התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

Ro¥aL

New member
ואם לך היה קצת ידע כללי, היית יודע

שהמשפט הזה מפורסם, ונאמר בציניות ואני לא חושב שזה זה שאני נראה צעיר לגילי, מאשר זה שהיא נראית בוגרת לגילה ואם אוכל להוסיף, גם נראית טוב מאוד לגילה

אבירן171

New member
אתה נראה תינוק לגילך ../images/Emo6.gif

ואתה רוצה לספר לנו משהו? אולי נפגש פה זוג שעתיד להתחתן
בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
לא לא.. אני לא הולך עם קטינות../images/Emo3.gif

היי אבל אתה קטן ממני.. אולי אתה! אבל נהה.. היא נראית יותר בוגרת ממך גם
וכולכם פספסתם את הנקודה של התמונה!
איטס דה אייז דט מטר!

אבירן171

New member
מה קטינה? בת 14 עוד מעט......

ואני לא קטן ממך בלאט
נראת יותר בוגרת ממני?
לפחות אין לה זקן על כל הפנים כמוני
ולא פיספסנו את הנקודה, פשוט היא לא קיימת או ערוכה! איטס דה שיט דט מטר, נט דה אייז|! בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
אללה וואכבר! חדל קשקשת ברשת../images/Emo70.gif

אתה מתכחש, אני ריאלי. אתה שקרי, אני אמיתי. אתה דמיוני, אני מציאותי. בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
אחי? ../images/Emo6.gif

מפחיד טיפה הסולן שלהם לדעתי.. לא יודע, תמיד חשבתי שהוא בת עד שקראתי שהוא בת
בברכה, אבירן..

פופו9

New member
די!

בהתחלה חשבתי שזה בת ששרה כמו בן, אח"כ אח שלי אמר לי שזה בן ששר כמו הומו ואז ראיתי קליפ והייתי שוב בטוחה שזאת בת!!

אבירן171

New member
שר כמו הומו? :-*

קודם כל, השירה נחמדה, הבעיה היותר גדולה היא המראה.. כלומר, אין לי בעיה עם הזהות המינית שלו (מה שלא תהיה), רק שתהיה אחת.... רגע, אם זה אומר שהיית בטוחה שהיא בת, זה אומר שלא חשבת לעצמך "איזה חתיכה", נכון?

פופו9

New member
זה פשוט מבלבל..

והאמת שלפי המראה יותר מתאים לו בת
... ולא, אני נוטה שלא לחשוב על בנות בצורה שכזו..

אבירן171

New member
יותר מתאים לו בת? אני חושב אחרת

לי נראה שדווקא יותר מתאים לו בן-בת (תרגמו את המילה "היא גבר" לאנגלית ותבינו לבד
).. הכי סקסי
את רק "נוטה" לא? זאת אומרת שאת כן חושבת.. חבל שאני לא בת
בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
עשיתי סקר אצל כל החברים שלי

הראתי להם תמונה ושאלתי אם הם היו עושים אותה הרוב נפלו בזה ושקלו.. אחד אפילו אמר שהוא היה עושה אותה\אותו גם אחרי שאמרתי לו שזה בן לזה אני קורא מפחיד... אבל באמת שיר יפה.. גם הscream נדבק כזה...

א ת ו ש ש

New member
עונה

שם:אתי גיל:14 אזור מגורים: מסנג'ר: איסיקיו: שיר החודש:Karma Police -Radiohead אלבום החודש:Away From The sun-3 Doors Down הדבר שעשה את החודש:המבחן באנגלית היה ממש קל קיבלתי ציונים טובים בהכל* הדבר שהרס את החודש: * קיבלתי אהמהמ עובר... במתמטיקה , שברתי את הלימינטור (+עקומה+), לקחו לי את רוב(הפלאפון שלי וכמובן סגידה לרוב בורדון הנערץ..חחיחיחיח) ; ) תמונה:

danielle23

New member
נוכחת ../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל: 15 אזור מגורים: חיפה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 227578473 שיר החודש: אממ לוידעת
אלבום החודש: Muse - Black Holes And Revelations הדבר שעשה את החודש: חבר שלי הדבר שהרס את החודש: ריב עם ידיד

למעלה