה" ולעשות קרבות VALE TUDO בלי חוקים??? או יותר טוב, ללכת לאיצטדיון של בית"ר ירושליים אחרי משחק ולצעוק "כל בית"ר על ה### שלי..." ככה תוכלו באמת "להדהים ביכולתכם להשתלב ואף לנצח במס' מקצים..." בניגוד לשיטות אחרות אשר "מתקשות להתאים עצמם ליריב לא מוכר..." בגל שהם עורכות קרבות "המושתתות על אותם עקרונות הקיימים בשיטה" מה את אומרת? אני מוכן לארגן ואף לצלם!!! תוכלו אפילו להשתמש בטכניקות מהשיטה החדשה שלכם קאזה הראשי ריו... רון החכמולוג

|x||x||x| אזהרה - להרגע

רחלי שלום באם את נציגת נינג'יצו קוגה ריו או לאו, זה לא משנה את העובדה שבפורום שלנו יש דרך ארץ מסויימת שבה אנשים מתנסחים. שתי ההודעות שלך - זו להתגוננות רחוב, וזו בנוגע לנינג'יטסו קוגה ריו, אינן עומדות בסטנדרטים שלנו. את מתבקשת להרגע, ולא נאלץ לחסום את שם המשתמש שלך מהפורום. בזמן הקרוב אני מתכוון להרים טלפון לדוד חליוה, ולברר האם את אכן נציגתו. התחזות היא עבירה פלילית במדינת ישראל, ולכן כולי תקווה שאת אכן נציגתו. אם כך הדבר, אשמח להסביר לו על שירות הדוב שאת עושה לו. בברכה טל גוטמן וצוות המנהלים של פורום אמנויות לחימה

anush91

New member
ממש חוצפה!!!!

לבוא לפה ולעשות סקנדלים.. מה אנחנו בשוק?!

IshMaElf

New member
מה זה מקצים? מי ישמע עשיתים מרוץ

מירוץ שליחים ומרוץ משוכות באולפיאדה.

בפעם השניה תוך יממה

אתה שוב מתבקש להשקיע מאמץ בכתיבת ההודעות שלך ואח"כ לבחון שוב את ניסוחן לפני שאתה לוחץ על "שלח/י". מי ישמע אתה מומחה גדול עם עשרות שנים של ניסיון בתחום ושמאחוריו יש עשרות אירגונים של אליפויות והשתתפות בתחרויות (לא כל שכן פיתוח שיטה ומתודת לימוד ייחודית). בתקווה שלא נצטרך להעיר גם בפעם השלישית.

IshMaElf

New member
ההודעה שהגבתי אליה היתה היתרברבות

ותו לא וצריך להיות עיוור כדי לא ליראות את זה - "למעט תלמידי הנינג'צו קוגה ריאו שהדהימו ביכולתם להשתלב ואף לנצח במס' מקצים." אתה רוצה להגיד לי שהמשפט הזה לא העלה בך אפילו שמץ של גיחוך?! אני הגבתי על הטרול (כניראה) בהומור ואתה ירדת לפסים אישיים, זו דוגמא יפה כמנהל...

האמת? לא שמתי לב למילה מיקצים

בהודעה של רחלי השבדית, ובטעות חשבתי שאתה מגיב על הודעתו של התגוננות רחוב בו הוא פירט שלילדים אצלו באירגון נערכו 3 סיבובי קרבות, כל סיבוב בתחום אחר. קורה שמתבלבלים, סליחה. מצד שני המילה מיקצים לא מעוררת בי גיחוך. למה שתעורר? היא טוענת שחניכי השיטה ניצחו מס' מיקצים או סבבים של קרבות, כלומר (כך אני מניח) הם לא עשו קרב אחד וזהו, אלא כל פעם שניצחו הם עלו לקרב נגד מנצח אחר, בטח בשיטת גביע (המפסיד יוצא, וצריך לעשות מס' קרבות עד לגמר: שמינית גמר, רבע גמר, חצי גמר וגמר, תלוי במס' המשתתפים באותה תחרות באותה קטגוריה). מצד שלישי, בו נשכח מכל העניין, ונמשיך להשתדל להתבטא בפורום בצורה נאותה. רן.

IshMaElf

New member
לא דיברתי על המילה דיברתי על המשפט-

השלם שאותו היא כתבה. אבל עזוב בו נשכח מכל העיניין באמת.

Pyongwon

New member
Don't know about fighting, but I

asked some martial artist teachers if we could compete with forms / poomsae. Most (actually all) of them said - no way. One system for one system. Only one gym permitted us to appear - and it was under the condition that we demonstrate. Not compete. Reason being that because we're from a different system, it has different standards and thus no way you can judge. I am part of a huge federation, however there are almost no kata / poomsae competitions. No other system one has asked us to perform or even compete. I would love to have different sytems doing different forms - I think it's interesting, you take the best and work with it. But the situation is different. This is forms. Never mind fighting. No one from Karate, for example, can see the advantage of not punching with their hands to their opponent's face. .Or demolishing the use of low kicks, sweeps, wrestling et il. While your idea of having other groups compete (or systems), the ground rules must be clear. No one will or should compete with rules that are not. Even so, (and I'm speaking for myself here, not Haim's system which is amazing) there will be problems. I suggest let things be. And there is no use whatsoever in attacking Haim. Your tone is both insulting and you obviously have no idea what an amazing person Haim Cohen is. As I said, however, if you want people to compete in technical competitions, I can deal with it. I know whom to ask, in addition to myself and others. But as to fighting... suggest you let it be. Take care and be well, Jessica Mandel WTF Taekwondo

דרגוןXXX

New member
ביזיון!!

אני חייב לציין שאני עובר על ההודעות השונות בפורום וכל מה שאני רואה זה ויכוחים של ילדים קטנים. אף אחד לא מבין את משמעות המילה לחם ואומנויות הלחימה בפרט. והכי מצחיק הוא שעורך הפורום נותן לכך יד. ובכן ידידי רון האפור,ורן גוגיטסו, כך לא מנהלים פורום. כל אלו שצוחקים מאומנות לחימה כזו או אחרת הינם פחדנים שלא מסוגלים להתמודד עם האמת ,ללא ספק תלמידים בני חגורה לבנה או מתלהבים שחסר להם משמעת. אז בפניה אישית למנהל הפורום, צנזר הודעות של אלו הפוגעים בטוהר המידות האמיתי של הלחימה , אחרת היחידים שישארו בפורום יהיו תלמידים בני אוו מורה אשר תלמידיו בוחרים לגבות אותו במקום היחידי שלמילים אין חשיבות.

ננדין

New member
"רון האפור"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין כזאת חיה רון האפור... ומה אני בכלל קשור לניהול הפורום??? ואם יש לך בעיה עם ניהול הפורום אתה מוזמן לפנות לפורום משוב אגב, יש לי עוד הרבה מה להגיד לאנשים כמוך אבל מנהלי הפורום לא מרשים לי להאכיל אותך...

דרגוןXXX

New member
ננדין ..הנעל דין

מזל שלך שאחד כמון יכול להגיב רק בפורום. כי מן הסתם במציאות היית בורח כשפן שהנך. בכל מקרה ההודעה ששלחתי קשורה גם לכל הנעליים האחרים בפורום. אף אחד חוץ מלדבר לא עושה כלום. לפחות לההוא מהקוגה ריאו יש אתר שבו הוא מראה את יכולותיו ..ומה יש לכם להראות..כלום כי זה מה שאתם באמת . אפסים קטנים. ואין לי בעיה לעזוב לבד את הפורום הזה. גם ככה יש פה רק ילדים ברמה של זבל מסחרי.

שלום ולא להתראות

בקשר לתגובה שלך לננדין, אין לך מושג כמה נפלת על האדם הלא נכון, אבל בגלל שכולנו כאן "נעליים, אפסים, ילדים ברמה של זבל מסחרי ושפנים פחדנים" אין מה להוסיף על מה שאמרתי קודם: שלום ולא להתראות. לך למקומות שיהיו יותר ראויים לרמתך הגבוהה, והשאר אותנו כאן ללא נוכחותך.

למעלה