שלום!

• פותח הנושא Mr GK
  • פורסם בתאריך

Mr GK

New member
../images/Emo195.gif שלום!

זוכרים אותי? רק קפצתי להגיד שלום. אני אבקר כאן שוב בשבוע הבא, ועוד מעט כל שבת שנייה. נעים לראות שהפורום רק מתפתח. למי שמעוניין לדעת, זה כבר יותר מחצי שנה שאני לא רוקד. וזהו. אם יש שאלות - אז חופשי. גיא.

דנה 211086

New member
היי גיא!

שלום שלום ותבקר כמה שיותר... אני סקרנית לדעת, למה הפסקת לרקוד?

רקדנית1

New member
גיא!!

מה קורה? איך בצבא? אנחנו מתגעגעים אליך. נשמח אם תחזור לפורום:).

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifבונא.. אני זוכרת ת'ימים

שהיית מנהל! אתה חסר פההה..

Mr GK

New member
אוקיי, תשובות לכולכם

אני בצבא מזה בערך שמונה חודשים. אני משרת בחיל המודיעין, בבסיס סגור בי-ם. לצאת לרקוד בטח אי-אפשר. לפני הגיוס עברת קד'צ (קורס קדם צבאי) שבמסגרתו יצאתי הבייתה רק בסופי שבוע, כך ששוב - פרט לכמה ימי שבת בהם העזתי לקום מוקדם ולנסוע לשיעור בלט בסטודיו B, לא הצלחתי לרקוד יותר מדי. וזהו, די טוב לי בתוך במסגרת הצבאית, אפילו אם יש דברים שלא מקובלים עלי (ויש, כמו בכל מקום). אם אתם תוהים איך זה להיות בלי הריקוד (שהיווה בערך את כל חיי לפני קצת פחות משנה) אז תדעו שאני בסדר גמור, אפילו מצאתי לעצמי תחביבים חדשים כמו ריצה (כדי לשמור על כושר) וציור (משהו שאני יכול לעשות גם בבסיס בלי תלות בבית)... זהו, אשמח לשמוע מה חדש אצלכם, מי רוקד איפה, וכו'. גיא.

norco22

New member
חח, נראה לי שאני יודע איפה אתה...

מה שלום הגבעה הצרפתית ??...

רקדנית1

New member
גיא ..יש לי שאלה...

היי מה נשמע? זוכר אותי?
וסליחה ששאלתי לא קשורה לפורום מחול... כמה זמן חופשי יש לחיילים בבסיס סגור ובזמן הטירונות?

Mr GK

New member
בטח זוכר, ותשובה לשאלתך

זה תלוי בבסיס ותלוי בטירונות. אני לא יודע לאן את מיועדת להתגייס, אם תשלחי לי הודעה זה יכול לעזור. :)

למעלה