הודעה חשובה

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo196.gif הודעה חשובה

כיוון שאנחנו נאלצים לשמש גם גננות לפעמים אז אנחנו נאלצים גם לעשות סדר בדברים שכנראה איבדו קצת פרופורציות לאחרונה. אז למי ששכח את הכלל הבסיס והמאוד פשוט בפורום הנה חידוד קל בשבילכם: אסור בשום פנים ואופן לפגוע, להעליב ובטח שלא לקלל גולש אחר. אם אתם חושבים שמישהו חצה את הגבול איתכם, תפנו אליינו. גם אנחנו בני אדם ולא תמיד אנחנו רואים הכל (במיוחד בתקופה הזאת שאור במילואים ואני מאוד עמוס בעבודה). פשוט תעירו לנו ואנחנו נטפל בכל מה שצריך. בתפוז יש כלי מופלא שמאפשר הרחקה מפורום מסויים ואנחנו לא נהסס להשתמש בו בעתיד ע"פ הכללים הבאים: חסימה ראשונית- 3 ימים שניה- שבוע שלישית- צמיתות אם מישהו פה חושב שהוא יכול לקחת את העניינים לידיים ו"לעשות סדר" הוא טועה טעות מרה. אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקבל יותר מסרי נאצה והשפלות לא מעל גבי הפורום ולא במסרים אישיים ובפעם הבאה שזה יקרה אותו אדם יטופל בהתאם לחוקי האתר. למקרה שמישהו תוהה, הודעה זאת נכתבה לאחר התייעצות עם הנהלת תפוז כך שלא מדובר באיזה מנהל ש"התחרפן" כך פתאום. נא לא להגיב להודעה זו, כל תגובה להודעה תימחק אז אל תבזבזו את זמנכם

Or Amit

New member
ברכות לאוקסידון ולsomone14

על היותם המורחקים הראשונים מהפורום. הדביל הגדול בסיפור הזה יצא אני שהגבתי ל-somone שלא נחסום על כל שטות ואז ראיתי התבטאויות הרבה יותר חמורות של שניהם. חברים, המטרה של הפורום הזה היא להיות מקום לדיון על הNBA. בואו ננסה לשמור על רוח טובה כאן.

ynvgi

New member
נפלאות הפורום אבל

אבל עכשיו פתאום נראה Oxydone1 somone15

אם אפשר לדעת, מה היה הרקע להתבטאויות החמורות?

בס"ד ואם אפשר גם זאת לדעת? מה הם אמרו (אני מתכוון לדברים שאינם מילים גסות וניבולי פה, אם היו כאלו)?

למעלה