../images/Emo195.gif

טוב, היום היתה לי ועדה רפואית... אחרי נסיעה מייגעת למדי של שעה וחצי הגעתי לתל השומר בשביל חצי שעה בה מסרתי את תוצאות הביופסיה וקבלתי פתק קטן שאומר שהצבא לא רוצה אותי בכלל
הלכתי אחכ להגיש בקשה להתנדבות, ומסתבר שאפשר להתחיל בדברים האלה רק בכיתה יב'. אני רואה כבר איזה סיפור שלא נגמר זה הולך להיות
ובעניין אחר, אתמול היתה ברית לבן דוד. אחרי הפעם הקודמת [בת מצווה לבת דודה] שגרמנו להם באמצע האירוע לבשל ספגטי ולצלצל למסעדה ממנה הגיע האוכל, הפעם הם היו מוכנים עם פשטידה נ"ג, וגבינות רק בשבילנו. הארוחה היתה מבוססת על בייגלים וממרחים אז דאגנו להביא מהבית 2 לחמניות של נטורל קייקס. היה טעים ומשמין עד מאד!

ועוד סיפור אחד!

ביום שישי חברה הזמינה אליה הביתה כמה חברים, בשביל ארוחת יום שישי בערב. הילדה רק בת 17 אבל הכינה מנות שלא היו מביישות שף צרפתי! היה דג סלמון ברוטב חרדל, סלט ירוק, סלט כרוב, מרק עגבניות [שהיה אלוהי], עוף ממולא בחזה אווז אורז צנוברים ונענע, תפוחי אדמה בתנור, ולקינוח גלידה וסלט פירות! זה היה כל כך כיף להיות מוזמנת בלי שום צורך לדאוג לאוכל, ולמה שמו בתוכו... זה היה ברור מאליו שכל האוכל נטול גלוטן! [חוץ מחלת השבת]

במסגרת ההשווצות בחברים

יש לנו חברים טובים שלמרות שאנחנו אוהבים מאוד, יוצא לנו לנפגש איתם פעם בכמה חודשים. א-ב-ל, בכל פעם שאנחנו באים, וזה תמיד לא רק אנחנו אלא 6-10 אורחים, יש עוגה בלי קמח ונשנושים בשבילי, ובמוצ"ש הם עשו ארוחת גבינות, ו"הפתיעו" אותי עם לחם מקפה "תפוז" שהם נסעו במיוחד לקנות אחרי שהם שמעו שהוא טעים
אין לכם מושג כמה משמחים חברים כאלה
ופה המקום לציין גם את הלחם הנפלא, באמת, (ואין מה להשוות לשום לחם של נ"ק) שמוכרים בתפוז (אשר בבצרה)

מרק עגבניות

זהו המתכון כפי שנמסר לי במסנג'ר
אז אני מצטערת אם זה לא ממש הוראות מדויקות. תטגני בצל בינוני חתוך בשמן זית תקלפי 3 עגבניות בערך ותחתכי אותן לקוביות ותוסיפי לטיגון [אחרי שהבצל מזהיב], ובסוף את הגזר.. כשהעגבניות גם קצת מתרככות תשפכי מיכל כזה של עגבניות מרוסקות וגם מיכל של רסק עגבניות [כן, יש הבדל], ותתני לזה טיפה להתבשל ואח"כ תוסיפי מים.. לא משנה אם הם רותחים או לא. נותנים למרק לרתוח, אחרי זה מוסיפים טעם [מלח, פלפל, פפריקה וקצת סוכר כדי לשבור את החמיצות וגם אבקת מרק אם את בקטע], שופכים בין רבע לחצי כוס אורז- תלוי בגודל הסיר, ומבשלים בערך 45 דק' עד שעה שוטפים אותו קצת ומוציאים כל מיני פתיתי אורז [?] חומים וכאלה, ושופכים אחרי הרתיחה [אבל לא לשים יותר מדי אורז כי אז יוצאת דייסה] ומערבבים אותו עם המרק.

למעלה