בכיף :-O
- לישון קצת ולחיות הרבה או להפך? ככל שאני מתבגר, זה נוטה יותר לשינה. אני חושב שבגיל 30 אני רק אישן. - סרטים או סדרות? קשה-קשה. אני חושב שלסדרות קל יותר להתחבר. אז סדרות. - מבחינתי הארי פוטר זה.. ? ספר שלא קראתי וסרטים שלא ראיתי. אולי יום יבוא. - עד כמה אתה מצפה ליציאת הספר ה-7? אני מצפה מאוד בשבילכם
- ספיידרמן 3? ענק!!!@#% זה פשוט כי אני חולה ספיידרמן. - ראית את הסרט המעניש (The Punisher)? אכן. למה דווקא עליו אתה שואל?
אני מת על סרטים של נקמה. כשהורגים את הכלב של מישהו, והוא רוצח לו את כל המשפחה בחזרה.
- חשוב יותר, מה דעתך על באפי? אני אוהב כל דבר שקשור לערפדים. ואני מצטער שלא ראיתי באפי באופן מסודר, ורק פרק פה, פרק שם... חבל. אולי יום בהיר אחד אני אראה את כל העונות... - מי סקסית יותר (ותהיה זהיר): שרה מישל גלר () או אוונג'ליין לילי? קשה... אני אלך על שרה מישל גלר, כי כמה שאני מת על אוונג'לין, יש לה שרירים יותר מפותחים משלי וזה קצת מוריד לה נקודות
אני צריך לחשוב על קטגוריית שרה מישל גלר לתיקיה
- מחשב נייד או נייח? נייח. בעיקר כי אני אוהב את החדר שלי יותר מידי. - מתי גוגל ישתלטו על העולם? מיקרוסופט ינצחו. אני באופן מוזר מדמיין עכשיו את ביל גייטס אומר: "This is Microsoft!!" בדיחה לאוהבי "300".
ועכשיו לשאלות שקצת יותר מתאימות למשחק - איפה אתה גר? בקריות. לא תדעו יותר מזה עד שאני לא אהיה בטוח שאתם לא רוצחים, אנסים וכו'
- טוב שם? אני יודע... זה מה יש... אבל אני אוהב את החדר שלי, אני חושב שכבר אמרתי. אני עכשיו בבאסה רצינית כי אנחנו עוברים דירה בקרוב
- יש חיות מחמד? יש כלב, הוא בעקרון של אחותי, אבל אני מטפל בו יותר ממנה. הוא בחוץ, לא נכנס הביתה בגלל אמא. היא דרכה עליו היום בטעות...חחחח... היא סיפרה לי שהיא עלתה במדרגות וכמעט נפלה בגללו. היא אומרת שהוא צרח כמו בחורה
- אילו מגמות אתה לומד בבית ספר? מחשבים וביולוגיה. - שמח עם הבחירה של המגמות? לא ממש. ביולוגיה זה נחמד, אבל מחשבים זוועה. לא מתחבר לזה. טעות, אבל לא נורא. העיקר שנגמר כבר. - לאן מתגייס? לא יודע עדיין. וכן, שאלה חשובה נוספת -- - בסקראבס: אליוט או מולי? בתור חובב טלוויזיה סוטה, תמיד חשבתי על אליוט בצורה מלוכלכת וחיבבתי אותה מאוד, כמו כולם אני חושב
. אבל אני בוחר במולי. נקודה.