התפקדות 2007

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות 2007../images/Emo195.gif

2007 כבר פה ואיתה המון מה עשות בפורום אבל לפני הכל בואו נכיר אותכם אפילו קצת יותר!!!!!!!!!!!!!!!!! שם: גיל: בן\בת: 2006 טובה לפורום?: 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה: שנה טובה לאליסה לדעתכם?: שנה טובה היתה לכם?: תוכנית שהכי צפיתם בה השנה: סרט השנה שלכם: שיר השנה שלכם: שחקן השנה: שחקנית השנה: זמר השנה: זמרת השנה: קליפ השנה: צבע שיער: צבע עיניים: תלתלים או חלק: צבע: מזל: חיות בבית אם יש: אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד: אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד: רוצים לבקר בעולם ב: רוצים לבקר בארץ ב: סלבריטי המאוס לשנת 2006: מאכל אהוב: שתיה אהובה: חום או קור: בושם: שמפו: לעולם אני לא אטעם: לעולם אני לא אלבש: אליסה או פיבי: מכושפות או מי הבוס?: אליסה שיער חום או בלונדיני: החבר החדש של אליסה לפי דעתי:__________________________-- חושבים שזה האחד שלה?: ספורט אהוב: ספר אהוב: דף הבית שלי: הטעם האהוב עליי: משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה_______________________ הלוואי שהתוכנית שלה____________________________ הלוואי שנראה אותה משחקת ב________________________ הלוואי שהיא תבוא ל_______________________ הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ו_________________ אליסה היתה הכי יפה כש______________ הלוואי שהשנה אליסה ושאנון_____________________ איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה: איך היה השאלון תדרגו: חופר\חופר נחמד\מעולה! נא להוסיף את התמונה של אליסה האהובה עליכם!

always be me mc

New member
עונה../images/Emo140.gif

שם: גליה גיל: 18 ואני בת! 2006 הייתה התחלה לא רעה לפורום הלוואי רק שנפרח עוד יותר ב2007 ומה יש לי עם פרחים? חח 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה: 7 והיה יכול להיות יותר טוב. שנה טובה לאליסה לדעתכם? 2006 הייתה שנה מעולה לאליסה ואני מצפה לראות כיצד יתפתחו הפרוייקטים שלה ב-2007
נקווה שיצליחו
שנה טובה הייתה לכם? הייתה בסדר
תוכנית שהכי צפיתם בה השנה: המ. מכושפות ורפואה שלמה וגם מתחילות מחדש(מה? זה באמת יפה
) סרט השנה שלכם: הולך בדרכי(אוהבת את ריס וההופעה שלה שם מאוד טובה!) שיר השנה שלכם: I'll Be There For You - של סוליד הרמוני שחקן השנה: חואקין פיניקס(שוב. הסרט היה מעולה!) שחקנית השנה: הולי, אליסה, רוזה וריס ויתרספון
זמר השנה: בריאן מקנייט. עזבו נדלקתי עליו
זמרת השנה: מאריה קארי כמו תמיד
למרות שפחות ממה שהייתה ב-2005 אבל בכל זאת הזכייה שלה בגראמי עשתה לי את השנה
קליפ השנה: אין ממש האמת. כי למען ביטחוני האישי ושפיות הנפש החלטתי לא לצפות בקליפים של מאריה ובלי מאריה לא שווה לי לראות ערוצי מוזיקה. צבע שיער: נחשו צבע עיניים: נחשו ומשהו באמצע של תלתלים ולבין שיער חלק. מה יוצא ? ג'יפה חח צבע: כחול
מזל: בתולה חיות: 3.
אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד: הייתי מגלה כמה החיים קשים בצל הפפארצי והתיקשורת. אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד:הייתי אומרת לה כמה אני אוהבת אותה בתור שחקנית אבל בתור בן אדם אני חושבת שהיא מדהימה והלוואי עלי כזה טוב לב ואהבה ולוקחת אותה למקומות כיפיים לבילוי. רוצים לבקר בעולם ב: ניו יורק רוצים לבקר בארץ ב: אילת(כן אני רוצה שוב
) סלבריטי המאוס לשנת 2006: פריס הילטון ברור
וגם לינזי לוהן האמת. מאכל אהוב: מקרוני וגבינה, אורז, מלאווח ועוד דברים בטח שאני אוכלת לעיתים יותר נדירות. שתיה אהובה: ספרייט
חום או קור: חום(בטח אני אתחרט על זה ברגע שאשלח את ההודעה חח) בושם: מישל. שחברה שלי קנתה לי. עד היום אני מאוהבת בו, וגם בשמים צרפתיים זה אחלה
שמפו: האד אן שולדרס. אני לא בררנית לעולם אני לא אטעם: בשר
לעולם אני לא אלבש: בגדים חושפניים מדי
אליסה או פיבי: אליסה
ברור שהשחקנית האמיתית עדיפה על הדמות הבדיונית. מכושפות או מי הבוס?: מכושפות
אליסה שיער חום או בלונדיני: חום!!!!!!!!!!!
החבר החדש של אליסה לפי דעתי: דיי מכוער אבל אם היא נהנית איתו ומתחברת אליו אז סבבה חושבים שזה האחד שלה?: אולי. אני לא יודעת אם לקוות או לא (בגלל הכיעור שלו חח) ספורט אהוב: ספר אהוב: יומני הנסיכה(בספר השביעי אני חושבת שגם מזכירים את אליסה בו
) דף הבית שלי: של תפוז הטעם האהוב עליי: מתוק ואם לא מתוק אז מלוח משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה תדע כמה שאני אוהבת
ומעריכה אותה
אבל לא נדמה לי זה ממש יקרה הלוואי שהתוכנית שלה. תצליח בגדול והיא תהיה כזו קורעת וטובה שתהיה מועמדת לכמה פרסים טובים. הלוואי שנראה אותה משחקת בסרט הוליוודי חשוב, משמעותי, מבטיח ומעניין. הלוואי שהיא תבוא לישראל! ברור!
הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ושאנן. באמת. שיהיה איזה איחוד יפה ומרגש: עם סולחה-] אליסה היתה הכי יפה כשתמכה באנשים אחרים במסעות שלה עם יוניצף וחיבקה אותם(ככה היא גם קורנת חיצונית
ופנימית
) הלוואי שהשנה אליסה ושאנון סופסוף ישלימו כי באמת חבל על המריבה כי את שתיהן אני אוהבת בתור שחקניות. איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה: הלוואי שאליסה תפרח ותגדל בתור שחקנית והכי חשוב בתור בן אדם. שתמשיך להיות מתוקה, אכפתית ואוהבת כפי שהיא. ושהפורום יגיע למעמד של פורום מבוסס עם הרבה חברי פורום(אבל זו פנטזיה בכלל רחוקה חח) איך היה השאלון תדרגו: חופר\חופר נחמד\מעולה! גם חופר וגם מעולה! נא להוסיף את התמונה של אליסה האהובה עליכם. טוב זו לא ה-תמונה ה-כי אהובה עליי אבל זו בהחלט תמונה חמודה
ואליסה היא בהחלט->

עונה

.. שם:שלי גיל:14 בן\בת:בת 2006 טובה לפורום?:מה
1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה:אומרים שהיה מעולה.. שנה טובה לאליסה לדעתכם?:מה זאת השאלה הזאת
שנה טובה היתה לכם?:כן תוכנית שהכי צפיתם בה השנה:מכושפות
סרט השנה שלכם:יש המון שיר השנה שלכם:יש המון שחקן השנה:וואי אין לי כוח לכל השאלות הבאות לענות כי אני לא יודעת יש לי יותר משחקן אהוב אחד
אבל בשחקנית זאת הוליייי
שחקנית השנה: זמר השנה: זמרת השנה: קליפ השנה: צבע שיער:חום צבע עיניים:דבש תלתלים או חלק:חלק צבע:איזה צבע
מזל:בתולה חיות בבית אם יש:ארנב אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד:הייתי מאושרת.. אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד:הייתי מאושרת בטירוף רוצים לבקר בעולם ב:בארה"ב רוצים לבקר בארץ ב:ים המלחחחחחח סלבריטי המאוס לשנת 2006:וואטטט מאכל אהוב:הרבה שתיה אהובה:הרבה חום או קור:חום בושם:יש די הרבה חברות שאני משתמשת בהם שמפו:תלוי מתי.חח לעולם אני לא אטעם:שאלה טובה גם לעולם אני לא אלבש:אמ...שאלה טובה אליסה או פיבי:אליסה מכושפות או מי הבוס?:מכושפות אליסה שיער חום או בלונדיני:חום החבר החדש של אליסה לפי דעתי:______________מה איתו..חח____________-- חושבים שזה האחד שלה?: ספורט אהוב:טניסססס ספר אהוב:תלוי מתי..יש לי הרבה דף הבית שלי:אמ..יש לי 2 הטעם האהוב עליי:אמ..לא יודעת משחק אסוציאציות מה שעולה---למה הכוונהההה
לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה______________תצליח בחיים_________ הלוואי שהתוכנית שלה___________________תצליח גם_________ הלוואי שנראה אותה משחקת ב__________מכושפות עונה 9____ הלוואי שהיא תבוא ל________________ישראל_______ הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ו____שאנן_____________ אליסה היתה הכי יפה כש_______כשהיא עוזרת לכולם היא הכי יפה בשבילי
הלוואי שהשנה אליסה ושאנון_______יהיו חברות..חח איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה:GOOD LUCK
איך היה השאלון תדרגו: חופר\חופר נחמד\מעולה!חופר מאוד..באמת אין לי כוח לענות על זה ..כבר עבר משהו כמו 20דקות.. נא להוסיף את התמונה של אליסה האהובה עליכם!-אין כוח.חח

עונה

שם: נטלי גיל: 16 בן\בת: בת 2006 טובה לפורום?: טובה מבחינת פינות 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה:10 שנה טובה לאליסה לדעתכם?: כן מבחינת אירועים וכאלה שנה טובה היתה לכם?: כן נחמדה תוכנית שהכי צפיתם בה השנה: בקושי רואה טלויזיה סרט השנה שלכם: דרדוויל ואלקטרה שיר השנה שלכם: יש כמה שחקן השנה: אין שחקנית השנה: אליסה לייק דה זמר השנה:אין זמרת השנה: כריסטינה אגילרה קליפ השנה: Christina_aguilera-hurt צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק חום כזה תלתלים או חלק: חלק צבע: אין מעודף מזל: מזאניים חיות בבית אם יש: אין אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד:הייתי מעדיפה להיות אצלה כי ישראל לא משו. הייתי מצטלמת איתה מדברת איתה וכם הייתי מכירה את הולי. אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד: לטייל איתה בכל מיני חנויות ולראות מה היא עושה ביום יום. רוצים לבקר בעולם ב: ארגנטינה (השפה והסלב) אמריקה (אליסה והולי) בריטניה (מלאני סי) רוצים לבקר בארץ ב: אילת סלבריטי המאוס לשנת 2006: נינט נמאס לשמוע בכל פינה בארץ "מאמי" מאכל אהוב: איון מעודף שתיה אהובה: XL רדבול בירה שחורה חום או קור: אין העדפה בושם: 212 שמפו: הוואי לעולם אני לא אטעם: אוכל לא כשר וכבד לעולם אני לא אלבש: חצאית מיני אליסה או פיבי: אליסה כי אליסה כמו פיבי סבלה מפרידות וכאלה יש בפיבי דברים דומים באליסה. מכושפות או מי הבוס?: מכושפות אליסה שיער חום או בלונדיני: בלונדיני ( אני בטוחה ששמתם לב שגם במכושפות אהבו אותה בבלונד) החבר החדש של אליסה לפי דעתי : לא כזה יפה בהשווה ליופי של אליסה חושבים שזה האחד שלה?: אני לא יודעת אם הוא האחד שלה אבל העיקר שידע איך להתנהג אליה ולא יגרום לה לסבול ספורט אהוב: כדורגל ספר אהוב: לא בקטע של ספרים דף הבית שלי: הפורום שלנו הטעם האהוב עליי: מתוק משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה : תתחתן ותביא ילדים הלוואי שהתוכנית שלה : תצליח ושתהיה לה רייטניג שלא תרד כמו מכושפות הלוואי שנראה אותה משחקת ב : תוכנית אם אקשן אני מתגעגת ל"אליסה המכסחת" כיאלו פיבי מכסחת השדים הלוואי שהיא תבוא ל: ישראל הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ושאנן אליסה היתה הכי יפה כשהייתה באירוע של ויקטוריה סיקרט (2006) אליסה תמיד יפה הלוואי שהשנה אליסה ושאנון: ישלימו ויחזרו למערכת היחסים של פעם תמונה אהובה

FRIENDSforever

New member
מ-ת-פ-ק-ד-ת ../images/Emo105.gif

שם: מור גיל: 15 וחצי בן\בת: בת 2006 טובה לפורום?: הפורום דיי חדשש.... 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה: 9 אני חושבתת... שנה טובה לאליסה לדעתכם?: אממ בטח היה קשה אבל כן, למה לא? שנה טובה היתה לכם?: לא תוכנית שהכי צפיתם בה השנה: חברים סרט השנה שלכם: מחיר הבגידה שיר השנה שלכם: Nothings gonna change my love for you שחקן השנה: ג'וני דפ שחקנית השנה: ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס זמר השנה: ג'סטין טימברלייק זמרת השנה: נלי פורטארדו וכריסטינה אגילרה קליפ השנה: MY LOVE ג'סטין צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק חום תלתלים או חלק: חלק יותר מדיי צבע: אדום מזל: תאומים חיות בבית אם יש: יש שני אחים קטנים אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד: אז...?? חח סתם..הייתי נוסעת עם הולי לשופינג אדיר אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד: הייתי מזמינה את הולי לבוא איתנו לשופינג רוצים לבקר בעולם ב: לוס אנג'לס רוצים לבקר בארץ ב: כנרת..חחחח סתם סלבריטי המאוס לשנת 2006: פריס הילטון!!!!! מאכל אהוב: של השנה?? חחח סתם..אמממ קוסקוס שתיה אהובה: מים!!!!!!!!!!! חום או קור: חום בושם: וואי יש לאחרונה מלא טובים..אמממ אבל אני הכי אוהבת את GLOW של ג'י לו..הוא הכי נוסטלגי וטוב שמפו: הרבלאסנס לעולם אני לא אטעם: פירות ים לעולם אני לא אלבש: את הבגדים של חיה גדות (המורה שלי לתולדות) אליסה או פיבי: אליסה מכושפות או מי הבוס?: מכושפות אליסה שיער חום או בלונדיני: חום החבר החדש של אליסה לפי דעתי: חמוד ונראה נחמד חושבים שזה האחד שלה?: לא ספורט אהוב: כדורגל ספר אהוב: אין לי כל כך..לא קראתי כבר שלוש שנים או יותר דף הבית שלי: גוגל הטעם האהוב עליי: חריף משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה תבוא לבקר אותי הלוואי שהתוכנית שלה תצליח הלוואי שנראה אותה משחקת בפרק האיחוד של חברים הלוואי שהיא תבוא לביתי החם והקט הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ושאנן אליסה היתה הכי יפה כשהיא הייתה עם קול (החתיךךךך!) הלוואי שהשנה אליסה ושאנן יתאחדו איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה: שיהיה המון הצלחה בריאות ואושר איך היה השאלון תדרגו: חופר נחמד ו...אין לי כוח להוסיף תמונה...התמונה האהובה עליי היא זאת מהאלווין..בתחפושת שלה

spelling

New member
../images/Emo188.gifעונה../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:19 בן\בת:בן 2006 טובה לפורום?:אמממ הוא נולד בשנה הזאת אבל הלוואי ששנה הבאה יראה אחרת.. 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה:10 שנה טובה לאליסה לדעתכם?:שנה שקטנה.. שנה טובה היתה לכם?:כן מלא שינויי חחח תוכנית שהכי צפיתם בה השנה:מכושפות,חברים סרט השנה שלכם:לא אוהב קולנוע.. שיר השנה שלכם:tell me שחקן השנה:אין האמת... שחקנית השנה:אליסה מילאנו שרה ג'סיקה פרקר זמר השנה:אין זמרת השנה:כריסטינה אגילרה וק"ק קליפ השנה:tell me צבע שיער:חום בהיר.. צבע עיניים:חום תלתלים או חלק:חלק חח הוא קצר צבע:אדום מזל:קשת חיות בבית אם יש:ציפורים ודגים ז"ל אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד:חח אני חושבת שבגלל שאני בן נעקוף תשאלה... אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד:הייתי מטייל איתה איפה שהיא רק היתה רוצה! רוצים לבקר בעולם ב:לוס אנג'לס רוצים לבקר בארץ ב:אילת.. סלבריטי המאוס לשנת 2006:פריס הילטון מאכל אהוב:פסטה שתיה אהובה:קולה חום או קור:חום בושם:adam שמפו:פנטן.. לעולם אני לא אטעם:המון דברים.. לעולם אני לא אלבש:המון דברים.. אליסה או פיבי:אליסה מכושפות או מי הבוס?:מכושפות! אליסה שיער חום או בלונדיני:חום! החבר החדש של אליסה לפי דעתי:__לא יילך חחח________________________-- חושבים שזה האחד שלה?:שיהיה לה רק טוב... ספורט אהוב:אומנויות לחימה ספר אהוב:לא קורא דף הבית שלי:msn הטעם האהוב עליי:מלוח ומתוק משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה______תבוא לארץ_________________ הלוואי שהתוכנית שלה___תצליח והמעמד שלה יעלה בהוליווד_________________________ הלוואי שנראה אותה משחקת ב__קומדיה הכי מתאים לה!______________________ הלוואי שהיא תבוא ל_בית שלי?______________________ הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה ו___שרה ג'סיקה פרקר______________ אליסה היתה הכי יפה כשצולמה עונה 5\8______________ הלוואי שהשנה אליסה ושאנון___יתאחדו ושאנון תהיה אורחת בסדרה שלה!__________________ איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה:שיצטרפו חברים חדשים והפורום יהיה יותר חיי! ולאליסה בהצלחה בכל מה שהיא רק תרצה! אחלה גאון בעל השאלון הזה!

התגעגעתי אז חזרתייי ואני גם עונה../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל: עוד מעט 22 בן\בת:
2006 טובה לפורום?: אמממ... ניראה לי שכן.... 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה: אני חושבת שרע...לא הייתי פה מסיבות אישיות שלא אוכל לפרט אותם כאן שנה טובה לאליסה לדעתכם?: אממ...אני חושבת שכן לא.? שנה טובה היתה לכם?: לי הייתה שנה מדהימההה למרות שהיו כמה דברים שלא ציפיתי להם... תוכנית שהכי צפיתם בה השנה: האמת שראיתי הרבה סרטים.... סרט השנה שלכם: אין לי שיר השנה שלכם: "אני חי" של ליאור נרקיס שחקן השנה: יהודה לוי שחקנית השנה: לירז צרכי זמר השנה: לדעתי ליאור נרקיס צריך להיות פעם אחת זמר השנה לא..? זמרת השנה: נינט טייב...ואל תגידו שלא כי זאת דעתי..... קליפ השנה: הקליפ של ניקה "בגידה" קליפ מהמםם שעד היום אני מנסה להוריד אותו למחשב... צבע שיער: צבוע לא ניתן להגדירו...חחח צבע עיניים: תכלת.. תלתלים או חלק: תלתלים אבל הייתי רוצה חלק.. צבע: וורוד... מזל: דגים חיות בבית אם יש: אין אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד: לא עולה במוחי כל רעיון כרגע... אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד: הייתי מראה לה את הארץ המדהימה שלנו....
רוצים לבקר בעולם ב: ספרד רוצים לבקר בארץ ב: חיפה סלבריטי המאוס לשנת 2006: אין לי.... מאכל אהוב: ציפס שניצל פסטה לזניה שתיה אהובה: פאנטה חום או קור: קורררר חח אני דגים אני אוהבת מים.. בושם: פינק שמפו: שמפו 10 לעולם אני לא אטעם: לשון של פרה בעעע איכססס לעולם אני לא אלבש: חצאית מיני זה פשוט לא אני... אליסה או פיבי: פיבייי כי היא נורא חמודההה מכושפות או מי הבוס?: וואי איזה שאלה קשהה....אממ... מכושפות...למרות שאני מתה גם על מי הבוס אליסה שיער חום או בלונדיני: חוםםם החבר החדש של אליסה לפי דעתי: לא יצא לי לראות אותו חושבים שזה האחד שלה?: לא יודעת... ספורט אהוב: כדור עף ספר אהוב: וואי מזמן לא קראתי ספר טוב.. דף הבית שלי:
נו מה לעשות זה אתר טובב ועכשיו עוד יותר אחרי ששידרגו אותו... הטעם האהוב עליי: מתוקק חמוץ.. משחק אסוציאציות מה שעולה לכם שיר לראש בכמה מילים או מילה אחת.. הלוואי שאליסה תתחתן כבררר... הלוואי שהתוכנית שלה תצליחחח הלוואי שנראה אותה משחקת בסרט שהיא ביימה... הלוואי שהיא תבוא לארץ היפה שלנו הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה וגוליאן מקמהן אליסה היתה הכי יפה כששיחקה במכושפות בעונה ה-6 הלוואי שהשנה אליסה ושאנון יעשו סרט ביחד...
איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה: שתהיה להה שנה הכי מוצלחתת שיש ושיתגשמו כל החלומות שלה... איך היה השאלון תדרגו: חופר\חופר נחמד\מעולה! מעולה! נא להוסיף את התמונה של אליסה האהובה עליכם!

always be me mc

New member
ברוכה השבה והמהממת../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

איך התגעגעתי זה מאוד מרגש. שיפשפתי את העיניים כדי לוודא שאני רואה נכון ואני כן
אז ברוכה השבה מותק

CheN323

New member
מתפקדת בעיכוב כרוני ../images/Emo4.gif

שם
חן
נקבה משו 2006 טובה לפורום?
הוא קם. אז נו... 1(רע)-10(מעולה) תפקודי בפורום היה
2
שנה טובה לאליסה לדעתכם?
קצת משעממת אבל אחלה נראה לי שנה טובה היתה לכם?
סבירה תוכנית שהכי צפיתם בה השנה
רולאבוגן בזמנו אני חושבת סרט השנה שלכם
פאנטום האופרה
. מבחינתי
. שיר השנה שלכם
TOO MUCH קליפ השנה
לא ממש רואה צבע שיער
חום
צבע עיניים
חום
תלתלים או חלק
תלתלים יאי צבע
סגול מזל
חיות בבית אם יש
צינצילה שקסי
אם היתה לי הזדמנות להיות אליסה ליום אחד
הייתי מוותרת כדי לא להתבאס לחזור למציאות אם היתה לי הזדמנות לבלות עם אליסה יום אחד
הייתי מתעלפת ומבלה את היום הזה בלעדיה בבית החולים רוצים לבקר בעולם ב
ארצות הברית. דרום אמריקה. רוצים לבקר בארץ ב
ים המלח סלבריטי המאוס לשנת 2006
פאריס הילטון. אבל היא מאוסה גם כבר מהמאה הקודמת מאכל אהוב
סלט חסה
שתיה אהובה
פטל
חום או קור
חום
שמפו
Careline לעולם אני לא אטעם
סחוג
לעולם אני לא אלבש
חוטיני :S אליסה או פיבי
שאלה מוזרה מכושפות או מי הבוס
מכושפות
אליסה שיער חום או בלונדיני
חוםםםם החבר החדש של אליסה לפי דעתי
מאעפן +
חושבים שזה האחד שלה
נופ :-S ספורט אהוב
מחול
ספר אהוב
הארי פוטר. נו. דף הבית שלי
MSN הטעם האהוב עליי
הכל. הלוואי שאליסה
תתחתן ונזכה לאליסונים קטנים הלוואי שהתוכנית שלה
תשודר כבר
גרר הלוואי שנראה אותה משחקת ב
סדרה כלשהיא שאשכרה תשודר גם בישראל חח הלוואי שהיא תבוא ל
ישראל
. מקורי משו. הייתי רוצה איחוד מחדש בין אליסה והולי. לייק דה. אליסה היתה הכי יפה כש
היא הצטלמה לסצינה עם לזלי בפרק 7x05
הלוואי שהשנה אליסה ושאנון
כלום. שלא תתקרב אליה חח. איחולים לאליסה ולפורום לשנה החדשה
לאליסה- שנראה אותה כבר על המסך {הגדול/הקטן}, ולפורום- שימשיך לפעול

למעלה