סקר קצר

../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

אני לא מקבל דמי כיס קבועים מההורים.
את הבגדים, הדברים הקשורים בלימודים וכד' ההורים ממנים, את ההוצאות שלי אני ממן (כמו המתנות לחברים שהזכרת, ויציאות). חוץ מזה אני מעדיף לשלם מכספי על הדברים שקשורים לתנועת הנוער.
כן, אני משלם על הבילויים שלי.
אין עבודה קבועה
לפני שבועיים בערך החלטתי שאולי אני אתחיל לעבוד (היה מקום שיכולתי לבדוק בו), אבל וויתרתי על זה כי התחלנו להדריך (המון באיחור, אבל בגדול
). ברמת העיקרון, ההכנסה שלי היא מהמתנות האלה של הסבא-סבתא. רק אתמול למשל קיבלתי מסבתא שלי מאתים שקלים (דמי חנוכה
). בכל מקרה אם אני צריך עוד כסף (ליציאה וכאלה) אני פשוט לוקח מההורים....

000יובל000

New member
אני צריכה להעביר את הזמן

אז אני אענה... אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? פעם ההורים הביאו לי 10 שקל בכל שבוע אבל זה כבר לא ממש ככה. לפעמים סבתא מביאה לי 50-100 שקל ואני בחיים לא מבינה למה היא סתם ככה מביאה. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? מתנות לחברים אני קונה מהכסף שלי. בגדים תמיד תמיד ההורים קונים לי (והם לא מבזבזים הרבה כי אני לא מאלו שקונים רק מותגים, ואני גם לא קונה בכלל ברבה בגדים). דברים לחדר- אם מדובר בארון/מיטה/דברים בסגנון הזה, אז ברור שההורים קונים אבל אם אני סתם רוצה שטויות וקישוטים אז אני קונה. דברים של בית ספר- הם קונים לי הכל החל מספרים ועד לטושים/עטים/עפרונות. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?זה לא ממש קבוע. אם בא לי אני משלמת מהכסף שלי (בעיקר מתי שיש לי כסף) ואם לא אז אני מבקשת מההורים ואין להם בעיה לתת לי. יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?אין לי.

Money Money Money ../images/Emo103.gif

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?מקבלת בחגים מסבא וסבתא..זהו! מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? כעקרון שאני צריכה כסף ההורים נותנים לי..מתנות לחברים זה מכספי, בגדים וכאלה מההורים אבל אם יש משהו שבא לי לשלם עלייו לבד או שחרגתי מהסכום אז אני משלמת על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?על בילויים שלי אני משלמת לרוב...אם אין לי כסף זמיןאז מבקשת מההורים יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?אני מדריכה בקייטנה בחופש..חוצמזה מובטלת..משהו צריך אותי?? הודגש באמצעות מדגישומטיק

gorck

New member
עונה...

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? תשובות: לא מקבל דמי-כיס בכלל הרוב ההורים, דברים מיוחדים או שאני קונה לעצמי או חצי-חצי בילויים ההורים. עבודה קבועה, פעם בשבוע בייביסיטר

../images/Emo121.gif"והמונים המונים חצי אוטומאטים

הלומי פטישוני כסף סמויים..." אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? 50 בשביל הנסיעות, אז נוסעים טיפה בטרמפים ונשאר כסף:] מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?כל מה שבא לי תכלס אני קונה, אם זה משהו גדול אז ההורים ואז אני הם מוציאים מהחשבון שלי מה שמגיע להם. אלה אם בא להם לצ'פר לפעמים:] על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?כן יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?לא:)חוסחים מה שיש ומה שבא

St Peanuts

New member
עונה..

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?לא מקבלת מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?בגדים- הרוב הורים אבל לפעמים אני, מתנות- כנ"ל ודברים לחדר- כמעט ולא קונה אז זה לא רלוונטי על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?יש ויש, הרוב ההורים יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?עבודה לחופש הגדול וגם זה בקושי : (

דיליי זה טוב,כן.../images/Emo69.gif

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?פעם בחודש-120 ש"ח מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?אני קונה לעצמי את הבגדים,את המתנות לחברים,את כל המותרות(מוזיקה,....) ובעצם..את הרוב.ההורים קונים דברים ששייכים לבי"ס,למגמת מחול
,דברים שאני לא מסוגלת לממן... על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?כן יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?אין עבודה בכלל,מקווה מאוד לעבוד בחופש הגדול..

למעלה