../images/Emo220.gifכי אני משועממת=]

ובא לי לכתוב.. אז כל מיני קווע קוועים..שרצים בשיכבתי=] הקווע קווע של הפריקים וועה וועה וועה וועה וועה וועה זה עם השחור הרחיב את החור פיס אנרכיה וגם רוק ועם גראס ת'ראש נדפוק כת הסטן שם גם בר נקרע לי עוד מיתר נגמר! בלינק נירוונה סימפל פלאן סליפקנוט גרין דיי אביב גפן WTF?!

../images/Emo220.gifבדיחות שיכבה ח'גינסבורג האורן

יבנה. "הקווע קווע של כפרעות, מואה מואה מואה מואה מואה מואה כפרע עליך, על מי שלידך אמא ש'ך היא נשמה ואם לא אז כוסאימך שרית,שימרית מושי מושלמות ליק דע! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 אע אני יודעת לספור=]XD

Gizmoit

New member
אההה סליחה..

מה הבעיה עם בלינק!? לא שאני מעריצה שרופה שלהם אבל הם נחמדים

punker182

New member
blink 182-

זאת הלהקה הכי טובה שיש. אין להקה שאני יותר אוהב מהם... מי ששונא בלינק הוא הומו אפס...!!!!

MaKy66

New member
צודק!

"Breathing deeply Walking backwards Finding strength to call and ask her Roller Coaster, favorite ride Let me kiss you one last time.." להקה כזאת טובהה.. איזה שיר יפה זה XD והדיסק הזה בכלל Take Off Your Pants And Jacket אין בו שיר אחד לא יפה! באסה שהם התפרקו רק.. =\

scary miss Mary

New member
נראה לך שהם יישמעו אותי בלינק?!

הם לא לרמה שלי.. הם כוכבי פאנק ואני סתם ילד קטנה ומסכנה שקצת קשה לה לעבור אקורדים.......

קנפי

New member
המממממממממממ

יש בעיה עם הומואים?!?!??!?!?!1111 אי אפשר לשנוא אותם!!!1 זאת פשוט להקה טובה. זה לא שאני שומעת אותם מלאא וזה לא שאני מעריצה אאותם בדיוק אבל כן יש להם שירים טובים ואי אפשר ממש לשנוא אותם, סגנון טוב.

קנפי

New member
אם פתחתם שרשוראוף אז יש לנצל אותוO:

מיי כמיקל רומאנס היא ה-להקה ה-טובה ב-יותר! |סגידה| סתם רציתי להדגיש ולהגיד ^________________^ הוו כן מי שלא שומע אותם הוא סתם מבוזבזXD חבלחבל לא לשמוע מוזיקה כ"כ טובה!

למעלה