עונה...
התשובות נכתבו במצב רוח ירוד מאוד, מהול בהרבה תסכול. תבלו. עשרת הראשונים: החבר/ה הכי טוב הראשון- אני חושב שיונתן. החתול הראשון- החתול הראשון שהרגתי באמצעות אבנים? לא, סתם... אני לא הורג חתולים. אני פשוט לא אוהב אותם. הכלב הראשון- ג'אמפי. הפירסינג הראשון- באוזן נחשב? השינוי הדרמטי הראשון- לא יודע. התאהבות ראשונה - לא חושב שהייתה "התאהבות", לא חושב שתהיה. אני לא מתאהב. אני בן אדם קר. אני לא באמת קר, אבל עדיין. הדיסק הראשון- "אדון שוקו". הרכב הראשון (או הרכב שתרצו שיהיה הראשון) - לא היה, מקווה שיהיה. אהבה ראשונה - ראה לעיל. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית- בירה שחורה, אבל מלא. התנהגתי כמו שיכור עד שגיליתי שבמבה משפיעה עליך יותר. הנסיעה האחרונה- נראה לי בחופש הגדול כשהתחמקנו מהטילים
שיחת טלפון אחרונה- דיברתי עם חבר נראה לי... דיסק אחרון ששמעת- אני לא שומע דיסקים, אני שומע תיקיות. אמבטיית קצף אחרונה- נראה לי שהייתי ממש קטן. פעם אחרונה שבכית- לא זוכר. אני משתדל לא לבכות, למרות שאני לא כזה מאצ'ו גם כן. אבל אם זה מעניין אותך, הייתה לי התקפת עצבים על המזכירה של המנהל ממש היום. המנהל הוא גם המורה לאזרחות וחיכיתי לו, אז היא עיצבנה אותי. היא בהריון, ועדיין רציתי להרוג אותה. החיבוק האחרון- אני לא מתחבק עם אנשים
פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך- ראו לעיל. הייתי עצבני מאוד, ודווקא לא התעצנתי הרבה זמן. אני משתדל להיות שקט ולדבר כשצריך. בעצם כשלא צריך. פעם אחרונה שראית טלויזיה- אתמול בלילה. שמונת האם אי-פעם: האם אי-פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? לא. האם אי-פעם נעצרת? לא. האם אי-פעם שחית בעירום? לא. האם אי-פעם היית בטלויזיה? לא. האם אי-פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא. האם אי-פעם היה לך חלום רטוב על מישהי שאתה מכיר? אני אף פעם לא נרטב בחלומות, אבל היו. האם אי-פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אני לא חושב. האם אי-פעם הרגשת שהיית גבוה אבל זה לא היה נכון? יש מצב. שבעה דברים שאתה לובש כרגע: מכנס, חולצה, גרביים, נעליים, תחתונים. וזהו. שישה דברים שעשית היום: צעקתי על מזכירות, צילמתי דפים ובעיקר התמרמרתי לעצמי כמו תמיד. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: טלויזיה, כדורסל/כדורגל, מחשב, מוזיקה ולקרוא לפעמים. וזה צריך להיות ממש-ממש מעניין. כי אני לא איזה תולעת ספרים. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם הכל: אין כאלה. שלוש שאלות העדפה: איך אתה מרגיש? חרא. בא לך לצאת? לצאת מהארץ? כן. בא לך לבוא אלי? אבל אבל אבל... את לא חושבת שזה מוקדם מידי? שני דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: ללכת להרוג את המזכירה, ולא לעשות כלום אח"כ. פשוט לשבת ולא לעשות כלום. זה התחביב החדש שלי. דבר אחד שאתה מתחרט עליו: שנולדתי.