התפקדות מרץ

®NuLy®

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות מרץ../images/Emo195.gif

או: האם קיימים פה עוד אנשים? שם: גיל: אזור מגורים: שיר אהוב של גאנז: מסר לאומה: תמונה על אורגינל של סלאש

zohar36

New member
אני! אני!

שם:זהר גיל:עוד 4 שעות, 16!! :) אזור מגורים:מעלה אדומים שיר אהוב של גאנז:סוויט צ'איילד אב מיין מסר לאומה: תמונה על אורגינל של סלאש: אבל מה איתי:(?

Stellary

New member
Long live the forum

שם: רעות גיל: 17 וחצי אזור מגורים: אל תשפטו אדם על פי מקום מגורו......... פ"ת שיר אהוב של גאנז: Don't cry מסר לאומה: When the power of love conquers the love of power the world will know PEACE תמונה על אורגינל של סלאש: מצטערת, לא הבנתי מה אני אמורה לעשות פה, מה הכוונה לתמונה אורגינל? (אני לא בלונדינית, סתם טיפשה..)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעל אורגינל = שם תואר../images/Emo3.gif

חחחח תמונה על אורגינל זה אומר תמונה יפה של סלאש...

Slash105

New member
D:

שם: טום גיל: 15 וחצי אזור מגורים: הרצליה שיר אהוב של גאנז: Nightrain מסר לאומה:להחיות את הפורום שלא יסגר! תמונה על אורגינל של סלאש

את הקיבוצניקית הכי קיבוצניקית בהיסטוריה, גלי.

שם: תלוי מי שואל.. גיל: 19 אזור מגורים: קריית טבעון. שיר אהוב של גאנז: פרדייס סיטי
מסר לאומה: אני מצטער שאני לא כותב פה, אבל לא באמת תצפו מלוחם לבזבז את זמנו בבית לכתוב בפורום, נכון? תמונה על אורגינל של סלאש - גלי, דונט בי גיי..

Alice108

New member
נהה

שם: אליסה
גיל: עוד מעט 16 אזור מגורים: חיפה שיר אהוב של גאנז: סוויט צ'יילד ואסטריינג'ד
מסר לאומה: לא להגיע לכיתה מסריחים מסיגריות
גם אם אתם לא מעשנים
סלאש
:

bep2cell

New member
חדש+התחדשתי!

שם: אבי גיל: 18 אזור מגורים: עכשיו פ"ת, עוד שבועיים שלישות, ר''ג שיר אהוב של גאנז: SCOM ופאראדייס סיטי ו dont cry מסר לאומה: the hardest thing in this world is to live in it תמונה על אורגינל של סלאש בכיף לפני כמה זמן החלטתי שאני חייב לקנות דיסק של גאנז והיום קניתי את greatest hits! וגם היה היום את דונט cריי ברדיו!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי בת 17 ומשהו מאזור ירושלים. תתחדש על האלבום, כמו כל אלבום של גאנז זה מעולה!! שתהיה השתלבות נעימה

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר אהוב של גאנז:14 years נכון לעכשיו.. מסר לאומה:גיאומטריה סאקס! תמונה על אורגינל של סלאש:
חודש מגניב לכולם^_^

danishki

New member
אופסס...

שם: דנה גיל:15 אזור מגורים: אשדוד שיר אהוב של גאנז: civil war מסר לאומה: אף פעם לא מאוחר מדי P:

otlumak

New member
well....

שם: אופק טלומק אזור מגורים: paradise city שיר אהוב של גאנז: אין כזה דבר שיר אהוב.. כאילו מה עבר לך בראש?! כולם טובים באותה מידה... מסר לאומה: גאנז אנד רוסז החדש לא רע בכלל... תמונה אוגינל של סלאש: לא בא לי... בא לי של אקסל!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיש דווקא שירים של גאנז שהם לא יפים../images/Emo3.gif

My World הוא מזוויע ויש גם כמה שהם לא משהו כמו The Garden

otlumak

New member
חחח נולי...

דבר ראשון, אני מסכים my world זה שיר מוזר... היחידי... וthe garden זה אדיר!!! מה את חולה או משהו?! תקשיבי למילים! כמובן כמו רוב השירים מדובר על זנות,וסמים

zohar36

New member
קוראים לה גלי.

אם אתה רוצה לקרוא לה בכינוי שלה לפחות תכתוב אותו כמו שצריך!

למעלה