גו+ניתן לרכוש לוח ב-70 ש"ח!!

../images/Emo196.gifגו+ניתן לרכוש לוח ב-70 ש"ח!!

אתם כותבים עם שגיאות כתיב!!!!!! עובדות על גו! 1.הומצא בסין לפני 4000 שנה (במספר אתרים אומרים שהוא הומצא לפני 3000 שנה,אך זו טעות-תסמכו עלי-בדקתי ספר וטונות של אתרים ובכמעט כולם אומרים שהוא הומצא לפני 4000 שנה)-משחק הלוח העתיק בעולם הידוע לנו.(ולא בין העתיקים) 2.משחק יותר קשה ודורש יותר אינטליגנציה וסוגי אינטליגנציה משחמט(דרוש בגו:תפיסה מרחבית,תפיסה מספרית, ,היגיון,אסטרטגיה,טקטיקה,שינון מבנים,שיקול דעת) 3.אני באמת שחקן גרוע-התחלתי לשחק רק לפני 5 ימים..... הערה חשובה!!! ניתן לרכוש בפיראט האדום לוח גו כולל חוברת הדרכה ב-70 שקל בלבד!!!! עצות בגו: 1.שחקו כמה שיותר כדי להשתפר 2.צפו ב-KGS במשחקים של שחקנים בדרגות דאן-על ידי לחיצת כפתור ניתן לשחזר משחק!(אם אתם לא יכולים-צפו במשחק במקום אחר) 3.שננו מבנים 4.לימדו טקטיקה 5.הורידו את IGOWIN-תוכנת מחשב לגו-רישמו את שמה בגוגל.... 6.לימדו אסטרטגיה 7.פיתרו כמה שיותר בעיות חיים ומוות 8.שחזרו כמה שיותר משחקים על ידי רישום גו-ליקחו דף שורות,ורישמו את האות והמספר שבהצלבה שהניחו עליה את האבן ואת האות ש/ל-ש=שחור ל-לבן. תהנו!!!! ממני,שחקן גו גרוע (-: אל תדאגו-אני אשתפר......

imdark

New member
אתה ממהר להסיק מסקנות

אין דבר כזה יותר אינטלגנציה אין מדד לאינטלגנציה כמו שאין מדד לחוכמה אל תשתמש בIGOWIN זו תוכנה שהורסת את יכולת המשחק של רוב השחקנים די מוקדם אתה לא גרוע אתה מתחיל אל תשננו מבנים אד שתגיעו לרמה באמת גבוהה צריך ללמוד JOSEKI רק ב8 K לדעתי עד אז תכירו כמה בסיסיים אבל לא יותר מזה שחזור משחקים הוא לא דבר שימושי וולר יעזור לך ללמוד אלא עם כן אתה דאן או קיו גבוהה גו הוא משחק שלוח העתיק ביותר שמשוחק בצורתו המקורית היו משחקי לוח לפני זה אבל הם עברי שינויים ושיבושים עם השנים בקשר לעניין עם 4000 3000 זו ממש לא טעות יש תאוריות לצד הזה ולצד הזה יש איזכורים של קונפיוציוס לדוגמה שלא כל כך בטוחים לאיזה משחק הוא התכוון אפשר לומר שאיפה שהוא בין לבין

אחי...

הייי... שמעו השנה אני בתקופה לחוצה שכל יום מבחן אז אני לא נכנס הרבה... בכל אופן אני גר בחולון אתה יודע איפה יש סניף..?

למעלה