סושי

גם אני הייתי מכין סושי

הביעה בסושי שזה אומנות ממש ככה! כאילו, משקיעים בזה תנשמה ובסוף זה גם יוצא גרוע ומתפרק :) אני ניסיתי לעשות את זה כמה חודשים טובים והבנתי שכאילו, או שאתה אומן בזה, או שפשוט לך תקנה סושי בסושיה באבן גבירול במחיר טוב או משהו :)

ChilD SouL

New member
אכלתי כולה פעמיים בחיי סושי.

זה לא רע, אבל אני מעדיפה שניצל תירס עם צ'יפס בכל רגע נתון במקום סושי.

סושי../images/Emo209.gif+../images/Emo187.gifומפגש פורום בתפוז../images/Emo43.gifאנשי

...ם. זה מעורר עיניין הסושי (ומקווה שיש סושי כשר,כי זה בעצם דג
). אני אף פעם לא הגעתי לרמה של לקנות ו\או להכין סושי בבית. כל הניסיון שלי עם סושי(או שזה הזכרון הראשון שלי,ואת השאר שכחתי), זה שפעם ראשונה אכלתי על הבר של האומן 17 בי-ם,כשעוד גרתי שם,והיתה שמועה שעומדים לסגור אותו (כנראה קיץ 2002). בעצם נוסף לי עוד זכרון, שב7 לחודש הזה,טעמתי אחד (בחתונה בתפוז
לא הספקתי), בפתח תקווה בברית של האחיין שלי. אפרופו וואסאבי (לא ידעתי שזה אבקה) וירושלים . וואסאבי (ראיתי את הסרט הצרפתי הזה בקולנוע רב -חן בירושלים ב2002) , חשבתי שזה תבלין יפני מאוד חריף (הרבה יותר מפלפל ושומה). , לפי הסרט באותו שם. (זה ירוק כמו שרק,לא?). בקיצור, אני לא מומחה סושי. אם תיהיו באמת רציניים , אברר בכל המסגרות, אם אני רשאי במסגרת הפרטר הזה להזמין אורחים (ברשות בעלת הדירה), אבל זאת דירה קטנה,רק מקסימום 20 איש יכולים להכנס. (אמא שלי כבר יודעת אולי קצת על פורום עשרים פלוס , רק לפני פחות מחודשיים ב1.11.2007 שאלה אותי בטלפון אם אני הולך למפגש פורום עשרים פלוס, אבל זה היה מפגש קהילתי אחר בעזראילי). רגע, i/o זה לא input / output במחשבים? או שזה גם מושג בסושית? :0). ואני בן , ולא בת . באמת הכינוי מבלבל. לא נורא . אתה לא מכיר אותי מספיק זמן אולי רק יחסית . שנה ראשונה . לפני שנה בתקופה הזאת לא הייתי כאן ממש. תוספת : המחשב התקלקל . והמקסטון נתקע . אז התחברתי דרך מוזילה פיירפוקס. לילה טוב , אני קופא.. :0).
.

סנטה

New member
וכנראה שלא הצליח...

כפרה = מרוקאית = אוהבים רק קוסקוס = לא אוהבים סושי = סטיגמה/סטראוטיפ = זה בצחוק אל תיקחי קשה. ואני מניח שהתגובה הבאה שלך תהיה זה לא מצחיק...אז נשאיר את הציניות בצד. :)

תסלח לי, כן?

אבל זה המשפט הסטיגמתי הכי מטומטם ששמעתי.. כפרה,קוסקוס וסושי..מה הקשר?!!? סטיגמה שרק אתה המצאת. וזה עלוב. וחבל.

עבדתי בסושי בר חצי שנה

הדר היחיד שזה נתן לי זו דלקת בגיד ביד (ושנאה לסושי). אני מגלגלת מעולה, ואכן, הוואסבי זה בסך הכל אבקת חזרת ירוקה (זוהרת כמו חומר רדיו אקטיבי). הכי טעים לקחת רול, כל רול שהוא לפרוס, לטבול את החתיכות בביצה מעורבבת ברוטב צ'ילי מתוק לטבול בפירורי לחם ולטגן. תשמעו.. אכלתי משהו כמו 30 חתיכות באותו יום שהכנו (ואח"כ הקאנו את הנשמה. זה שמנוני ומפוצץ להחריד) בתיאבון! (אני מתנדבת להכין במפגש פורום)

heaven is here

New member
מאוד אוהבת לאכול

פחות אוהבת להכין אבל יודעת להכין.. עם אבוקדו זה ממש מומלץ! שבת הבאה אני מכינה.

למעלה