התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

YaEl 15

New member
../images/Emo9.gif חח זה בסדר. גם הם בקושי זוכרים את שלי.

לפחות אבא שלי. לא נראה לי שהוא יודע את תאריך הלידה שלי
וכנראה שאני לא נכללת עם "כולם"

אבירן171

New member
אולי כדי שתעשי להם קורס ריענון זיכרון../images/Emo35.gif

בעיקר לאבא שלך שלא יודע את תאריך יום הולדת ביתו האהובה!
וכנראה שעכשיו את נכללת. חוגגים לך בלועזי, כי ככה קבעתי
בברכה, אבירן..

YaEl 15

New member
חחח יהיה בסדר. אני יכולה לדרוש ממנו לזכור,

רק כשאני זוכרת, לא? ואוקיי, You're the Boss לועזי IT is.

אבירן171

New member
חחחחחחחחח אז תתחילי לזכור!

ויפה שהבנת את זה מהר ולא הייתי צריך לעבור לשיטת ה"נאק נאק". בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
לא נטשתי!

שם: ורד. גיל: אוטוטו 16. אזור מגורים: פ"ת. מסנג'ר: מי שרוצה מוזמן לבקש. איסיקיו: אין. שיר החודש: לא שיר, אבל גיליתי את כפיר אפשטיין שיש לו אחלה של שירים. אלבום החודש: אין. הדבר שעשה את החודש: איזו מחמאה ממישהו שנמצא איתי בחזרות לאיזו הופעה. הדבר שהרס את החודש: לא זוכרת. תמונה: העיניים שלי אחרי התעללות פוטושופית

Ro¥aL

New member
גוד טו הב יו בק

באמת נעלמת... וזה הפנים שלך???? זה נראה מאוד ממוחשב.. כאילו זה יצא ממשחק בכל מקרה, nice one!

ורדונה2

New member
נכון, חבל שנעלמתי

בכל מקרה, ניקלבאק לא עזבו לי ת'פלייליסט. זה באמת נראה ממש ממוחשב ומגניב! ביקשתי איזה ריטוש לתמונה של העיניים שלי, ותראה איך התפרעו

ורדונה2

New member
חס ושלום!

אני משאירה לבעל שלי את האופציה לבחור את השם לבן, אבל לבנות כבר יש לי סגור וחתום (רוז/ים/משי). נו, תהיה מקורי. תן שם :)

אבירן171

New member
עשינו עסק. את תבחרי לבנות, אני לבנים ../images/Emo9.gif

לבנים יש לי גם שמות (ג'ייסון\מייל\גוז). אז.. מתי עושים?

ורדונה2

New member
איכסה! גוז? ככה אתה תקרא לבן שלך?!

לא קוראים לילדים בשמות של כסף קטן מהארי פוטר, זה לא קליט!

אבירן171

New member
דווקא לא חשבתי על הארי פוטר ../images/Emo70.gif

חשבתי על השם של האיש ההוא מ"פרל הארבור". וזה לא כזה נורא, זה שם קליט ויפה! ואני מבטיח לך שהוא יתגמל אותנו ויואהב אותנו על כך XD בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
הוא לא יתגמל אותנו

הוא יעביר את הבשורה הלאה ויקרא לבת שלו "אוניה". מסכנה, כאילו נגזר גורלה להיות דבה ענקית.

אבירן171

New member
חחחחחחחחח XD

ואוניה זה שם מקורי! אוניה שתדעי, הייתה דרך התחבורה היחידה לפני המאה ה-20! זה כבוד להיקרא ככה!
ולהיות דבה זה לא נורא! מה שחשוב זה האופי, ולא היופי! ורוי מוכיח זאת! בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
שטויות

הבת שלי תהיה כוסית, בבית שלי יאכלו רק דברים בריאים. אני אתחתן עם בחור רזה צפלון שלא אוכל כמעט שום דבר, ככה שהאהבה שלי לאוכל תתמתן קצת.
(כשהייתי קטנה הייתי טוחנת בכמויות!)

YaEl 15

New member
חחהחה... לפי מה שאני יודעת, בפרסית,

גוז, זה פלוץ
כשחושבים על זה, סבתא משתמשת במילה הזו הרבה יותר מדי... בכל אופן, נכון שפרסית זה שפה שבקושי משתמשים בה, אבל באמת הייתם רוצים לקרוא לילד חף מפשע, בשם שבשפה מסויימת, משמעותו גזים שנפלטים מהרקטום?

אבירן171

New member
אוקי, אוקי, הבנתי../images/Emo70.gif אל תהרגו אותי

והגזים אומנם נפלטים מהרקטום, אך מקורם בכאיבה בתור הרעלים שהגום שלכם עיקל, ופולט אותם החוצה ביוסופים או אוורומים. אז גוז ירד מהפרק. ורדוש מותק, צריך למצוא שם אחר. בברכה, אבירן..

למעלה