../images/Emo194.gifהשיר שלי.

אם אני מרגיש עצוב, והכל כבר לא חשוב. רק להיות שוב עם עצמי... כמו חלום שלא נגמר, ואחלום אותו מחר, להיות שוב עם עצמי... כי הגעתי לכאן לבד, אנלא צריך פה אף אחד, כי לי תמיד יהיה אותי! לאלאלאלאלאלאלאלאללאלא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותיי אני אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי. אפילו אמא לא מבינה, אני שלי ולא שלה. כי אני שייך רק לי! אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן, יש מקום רק בשבילי. כי הגעתי לכאן לבד, אנלא צריך פה אף אחד, כי לי תמיד יהיה אותי. לאלאלאלאלאלאללאאלא, אני אוהב להיות רק עם עצמי. בועט בשמש ממולי.. אוהב אוהב תמיד אותייי. אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי, אוהב אוהב תמיד אותי. [וואו!] ולא אכפת לי מה תחשבו, תשנאו או תאהבו, כי השיר הזה שלי. לאלאלאלאללאלאאללאלא אני אוהב להיות רק עם עצמי, בועט בשמש ממולי, אוהב אוהב תמיד אותיייי. בלהבלה. שיר חמוד
ונכון, בתכלס. [ולא אני לא אוהבת תצמיO_O]

Poppy92

New member
משהו שאתם חייבים לראותתתתת!!!

באמת אבלל http://www.youtube.com/watch?v=0-h-mp1Gh5U&mode=related&search=

קנפי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוו הטמטום הטמטום!!!!!! אפילו לעצמי לא הייתי עושה את זה .. ועוד לפרסם את זה לכל העולם?!!??! חחחחחחחחחחחחחחחחח דאאמממ היא כזאת אהבלה! אבל זה מצחיק XD

Poppy92

New member
חוחוחוחוחוחוחחוחוחחוחוחוחוחוחוחוחוו

ילדה משועממת.. אבל איזה קורע עם הסבתא שלה.. חחחחחחחחח ולמה כל שנייה הקול שלה משתנה?!?!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הרעיון הוא לעשות

'גראולינג' [או איך שלא כותבים את זה] בקטע שהיא אומרת "אתה רוצה לבוא לנשף איתי?" [לא, אני לא יודעת איך כותבים ו/או אומרים את זה באנגלית.] ואז ה"אנד דאנס אנד דאנס אנד דאנס אנד דאנס אנד דאנס" היא כאילו עושה בקול חמוד כזה כדי שהוא יבוא.. דיי אני עייפה.. לילה טוב.

למעלה