בקשות בפורום

dixie chick

New member
../images/Emo196.gifבקשות בפורום

מכיוון שאני לא בטוחה שחלק מהאנשים פה מבינים מה היא בקשה (לחלק זה כנראה מתבלבל עם פקודה)... אז הנה בקשה לכולכם, נא לשמור על כבוד האדם ותרבות הדיון: כבוד האדם = מנהלי הפורום לא עובדים שלכם ולא חייבים לכם כלום, נשמח לעזור ולענות אם אנחנו יכולים, בשום פנים ואופן אנחנו לא חייבות לענות לדרישות. אנחנו גם אנשים וגם לנו יש פנים ושמות, גם אנחנו משקיעות מזמננו הפנוי בלבד ללא כל תמורה, אבל גם לנו יש רגשות ויש חיים משל עצמנו. כנ"ל כל חבר אחר בפורום, יש פה אנשים שמשקיעים, עושים הרבה, חושבים, לומדים, קוראים וחיים גם חיים רגילים, אנחנו קודם כל אנשים ורק אחר כך מילים שנזרקות לאויר של פורום. תרבות הדיון = תשובות ענייניות, המנעות מביקורת אישית וירידות אישיות, מענה ענייני לנושא הדיון ומתן דיעה שמסתמכת על קריאת הצד השני ותגובה אליו ולא סתם יריות בחלל האויר. שוב אנשים פה משקיעים בתשובות בדיונים ובשיחות, כל מענה שאינו תואם את תרבות הדיון הוא מעליב ופוגע ומעכיר מתוך כוונה לזרוע רוע והתלהמות בלבד, ואינו מכיל שום דו שיח או דיון פורה ומעניין, רק התכסחות ומריבה חסרת טעם וחסרת הגיון. כל מי שאינו מסוגל לעמוד בתנאים הבסיסיים האלה, הדרושים למען קיום כל שיחה בין מס' אנשים, והם הבסיס לכל התנהגות אנושית באשר היא, וכל מי שחושב שהוא אינו מכבד את נושא הדיון ו\או את המשתתפים בו, ראשי ומוזמן לא להשתתף בדיון כלל. אני מזכירה לכולם שלפורום יש תקנון ולתפוז יש תקנון, אני לא *מבקשת* לשמור עליהם, כי אני, וגם אתם כולכם, חייבים לשמור עליהם. בין חלק מהדברים שקיימים בתקנונים והופרו בצורה גסה בפורום בימים האחרונים נמצאים גם: העברת ביקורת על הניהול ועל אופיו בפומבי על גבי הפורום אי עמידה בחוקי הקוליגאליות של תפוז מענה מזלזל בוטה ופוגע מתוך רצון לפגוע ולא להתדיין איומים, הכפשות, נסיונות כפייה אנחנו כן נעשה הכל כדי למנוע המשך הפרת התקנון בנושאים אלו. אני מקווה שבזה שמתי קץ לנושא והייתי מספיק ברורה, כי לא אחזור על זה שנית. לדעתי הרבה אנשים פה צריכים להתחיל לחשוב קצת יותר משום שידם קלה מדי על המקלדת הנושאים המועלים בפורום הם חשובים והם אכן דיונים מסעירים ומעניינים, אני מצפה לראות תגובות של אנשים בוגרים ומרתקים שיודעים לגשת לנושאים חשובים בכבוד ובפתיחות ושוב, מי שאינו מסוגל- מקומו אינו כאן

תםטםOHIO

New member
תודה לך,

עומדת מאחורי הבקשות האלו בכל מילה ומוסיפה - ענייננו כאן הוא סוסים, וזה פורום רציני לדיונים על סוסים ורכיבה. מה שקורה בפורום הזה גם משקף באופיו את המציאות של לסוסים בישראל. ולכן גם חשוב להקפיד בעיני על התמקדות ועל תחושה נעימה.

shirli0811

New member
את כ"כ צודקת ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לפני הכול בשביל ליצור אווירה טובה ומעניינת צריך להתנהג באיפוק ולכבד כל אחד מהאנשים שנמצאים פה. חוץ מזה שאני מאמינה שאתן באמת מנהלות בצורה מדהימה את הפורום ומשקיעות בו לא מעט.

למעלה