היום היום היום היום היום היום היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מור היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולמי שלא הבין היום אני באה בפעם הראשונה ל13 וחצי שנות חיי שאני באה לישון אצל מור!!(לא שאני מכירה אותה המון זמן...)!!!!! ארר מור!!! ועוד להישתחרר! מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים מחר!!!!!!!!!!1 ההופעה!!! המפגש!!! ואממ זהו!! אררר הישתחררתי!! @#%Y&U&^$#$&*&^%$#%&I מחר!!!!!!!!!!11 היום!!!!!!!!!!!! מחרתיים!$%^%$@!~ אז אנשים אני כמובן יביא את שיפרה להופעה!!!!^TR#@!@%^&^%$@ ואיך שלא לבוא עם רד וצ'ילי!וגם הוט שהולך לכל מקום!!! אממ ואיך שלא את ברני כפרעליו!!! וזהו לא זוכרת מה עוד=]]]] אררר (שיר את יודעת מי אלו כולם!!!) אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וכניראה ששירצ תבוא!!!!(שיר)...
אחרי שיחה נורא אממ משועממת(?)שלי ושל רענן... הגענו למסכנה.... לורל אתה צריך ללמוד לשרשר!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!! אררר זה מחרפן!!!!! ואממ דוויק תסלח לי על הקטע הקצר: [email protected] אומר/ת: רענן לורל חייב ללמוד לשרשר=/ש רענן אומר/ת: יואוו לגמרי תסבירי לו מחר בהופעה!!!!!!!! [email protected] אומר/ת: חח נדפיס את זה במיוחד בשבילו! רענן אומר/ת: יאללה [email protected] אומר/ת: זה מחרפן! רענן אומר/ת: תלמדי אותו רענן אומר/ת: לגמרי יאוו! חח לורל!! תלמד לשרשר!!=] והנה בשבילך שוב אומנת השירשור!
:%^&*&^%$#@&*)(*&^$ מחר!!^&^$@~!$%^& זה קורה!^%$!~!%&*&^$ חחח אני משועממת ושמחה כל כך1!!@#$%&*&^$!~@#$%^ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !^&&^$#@!~=]