ציפי מתגייסת...

../images/Emo195.gif ציפי מתגייסת...

אני יודע שזה קורה רק ביום שלישי, אבל רובכם תהיו בקורסים וחבל לאבד שרשור כזה חשוב..... ציפי הרשקוביץ' מתגייסת לצה"ל (אסור לנו להגיד לכם לאיפה, אבל יש כבוד רציני....). רובכם תזכרו אותה בתור זאת שפישלה ב"אחד נגד מאה", אבל אנחנו נזכור אותה כחיזוק מאוד רציני שהצטרף לתנועה שלנו ולמעשה שתל את מעו"ז "ארומה" רעננה. את ציפי שנאתי בהתחלה כי היא ניצחה אותי בליגה האידאולוגית (למי שחדש פה- פעם הייתה כאן ליגה אידיאולוגית עם שאלות על בית"ר. ציפי זכתה 1, עודד וכל מעו"ז שקד עם ויקיפדיה זכו במקום ה-2 , ואני במקום ה-3). היא הצטרפה אלינו לקורסים והתאקלמה מהר. בעקבות עצה של חבר מאוד טוב שלי לקחתי על עצמי את הניסיון להקים את מעו"ז רעננה עם ציפי. עם הזמן הקצר שלי זה נגמר בפגישה אחת בארומה והתרמת מזון בהרצליה עם רפאל, אבל לאט לאט הכרתי את ציפי וזכיתי להכיר בן אדם נפלא. תנועת בית"ר מאבדת את ציפי (שניסינו לאנוס אותה לחתום על שנת שירות), אבל הצבא מרוויח מוח נפלא. ציפי שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת. הדרך אמנם לא קלה ורצופה עליות ומורדות (אני חושב שהראיתי לך אחלה דוגמה לשנה עם מסלול דומה שיש בו עליות ומורדות). אני מקווה שתתחשלי ולא תיכשלי. אני תמיד אעזור לך, ונשמח אם תכתבתי (ותגייסי את יאן השתיין גם). בתקווה לשנה הבאה מתחת לחופה, החבר המיתולוגי

אנה פת 15

New member
ציפי יפה שלי!

שיהיה לך גיוס קל ותצליחי שם כמו שאת מצליחה בתנועה. שמחתי מאוד להכיר אותך ואני מקווה שנישמור על קשר3>

ציפי מהממת אחת שלנו!...

אחח כמה שהזמן טס...וואי! טוב ציפו'ש שיהיה לך את הגיוס הכי מוצלח והכי קל בעולם... כמו שחזי אמר הצבא בהחלט הרוויח בחורה מוכשת, חכמה ונהדרת כמוך... אני שמחה שזכיתי להכיר אותך נסיכה!3> אני אוהבת אותך כל כך ותמיד אוהב...וחסר לך אם לא תשמרי על קשר=P אוהבת המון...בהצלחה בהמשך דרכך!

MS6

New member
גיוס קל ציפי

בהצלחה בצה"ל, את באחלה מסלול וכדאי שתנסי להפיק ממנו את המירב.. ובכלל בהצלחה לרעננה.. מישהו זוכר שהמעו"ז קם בסה"כ לפני שנה?

JaboGirl

New member
תודה רבה לכולכם!

חזי(החבר המיתולוגי
), ככה אתה סומך עליי? את יאן גייסתי כבר מזמן! השמועות אומרות שהוא מסתובב לו שם עם חולצת תנועה וכל הקרדיט מגיע לי

למעלה