../images/Emo194.gifMade In China../images/Emo194.gif
שבוע הבא אמי היקרה טסה לטיול בסין,ואני צריכה המלצות,טיפים הארות והמלצות ממי שטסה לשם(היא תהיה גם בבייג'ינג כך שאין בעיה חוסר במרכזי קניות כמו גם בשווקים המיוחדים שם). חינכתי וגידלתי אותה יפה
,כך שהיא חובבת שופינג מושבעת לפחות כמוני
,ולכן מעבר לרשימות שלה שכוללות מצעי סטן סיניים מיוחדים,כוסות וכלים מקרמיקה מפרפור ושלל דברי בית יפים שהיא הוסיפה לוויש-ליסט שלה,אנחנו גם מצפות שמעט מהשלל יהיה מתחום האופנה
אז כאן רוצה לדעת אם יש אפשרות לקנות סנדלים\נעליים תוצרת איטליה\ספרד באיכות מערבית ושאינן חיקויים בהכרח, מה איכות הנעליים שם בכלל?(ושוב,לא מדברת *רק* על העתקים וחיקויים של מעצבי העל בתחום הנעליים\תיקים,אלא באמת סנדלים יפים בביצוע איכותי ולא "מהשוק"). אין לי ספק שאפשר למצוא שם דברים יפים בשוק,אבל לא בגדים ונעליים
אני גם לא בונה על "נייקי חיקוי",אבל לא הייתי מתנגדת לתיק בלסיאנגה העתק למקור. אין לה הרבה זמן לפשפש שם,היא טסה לטייל וגם לקנות,אבל אני מבקשת טיפים שיועילו במסע מזרחה לארץ הכולבו
אשמח לדעת על כול מיני ניואנסים בשופינג בסין,בין אם בשווקים שמוכרים דברי בית,בגדים תיקים וכו' ועד מרכזי קניות מתאימים במרכזי ערים(יש בקניונים חנויות שמחזיקות העתקים,או שבנייקי\אדידס הכול מקורי
?) תודה מראש על עצות וטיפים מבנות שטסו או שיודעות מה הולך שם מבחינת הבזבזת
שבוע הבא אמי היקרה טסה לטיול בסין,ואני צריכה המלצות,טיפים הארות והמלצות ממי שטסה לשם(היא תהיה גם בבייג'ינג כך שאין בעיה חוסר במרכזי קניות כמו גם בשווקים המיוחדים שם). חינכתי וגידלתי אותה יפה