סקר קצר

Infinity AL

New member
../images/Emo194.gifסקר קצר../images/Emo136.gif

בעקבות הודעת ה"יש לי עבודה לחנוכה!!!" שלי. רציתי לדעת, איך הולכים העניינים הכספיים[שלכם כמובן, לא מחטטת חו"ח במשכורות של ההורים
] אצלכם בבית...
אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?
מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?
על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?
יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? וכמובן כל דבר שבא לכם להוסיף בעניין..מעניין אותי לדעת
אולי כדי להתנחם שאני לא היחידה שנאלצת לעבוד כדי שיהיה לי כסף

פימקי

New member
לא, לא אל תדאגיייי אחכה איפה שתהיי

את, לקחת את נשמתי את תמיד - תמיד תהיי איתי :)) אני לא מקבלת דמי כיס בכלל, אני בעקרון מממנת הכל אבל אם אני צריכה ההורים משלימים לי ויש לי עבודה קבועה :)).

הממ.. ../images/Emo80.gif

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? אצלנו אין כזה דבר "דמי כיס", כשאני צריכה כסף למשהו אני פשוט מבקשת.. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? בגדים לרוב ההורים משלמים(למרות שיש בגדים שהם לא אוהבים-ואז אני צריכה לחסוך בשבילם..) מתנות לחברים לרוב אני משלמת.. כשאין לי כסף אני מבקשת מהם.. דברים לחדר- המממ למען האמת החדר שלי ממש ריקני. אבל לרוב ההורים קונים תדברים האלה.. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? הממ בילויים-למסיבות אני לא הולכת.. להופעות אני כן. על הופעות לרוב אני משלמת, ההורים שלי פשוט שונאים שאני הולכת להופעות אז הם לא יממנו לי אותם.. אבל אם אני מבקשת מהם כסף לנסיעות לשם אז הם יתנו.. פיצה\גלידה\עניינים, בד"כ כל פעם שאני הולכת לקניון(או לסרט או ללא יודעת מה) מביאים לי בערך 70 ש"ח.. שזה מספיק גם לנסיעות(20 בערך הלוך חזור..)גם לאוכל(כמה? 20 לכל היותר?)גם לסרט(35 בערך..) ולרוב אני לא הולכת לסרטים כשאני הולכת לקניון.. את כל הבזבוזים שמסביב אני מממנת. [ברור שאם אני אלך לקניון במטרה לקנות בגדים יביאו לי יותר.] יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? הממ לא, יש לי בייביסיטרים פה ושם.. שבוע שעבר קיבלתי 250 ש"ח על הבייביסיטר:) (היא לא שילמה לי כמה זמן..) יש לי חברות שמשלמות לעצמן את השיעורי נהיגה גם(או חצי מזה..) או שעזרו להורים שלהם בנסיעה לפולין אבל בקטע הזה ההורים שלי לא מבקשים ממני כלום..

../images/Emo141.gifLooking4CoolName

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? לא כל חודש, אבל אם אני מבקש בשביל לקנות משהו - אמא מביאה לי. אני לא לוקח כל חודש, ואני גם לוקח קצת.
^^ מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים? בגדים - לרוב אני. מתנות - לרוב ההורים. אוכל - לרוב אני. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? כן, כי אני עובד. לא מקבל משכורת כ"כ גבוהה, אבל בכ"ז יש לי כסף כדי להשקיע בעצמי פיצה מדי פעם.
יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? קבועה. 50 ש"ח לשעה, ארבע פעמים בחודש. חשבו כמה זה יוצא לחודש.

...

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? אין משהו קבוע,פעם בכמה זמן ההורים נותנים קצת. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? מתנות לחברות [אנחנו קבוצה שקונה במשותף] אני משלמת, בגדים וכאלה בד"כ ההורים. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? בעיקרון אני, אבל לפעמים ההורים. יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? בייביסיטר מדי פעם...

lover boy6

New member
עונה....

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? אממ לא אבל לפעמים אני מבקש ומביאים לי.. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? שיעורי נהגה וכל מה שקשור זה מכספי מתנות לחברים ממכספי בגדים מכפסי אבל דברים לחדר בדרך כלל הם קונים לי.. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? כן הכל אני משלם.. :( יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? יש עבודה קבועה כעיקרון עד עכשיו לא היה אבל משבוע הבא אני מתחיל לעבוד באופיס דיפו ביהוד! 5200 שקל לחודש הוריי הוריי ולפעמים יש גם עבודהבחופשים באיזה מפעל במושב שלי..

eynav br

New member
עונה

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?לא, אם אני צריכה ההורים קונים/מביאים לי. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?הכל ההורים. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?לא, ההורים יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?לא
ורוצה להוסיף משהו... שהכל ההורים משלמים לי בגלל המצב שאנחנו פה, שאין לי אפשרות לעבוד וגם אם היה צריך ללמוד קודם את השפה[אני יודעת אבל לא מספיק]. בארץ הייתה לי עבודה והרווחתי דיי טוב לחודש ולצערי הרב הייתי כל כך מטומטמת שבזבזתי ה-כ-ל על השטויות שלי והנסיעות שלי.. עכשיו כשאני חושבת על זה, לא מבינה איזה טיפשה הייתי, הייתייכולה לחסוך הרבה. אני מתה לעבוד ושיהיה לי ת'כסף שלי ותדברים שלי למרות שכרגע ההורים קונים לי כמעט כלמה שאני רוצה/צריכה, חוץ מנעלי ספינינג

hadarh111

New member
אני:/

דמי כיס-פעם בחודש 100 מתנות לחברות-אני בגדים- הורים דברים לחדר-תלוי מה ואם הם חושבים שזה נחוץ.. בילויים-אני אמורה לקחת מה100 או מהכסף מהביביסטרים.. עבודה קבועה- ממש לא:/ אין לי גם ממש זמן לזה עבודה לחופשים-כל חופש אני מנסה למצוא עבודה לכמה זמן.. פעם בקיטנה פעם אחרת במעון לילדים קטנים..(אני מדברת על חופשים גדולים עבודה מזדמנת בשנה- ביביסטרים.. 20 לשעה.. ויש כמה ביביסטרים שאוהבים דווקא אותי:) בע גם לי יש צרות עם כסף.. הוא אף פעם לא מספיק ותמיד צריך לחסוך למשהו שרוצים.. וגם שיש אותו.. בא רצון אחרP:

moshe present

New member
הממ

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? פעם בחודש 300, אלא אם כן אני בחריגה בפלאפון או לקחתי מתישהו במשך החודש אז פחות כמה שלקחתי..
מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? מתנות לחברים-אני, בגדים-הממ פעם בכמה זמן קנייה עם אמא-נגיד בחורף או בקיץ, כשאני רוצה דברים מיוחדים אז לפעמים אני לפעמים משכנעת את אמא.
על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? אני משלמת על הכל, אבל אם אני נתקעת אז אני אקבל עשר שקל פה שם..
יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? הממ לא. פעם אחרונה שהייתה לי עבודה היה בן ט' לי'. כשיש לי זמן אני עושה בייביסטר, דווקא יש לי די הרבה אנשים אבל אין זמן...היה יכול להיות לי פעמיים בשבוע קבוע אבל לא היה לי זמן אז אחותי הלכה... חבל... בייביסטר זה אחלה כסף. ועכשיו חנוכה... :) יאללה דמי חנוכה =)

פחח

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? כן. 0 באופן קבוע
מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? הורים מממנים כל דבר שהם מממנים לילדים קטנים בד"כ [אוכל, בגדים ולא יודעת מה עוד]. דברים שבא לי לעשות מעצמי, מכספי הקדוש. על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? חח תלוי. לפעמים סבתא
יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? היתה, תמה
. בחופש לא עבדתי, אבל אני מחפשת לי עבודה. ובגלל שהרשית להוסיף כל דבר בעניין, רציתי לומר ש
האמצעים מקדשים את המטרה [שלא תטעו לחשוב שלהפך
].

nemo the great

New member
../images/Emo66.gif עונה על הסקר הנ"ל חח

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? חחחח
זה היה חזק.. למה נראה לכם? האמת הדרך היחידה שאני מקבל מהוריי היקרים (שהביאוני עד הלום חח) כסף זה שהם שולים אותי למכולת לקנות מסטיק בזוקה ונותנים לי שטר של 100 ש"ח ואז אני שומר את העודף
מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? האמת הדבר היחיד שאני מוציא מכיסי זה לקנות נקנקיות אצל עמי בביצפר אם אני רעב
חוץ מזה אני לא מאלה שיוצאים לקניון לקנות בגדים ויש לי צעיף חדש וזה.. סתם זורמים.. חחח ביגוד ההורים קונים
דברים לחדר!!!!
חח איזה גדול!... על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? אמממ כןן בד"כ אני יוצא לאלה שרשומים עם חברים וואי הרבה זמן לא הלכתי לסרט ולמסיבות אני לא הולך אז.. יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? אממ פעם הייתי מלצר אבל עכשיו אני לא עובד בשום דבר..
אני לא ילד שמתעסק בכסף יותר מידי.. ואני לא סובל שאמא שלי מביאה לי כסף!!! לא יודע אמא שלי ואני מתווכחים אם אני יקבל את הכסף שהיא מביאה לי או לא חחח

Infinity AL

New member
עונה...

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? כה, 80 בחודש, לא כולל תוספות מיוחדות מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? -מתנות- אני משלמת -בגדים- בדר"כ אמא אבל לפעמים כשהיא לא מסכימה לקנות לי עוד אני קונה מהכסף שלי -דברים לחדר ועוד כל מיני שטויות שלי- אני משלמת..לפעמים הם על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? כה יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? רק בחופשים וגם..לא תמיד...רק כשיוצא

suti

New member
חחח../images/Emo67.gif

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? מקבלת דמי כיס כשזוכים בלוטו, ובעברית- אף פעם (עצוב, אה?
). וברצינות- מקבלת מתי שצריך, לא ממש דמי כיס אבל כסף. מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? אני משלמת הכל מכספי האישי (זה אמור לשנות שההורים שלי נותנים לי אותו?
) על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? שאלה לא רלוונטית- ממתי שביעיסטים מבלים?
ש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? כן, בזבל של השכונה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט התחלתי להתגלגל פה מצחוק כמו מסטולה, ואני בכלל לא אמורה להיות פה
מדוגעת

vered151

New member
עונה...

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה? לא מקבלת משהו קבוע..אבל שאני נתקעת ואין לי אז הם מביאים בכיף מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? בגדים-הורים, מתנות לחברים אני....הרוב בעיקר אני... על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? כן....לרוב אבל לא תמיד יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים? בייביסיטר קבוע..

את ממש לא היחידה../images/Emo3.gif

לא מקבלת דמי כיס. אמא לא משלמת עליי כלום,אני מעדיפה לשלם הכל בעצמי. אני ילדה בזבזנית מדיי
,והמשכורת שלי מאפשרת לי לשלם שעורי גיטרה,בגדים,נסיעות וכ'...אז אני מעדיפה ככה[: כנ"ל גם כשאני יוצאת. ויש לי עבודה קבועה.

just PolPoll

New member
עונה

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? כמה?לא מקבלת
מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']?בדר"כ מכספי שלי... על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים?אכן כן יש לכם עבודה קבועה? עבודה לחופשים?קבועה...

bnzaky

New member
עונה

אתם מקבלים דמי כיס פעם בשבוע\חודש? לא כמה? 0 מה אתם משלמים מכספכם ומה ההורים מממנים [ מתנות לחברים? בגדים? דברים לחדר? וכו']? חצי חצי ברוב הדברים על בילויים שלכם[מסיבות\פיצה\גלידה\סרט\בית קפה] אתם משלמים? בד"כ כן יש לכם עבודה קבועה?לא עבודה לחופשים?כן- והכסף מהחופש מספיק לכל השנה+

למעלה