בשרשור חוקר

Angelus

New member
../images/Emo196.gif בשרשור חוקר

השבוע נתחקר ונענה גולש חדש בפורום, העונה לאליאס alkai.
הרבה אני בעצמי לא יודע עליו, מלבד לעובדה שיש לו אוסף מלוכלך של בנות (
). תתחילו להתקיף בשאלות.. (רואה רון, אני לא כזה עצלן. פשוט צריך להדריך אותי
) ובתמונה הלא קשורה -- אייפון

mikmik000

New member
אייפון ../images/Emo99.gif

למרות שאני עדיין שומרת נאמנות וסגידה נצחית לאייאודיו A2 שלי

creepy creep

New member
../images/Emo150.gif

(כל קשר בין השאלות הוא מקרי לחלוטין) אתה בנאדם אופטימי או פסימי? נכון שאתה שונא הסטוריה?!
מה השיר האהוב עליך? האם אתה מודע לעובדה שיש ברחוב קבצנים שהם בעצם מחבלים מתאבדים שחולים בשפעת עופות סינתטית? זהו, בשלב הזה המוח שלי הפסיק לעבוד. תהנה חחח:)

alkai

New member
../images/Emo3.gif

אני אנצל את הזמן הזה, כי ממחר צריך לעבוד על ספרות. באסה. אחלה שאלות, רואים שהשקעת הרבה מחשבה
אתה בנאדם אופטימי או פסימי? פסימי לרוב. נכון שאתה שונא הסטוריה?! אם יצאתי מהבגרות האחרונה בהסטוריה ושרתי בעירום תוך כדי ריצה הביתה, זה אומר הכל. אבל איזו נשמה המורה להסטוריה. הלוואי שכולם היו מגישים על 100 בלי למצמץ! מורה למהדרין. אם זה ביטוי הגיוני בכלל... P: מה השיר האהוב עליך? אין מישהו בעולם שיכול לענות על זה! בגדול, אני אוהב שירים לועזיים
האם אתה מודע לעובדה שיש ברחוב קבצנים שהם בעצם מחבלים מתאבדים שחולים בשפעת עופות סינתטית? לא. אבל עכשיו אני טיפה מודאג. זה מסביר הרבה דברים. תודה על השאלות! חחח...

creepy creep

New member
בטח שהשקעתי!../images/Emo10.gif וזה מה שיצא חחח.

תאר לך מה קורה כשאני לא משקיעה... ויש לי עוד שאלה אחת חחח- עיניים ירוקות או כחולות?

alkai

New member
מה אני מעדיף?

אממ... ירוקות. כי זה הצבע של העיניים שלי

Angelus

New member
I'm up

- לישון קצת ולחיות הרבה או להפך? - סרטים או סדרות? - מבחינתי הארי פוטר זה.. ? - עד כמה אתה מצפה ליציאת הספר ה-7? - ספיידרמן 3? - ראית את הסרט המעניש (The Punisher)? - חשוב יותר, מה דעתך על באפי? - מי סקסית יותר (ותהיה זהיר): שרה מישל גלר (
) או אוונג'ליין לילי? - מחשב נייד או נייח? - מתי גוגל ישתלטו על העולם? ועכשיו לשאלות שקצת יותר מתאימות למשחק - איפה אתה גר? - טוב שם? - יש חיות מחמד? - אילו מגמות אתה לומד בבית ספר? - שמח עם הבחירה של המגמות? - לאן מתגייס? וכן, שאלה חשובה נוספת -- - בסקראבס: אליוט או מולי?
מתנצל על החפירה, צפיתי במרתון של באפי ויש לי מרץ.

alkai

New member
בכיף :-O

- לישון קצת ולחיות הרבה או להפך? ככל שאני מתבגר, זה נוטה יותר לשינה. אני חושב שבגיל 30 אני רק אישן. - סרטים או סדרות? קשה-קשה. אני חושב שלסדרות קל יותר להתחבר. אז סדרות. - מבחינתי הארי פוטר זה.. ? ספר שלא קראתי וסרטים שלא ראיתי. אולי יום יבוא. - עד כמה אתה מצפה ליציאת הספר ה-7? אני מצפה מאוד בשבילכם
- ספיידרמן 3? ענק!!!@#% זה פשוט כי אני חולה ספיידרמן. - ראית את הסרט המעניש (The Punisher)? אכן. למה דווקא עליו אתה שואל?
אני מת על סרטים של נקמה. כשהורגים את הכלב של מישהו, והוא רוצח לו את כל המשפחה בחזרה.
- חשוב יותר, מה דעתך על באפי? אני אוהב כל דבר שקשור לערפדים. ואני מצטער שלא ראיתי באפי באופן מסודר, ורק פרק פה, פרק שם... חבל. אולי יום בהיר אחד אני אראה את כל העונות... - מי סקסית יותר (ותהיה זהיר): שרה מישל גלר () או אוונג'ליין לילי? קשה... אני אלך על שרה מישל גלר, כי כמה שאני מת על אוונג'לין, יש לה שרירים יותר מפותחים משלי וזה קצת מוריד לה נקודות
אני צריך לחשוב על קטגוריית שרה מישל גלר לתיקיה
- מחשב נייד או נייח? נייח. בעיקר כי אני אוהב את החדר שלי יותר מידי. - מתי גוגל ישתלטו על העולם? מיקרוסופט ינצחו. אני באופן מוזר מדמיין עכשיו את ביל גייטס אומר: "This is Microsoft!!" בדיחה לאוהבי "300".
ועכשיו לשאלות שקצת יותר מתאימות למשחק - איפה אתה גר? בקריות. לא תדעו יותר מזה עד שאני לא אהיה בטוח שאתם לא רוצחים, אנסים וכו'
- טוב שם? אני יודע... זה מה יש... אבל אני אוהב את החדר שלי, אני חושב שכבר אמרתי. אני עכשיו בבאסה רצינית כי אנחנו עוברים דירה בקרוב
- יש חיות מחמד? יש כלב, הוא בעקרון של אחותי, אבל אני מטפל בו יותר ממנה. הוא בחוץ, לא נכנס הביתה בגלל אמא. היא דרכה עליו היום בטעות...חחחח... היא סיפרה לי שהיא עלתה במדרגות וכמעט נפלה בגללו. היא אומרת שהוא צרח כמו בחורה
- אילו מגמות אתה לומד בבית ספר? מחשבים וביולוגיה. - שמח עם הבחירה של המגמות? לא ממש. ביולוגיה זה נחמד, אבל מחשבים זוועה. לא מתחבר לזה. טעות, אבל לא נורא. העיקר שנגמר כבר. - לאן מתגייס? לא יודע עדיין. וכן, שאלה חשובה נוספת -- - בסקראבס: אליוט או מולי? בתור חובב טלוויזיה סוטה, תמיד חשבתי על אליוט בצורה מלוכלכת וחיבבתי אותה מאוד, כמו כולם אני חושב
. אבל אני בוחר במולי. נקודה.

Angelus

New member
הי, לא עושים תיקיה לאישה נשואה.

אל תחמוד אשת רעך, פוחז. בעצם, מה אני מתיימר להיות, צרוב לי עותק. ובנוגע לסרט 'המעניש', שאלתי כי זה מבחינתי סרט הנקמה היותר טוב, ואני תמיד אוהב להוכיח לעצמי שאף אחד לא מכיר את הסרט, ולא את פרנק. ביזיון!

Roncha87

New member
ידיד שלי מנסה כבר המון זמן לגרום לי לראות

את המעניש. לא יודעת למה עד עכשיו לא ראיתי אותו. ואיציק אני מקווה שלא תעשה עליי חרם או תמחוק את ההודעה הנוכחית אבל שרה מישל, לא כזאת יפה...
[הכל מאהבה
]

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

לא יודע למה, אבל העולם לא רואה את שרה מישל גלר כהאישה הכי יפה, כפי שאני רואה אותה. כן, אני יודע איך המשפט נשמע, אבל אני באמת חושב שהיא הבחורה היפה ביותר. כן, אני מודע לכך שיש לה אף בצורת צוללת - זה עושה אותה לא משעממת. הנה, תבחנו בעצמכם. רק צריך שהבחור מימין יתעלק על כוכבת אחרת.

Angelus

New member
2

ועכשיו שמישהו יעז לומר משהו.. אני מאיים ב.. ב.. חסימה!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif היא יפה!---

אבל לא הכי יפה בעולם
באמת לדעתי כל אחד וטעמו שלו. ואני יודעת שלא משנה כמה פעמים אני אגיד שהיא לא יפה אתה לא תחסום אותי, אני פשוט יודעת

Roncha87

New member
או כן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif פרדי פרדי

כמה אתה יפה ובמיוחד ב-"יש לה את זה" אחחח...

steelwater

New member
אה ו...

גם לזאק בראף יש אף די גדול והוא עדיין בערך הדבר הכי יפה עולם. ראיתי עכשיו שני פרקים של סקראבס ואני בהיי...

Roncha87

New member
זאק זה כבר נושא אחר ../images/Emo3.gif

סיכמנו כבר שהוא חנון סקסי [לפחות אני סיכמתי עם עצמי חח] לא יפה במיוחד ורזון אבל עם סקס אפיל מטורף. וזה הכי שווה לטעמי, ככה אני אוהבת אותם

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif

וכשאני אומרת לחברות שלי שהוא כזה יפה הן צוחקות עלי :( חחחח הוא כזה חמווווד
למי איכפת מהאף שלו? :X

למעלה