סופשבוע

גם אני רוצה

מה שלומכן? יהיה טוב החבר יוצא \ סוגר ? יוצא כמובן תכנונים לסופש ? יום שישי לא יותר מדי, ביום שבת בבוקר יש "רוכבים למען הבנים", רכיבה על אופניים מרגבה עד ראש הנקרה וחזרה. איך עבר השבוע? בסדר תוכניות לקיץ ? מבחנים, טירונות. מה הדבר הכי כייפי שקרה לכן בזמן האחרון ? לא יודעת...כלום, בסופ"ש יהיה כיף

עונההה (למרות שכבר שבת אחהצ)

אומנם בדיליי אבל.. שלומי טוב, קצת עייפה.... החבר סוגר... אבל הייתי אצלו במרפאה לרבע שעה (פשוט כי סבתא שלי גרה 10 דקות משם והיינו אצלה בדרום..) תכנונים לסופש ---חברה טובה שלי טסה הלילה ל3 חודשים לארה"ב, פרידות, זמן איכות ונתב"ג השבוע עבר סביר... בחמישי הודתי לאלוהים שחמישי כבר, ניגמרתי ניפשית תוכניות לקיץ - ההורים טסים, אז הרבה בית ריק...הרבה חתונות של בני דודים, ובילויים בטוח הדבר הכי כייפי שקרה לי בזמן האחרון.... אמרו לי מהעבודה אתמול שאולי אני יטוס שבוע הבא לחו"ל חחחח

איזה יופיייי

אני אוהבת הפתעות טובות כאלה
אני עובדת בסוכנות נסיעות חח... כל החבר'ה והמשפחה צוחקים עליי שזה בול העבודה בשבילי, הרבה חו"ל....

OgaliO

New member
../images/Emo99.gif כמה אהבה ../images/Emo13.gif

חזרנו מהכנרת
.. בהתחלה היינו אמורים לסוע שישבת באוהל, ושישי בבוקר הוא אמר שהולכים לצימר
.. אז, היה מדהים מדהים מדהים
(חוץ מזה שאני שרופה אש .. ) ואני מאוהבת בבחור שלי
וזהו, סתם רציתי לשתף

McBlack

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif ואיזה חמוד ^^

היה נורא הסופ"ש בבקעה
ברחתי לנגב X:

McBlack

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה שלומכן? סבבה לגמרי, עייפה אבל לא נורא החבר יוצא/סוגר? יצא חמשו"ש
תכנונים לסופש? נסעתי אליו איך עבר השבוע? מממ בכיף. נשף סיום י"ב, חברים, התבטלות...
תוכניות לקיץ? רישיון
אולי עבודה
חברים
נסיעות למאמי
כאלה. אם ספטמבר-אוקטובר הם חלק מהקיץ אז גם חתונות של אנשים וארה"ב. מה הדבר הכי כייפי שקרה לכן בזמן האחרון? לא יודעת. כל הסופשנה וסיום בצפר עשו לי ולאנשים סביבי ממש טוב. אז לאחרונה הדבר הטוב ביותר היה להיות עם כל החברים שלי...

למעלה