התפקדות

יסמין122

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות../images/Emo195.gif

ואיי בזמן האחרון הפורום ממש יבש
אז החלטתי לעשות שרשור התפקדות
מי שלא רוצה לא חייב לענות על השאלון הקצרצר, ואפשר רק לשים
או
שם: גיל: עיר: באיזה פורומים עוד משתתף: מפורסמים אהובים:

redsnowhite

New member
../images/Emo141.gifמתפקדת../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif

שם
רוית גיל
בעוד חודש וחצי(ואפילו פחות
) 17
עיר
עיר כלשהי בארץ ישראל
באיזה פורומים עוד משתתף
אוו, הרבה ממ..: רבלדה(אותו אני גם מנהלת
), טלנובלות, בראד פיט, לימודים ושיעורי בית, על טבעי supernatural) ויש עוד כמה שאני קוראת בהם סתם כי זה מעניין(זיהוי שירים, שאלה קטנה, סרטים וכו') מפורסמים אהובים
בראד פיט כמובן
אנהי המקסיקנית
ואין עוד כאלה שברמה שלהם, אבל יש הרבה שאני מחבבת כמו קמרון דיאז, אמנדה ביינס, בייבי סורי ושיילו
חחחחח ולא עולה לי עוד עכשיו אבל בטוח יש עוד.. והרבה
ובאמת הפורום יבש לאחרונה
לא היה לי ממש הרבה זמן לאחרונה וגם לנועה אין.. אתם גם מוזמנים ליזום כל מיני פעילויות, ספיישלים וכו' שימלאו את הפורום

matron

New member
מתפקדת ../images/Emo70.gif

(אולם אני לא ממש הרבה בפורום, אבל בכל זאת אני מסתכלת המון) שם: יובל גיל: 14 עיר: ... באיזה פורומים עוד משתתף: חטיבת הביניים ואני מסתכלת סתם על עוד פורומים... מפורסמים אהובים: -מרילין מונרו, אנג'לינה ג'ולי, ג'וני דפ, פינק, מדונה, קייט וינסלט, בר רפאלי, אשטון, בראד פיט וויקטוריה בקהאם....

redsnowhite

New member
יובל../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo180.gif

את מוזמנת גם להגיב המון
וראיתי שאת אוהבת את ויקטוריה בקאהם, אני מתכננת ספיישלון שלה ושל בעלה הסופ"ש, שתדעי ותבואי לראות

Aviyush

New member
קייט וינסלט פשוט מושלמת!

בכלל אני אוהבת את כל מי שאת אוהבת חוץ מויקטוריה

matron

New member
גם אני לא ממש אוהבת את ויקרטוריה

אבל יש לה סטייל חדש שממש אהבתי (הכוונה לתספורת).

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif

שם
מריאנה גיל
19 וחצי עיר
או"ע באיזה פורומים עוד משתתף
רבלדה, נלי פורדטו וקוראת בפורום בריטני ספירס וכוכב נולד. מפורסמים אהובים
דולסה מריה, חואן אלפונסו קולין פארל, ג'ין אניסטון, שרליז ת'רון ובטח יש עוד כמה ששכחתי. סורי שלא כתבתי בפורום, פשוט לא היה לי כ"כ הרבה זמן להיכנס הייתי די לחוצה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מי מי מי מי מי מי מי

שם:מונטי גיל:18 עיר:ת"א באיזה פורומים עוד משתתף:אמריקן איידול,גאווה צעירה,גיבורים,הטופ מודל הבאה,כריסטינה אגילרה,סדרות מציאות,פרוייקט מסלול,כוכב נולד. מפורסמים אהובים:ריאן גוסלינג,בראד פיט,אורלנדו בלום,צ'אד מייקל מורי,ג'וש הארטנט,ריאן פליפה,ג'וני דפ,אליסה מילאנו,פינק,איימי-לי,ג'יימס בלאנט,אליוט יאמין,ויקטוריה בקהאם,קמרון דיאז,ליב טיילר,נטלי פורטמן,קיירה נייטלי,יו גרנט,דרו ברימור וכו' וכ'ו

Aviyush

New member
מתפקדת:)

שם: אביה גיל: עוד חודש 16 עיר: ת"א באיזה פורומים עוד משתתף: אופנה, אחים ואחיות (הסדרה) והייתי בג'וני דפ אבל דיי נטשתי:/ מפורסמים אהובים: ג'וליה רוברטס
, ג'וני דפ ורייצ'ל גריפית'ס המדהימהההה

happy apple

New member
מתפקדת../images/Emo20.gif

שם:שירן גיל:16.9 עיר:ישוב באיזה פורומים עוד משתתף: שמיניסטים וקוראת בכול מיני מפורסמים אהובים: וואי יש הרבה" עיברי לידר, כריסטינה אגילרה, ג'ניפר לופז, שייגעצ, אביב גפן, ג'סקה אלבה, אבריל לאבין, רד הוט צי"לי פפר ועוד....

למעלה