התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך
../images/Emo195.gifאני!-!-!

שם: איריס גיל: 14 וחצי אזור מגורים: ב"ש מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: התוכנה מעצבנת אותי.. שיר החודש: All At Once של דא פריי אלבום החודש: Good Morning Revival של גוד שארלוט!! הדבר שעשה את החודש: לינקין פארק זכו בפרס! הדבר שהרס את החודש: הבוחן שהיה לי בספרות.. תמונה: אין..

Kewl1

New member
../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 19 איזור מגורים: גליל עליון מסנג'ר: אין אייסיקיו: אין שיר החודש: Fuel - Scars in the Making אלבום החודש: Alter Bridge - Blackbird הדבר שעשה את החודש: אה...קורס צניחה...יותר נכון רק הצניחה הדבר שהרס את החודש: חח אממ...צבא אתם יודעים תמונה: בהזדמנות..

Duo Maxwell

New member
מתפקדת

שם: סיון גיל: 14... בקרוב. אזור מגורים: חור יהודה. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא פעיל שיר החודש: Guns N' Roses - Coma אלבום החודש: Bon Jovi - These Days הדבר שעשה את החודש: השביתה וקידום אחת הרשומות שלי. הדבר שהרס את החודש: יחס מתנשא מהקרובים אליי, ו... התיגבורים. תמונה:

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: נופר גיל: עוד חודשיים 14 אזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 325003896 שיר החודש: When You Say Nothing At All אלבום החודש: ---------------------------------- הדבר שעשה את החודש: אישי הדבר שהרס את החודש: גם אישי תמונה: >>

אבירן171

New member
תגידו, זה רק אני או שכמעט כל הפורום הן בנות?

לא שזה לא טוב, ההפך, זה מעולה! יותר כיף! פשוט נראה לי שאני, רוי והמנהל שברח לי שמו במיעוט קטן כן
בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
שטויות.. יותר נחמד ככה

ואיפה באמת מר גל? אה ושכחת את טל, המנהל של האתר של ניקל

עונה../images/Emo152.gif

שם:גל
אזור מגורים:ירושלים
מסנג'ר: במסר
איסיקיו:
קשר| שיר החודש:Another Hole in the Head של ניקל
אלבום החודש: יחפה - נינט
הדבר שעשה את החודש: שביתה
הדבר שהרס את החודש: שביתה גם כן.
תמונה:

פופו9

New member
עונה נה נה

שם: גיללללל גיל: בין 10 ל-20.. אזור מגורים: חור ושמו ב"ש מסנג'ר:
איסיקיו: נעע
שיר החודש: מדונה- אמריקן פאי אלבום החודש: maroon 5- songs about jane הדבר שעשה את החודש: חתולי אהובי
.. מה עוד?..
הדבר שהרס את החודש: מתחיל ב-ש' תמונה:
חודש טוב! ומהנה לכוווווווולם

BaTeL37

New member
מתפקדת.(קצת באיחור)../images/Emo41.gif

שם:בת אל גיל:17.5 אזור מגורים:מרכז מסנג'ר:במסר איסיקיו:במסר שיר החודש:Incubus-I Miss You אלבום החודש:Linkin Park-Minutes To Midnight הדבר שעשה את החודש:שביתה. הדבר שהרס את החודש: קורסים קורסים וקורסים...
תמונה:אין. חודש מעולה לכולם!

למעלה