השבוע ב CSI ערוץ 1

../images/Emo196.gif השבוע ב CSI ערוץ 1 ../images/Emo196.gif

אהלן כולם, שבוע חדש, חודש חדש [אלול], והנה אוטוטו חודש מהיום ראש השנה. איך שהשנה חולפת מהר אה ?! אללא יסטר..
טוב שיש סדרה שלעולם לא ניגמרת..
לפחות נהנה ממשהו. טוב.. חלאס חפירות.. תקצירים. [ניו יורק] - רביעי 15/8 - 22:35 - פרק 16: "צייד טרנדים" - "COOL HUNTER" גופת אישה נמצאת צפה במיכל מים על גג בניין שנודע במקרי המוות המסתוריים שארעו בו. מק ולינדזי חוקרים, ולינדזי נוטה להאמין ב"קללה" שרובצת על הבניין. מק מנסה להרגיע אותה, אבל הראיות דווקא תומכות בה. סטלה ודני חוקרים את מותו של צעיר שתלו אותו על נדנדה בגן שעשועים בשכונת העוני הססגונית וושינגטון הייטס. חקירה מובילה אל עולמם של ציידי הטרנדים, שתפקידם להתחקות אחר מגמות באופנת הרחוב - ולהביא אותן אל שדרות מדיסון, שם הן משווקות ביוקר. [לאס וגאס] - מוצ"ש 18/8 - 23:00 חלק ב' מהרק הראשון בחלק השני של הפרק הראשון, גריסום חוקר רצח של רוקר שנמצא מת במטבחו עם מיניאטורה מדויקת של זירת הפשע לידו. קתרין חוקרת את חטיפתה ומגלה שמישהו מאיים על משפחתה. בהופעת אורח: שון יאנג צפייה נעימה

Lee1392

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אוףף אני לא יכולה לחכותתת!!

הפרק הזה בניויורק אני חלמתי עליו!../images/Emo12.gif

למרות שבחיי לא ראיתי אותו,אבל גם ספידל היה שם

Marg H

New member
מכורה חדשה! ../images/Emo9.gif

אתם רואים, אני לא היחידה שלא מחבבת את שרה, וחולה על קת'רין!
מארג' שולטת!!!

היוםםםםםםםםםםםםםם

[ניו יורק] - רביעי 15/8 - 22:35 - פרק 16: "צייד טרנדים" - "COOL HUNTER" גופת אישה נמצאת צפה במיכל מים על גג בניין שנודע במקרי המוות המסתוריים שארעו בו. מק ולינדזי חוקרים, ולינדזי נוטה להאמין ב"קללה" שרובצת על הבניין. מק מנסה להרגיע אותה, אבל הראיות דווקא תומכות בה. סטלה ודני חוקרים את מותו של צעיר שתלו אותו על נדנדה בגן שעשועים בשכונת העוני הססגונית וושינגטון הייטס. חקירה מובילה אל עולמם של ציידי הטרנדים, שתפקידם להתחקות אחר מגמות באופנת הרחוב - ולהביא אותן אל שדרות מדיסון, שם הן משווקות ביוקר.

CapitanSparrow

New member
הפרק של ניו יורק כ"כ מסרייייייח../images/Emo6.gif

מה זה הוונאבי "מים אפלים" הזה
הפרק של ווגאס

חחחח...

זה לא הפרק ההוא שלינדזי בוהה באיזה בניין ואז הוא מתפוצץ כזה?? או שזה לא זה??
ומה פרק הזה יותר מסריח מהפרק עם התמנונים והתולעים של שבוע שעבר
בעעעעעעעע

CapitanSparrow

New member
לא

וכל פרק שני בנ"י בעונה הזו מסריח לדעתי...נדיר למצוא אחד שאני אוהבת

4hilla4

New member
הפרק הקודם..../images/Emo5.gif

אני אפילו לא רוצה לדבר על התמנון והג'וקים שנחשבים למעדן... גם אם היו משלמים לי לא הייתי אוכלת את זה

וואוו זה היה פרק טוב דווקאאאאאאאאאא

ממש אהבתי אותו
ודני הזה חחח.. היה צפוי שהוא ינצח במשחק נגד הפושטק ההוא .. נו באמת.. ולינדזי.. חח מאמוצ'קה.. פרק טוב בקיצור.. אהה ו.. החבר של הנירצחת, השמנמן ההוא והזקן צמוד שהפרק ניגמר איתו, הוא שחקן מאודדדדדדדד מוכר ושכחתי את שמו, מישהו אולי מזהה??

למעלה