יום שני

Ditz 93

New member
XDD דווקא אצלנו הייתה שביתה.

אבל בכל זאת באתי בשמונה. X_X;
באתי כרגיל, והיינו רק חמישה ילדים.
אבל ניצלתי ת'שעה בשביל לקרוא קצת הרלן קובן
בוחן פתע בלשון
אבל הלך לי ממש טוב
הפסדתי ביו' ושל"ח בגלל הרצאה
שהייתה על מלחמת יום הכיפורים...
הפסדתי שעה כימיה בגלל הרצאה על הסרטן.
אבל הייתה לי עוד שעה.

יום שני =]

באתי ב9 וחצי לבית ספר
המורה לימדה בחצי שעה הזאת וחילקה דף עבודה והילד המעצבן שאני יושבת לידו לא לקח לי =\
מחר יש לי שעתיים מעבדה בביולוגיה עםניסוי מגניב עם תפו"א
היום היה שיעור די משעמם על הפה וכל זה
שיעור מתמטיקה
המורה איים להוציא אותי החוצה חח
אנגלית ואין מה להוסיף בעע

DevilGirl92

New member
הבי"ס שלי כל כך מתסכל..שונאת כל רגע בו

לשון-בוחן קליל שעתיים כימיה, שעתיים היסטוריה, 3(!) שעות מתמטיקה-שיעמום, היו רגעים שלמים שבהם נרדמתי והיו צריכים להעיר אותי להבריז כבר לא כל כך אפשר כי המחנכת החליטה להשגיח עליי
אני בהתלבטות אם לעבור בי"ס...נראה מה יהיה

hadarinke

New member
אמרו הרגע בחדשות שגם מחר שביתה.

נכנסנו למורה חדשה שעברה מלא ניתוחים... כי היא עלתה על כיסא מחשב כזה על גלגלים כדי להוריד משהו מהמדף, והיא עפה ממנו והשתילו לה ברגים והוציאו וכל מיני כאלהS: אחר כך התייבשתי בשיעור לשון ואנגלית, ואז מכון כושר[=

Crazy Lala

New member
האמת שמתאים לי

להתחיל כל יום ב9 עזבו את זה שאני מתחילה בעשר מחר

אההה זו&^.

מי בכלל צריך תעבורה? הסתדרו מצויין בלי זה במשך דורות! אז יאאלה, המורים האלו היו צריכים להבין את זה מההתחלה. אם הם יתלהבו יותר מדי וימשיכו בשביתה הם דופקים לכולם שוב פעם הכל, מה היה קשה להבין בזה שנה שעברה?

Ditz 93

New member
אבל מה לעשות שזה לא המצב בימינו.

יש תחבורה, וזה די המרכז בחיינו ("אבא תקפיץ אותי לשם" והכביש שנמצא מול הבית, זיהום האוויר כתוצאה מזה, הקטל בדרכים וכו'). ומה לעשות, יש המון המון תאונות. ואחת מהדרכים היעילות להקטין ת'תופעה זה ע"י חינוך אנשים שעומדים לקראת לימודי תאוריה. אני חושבת שזה חכם. בייחוד שזה כולה שעה. כשזה יתחיל להיות רציני (אם...) ניכנס לפאניקה.

כן, רק שלי לא בא להידפק שוב

בגלל הארגון שאוהב לשבות על כל פיפס ולא יכול לנהל דברים אחרת. זה חשוב, כן. אבל המעגל הזה של השביתות לא מועיל לאף אחד, בטח שלא לנו. וגם שנה שעברה זה התחיל רק בשעה או ביום פה ושם.

לי כן הייתה שביתה../images/Emo60.gif

וגם מחר יש ^_____^ מפסידים שעה גיאומטריה! DD: שעה 2- ספורט. קרעה אותנו בכל מיני תרגילים מוזרים עם מזרנים ומשקולות S: מורה סדיסטית. שעה 3 ו-4- מבחן במתמטיקה, הראשון ב-5 יח"ל או בתיכון בכללי... דווקא הלך לי טוב, פתרתי את כל התרגילים ולא יצאו לי תוצאות מוזרות במיוחד באלגברה. שעה 5- לשון. סמיכות, יידוע, וואטבר. היה מרתק. שעה 6 ו-7- תיאוריה (מוסיקה). התעסקנו במרווחים ובזיהוי מרווחים משמיעה. (ובטיבטים. ובחתולים. ובפלאפל.
) שעה 8, 9 ו-10- ביצוע בהרכבים (מוסיקה). היה מטורף לגמרי
וגם קיבלתי כמה מחמאות והערות בונות מהמורה כפרעליו.
בהמשך היום: -אימון בגיטרה. (צריך להתחיל לעבוד ברצינות על האינוונציה המוזרה הזאת של באך שהמורה למוסיקה מכריח אותי ללמוד
) -אולי להיפגש עם חברה. -לקוות לטוב.

Ditz 93

New member
איך זה הולך במגמת מוסיקה?

אתם עם כלי נגינה? או שזה רק חומר לימודי? בכלל, מה הולך שם?

מגמת מוסיקה../images/Emo60.gif

יש גם חומר עיוני וגם ביצוע מעשי- שעתיים שבועיות תולדות המוסיקה, שעתיים שבועיות תיאוריה ושלוש שעות שבועיות ביצוע בהרכבים, שבשלוש השעות האלה אנחנו מתאמנים ומבצעים כל מיני שירים בהרכבים שיושרו בערב מגמה (ערבי מגמה יש בערך כל 3-4 חודשים). כעיקרון גם בתולדות המוסיקה ובתיאוריה יש מעשי. למשל, בתיאוריה אנחנו לא רק יושבים ולומדים מרווחים ובניית סולמות ואקורדים עד מוות מוחי, אנחנו גם מנגנים מקצבים, או מזהים מרווחים משמיעה שהמורה מנגן לנו על הפסנתר, וכו'. כעיקרון יש לנו מורה קצת מוזר שאוהב לחפור על מלא שטויות לא קשורות בשיעור, אז הוא מרשה לעצמו לחפור ואז שולח לנו את החומר לבחינה תכלס במייל
יש גם את ההרכב הווקאלי עם בחורה בשם שולי קורן (היא מאסטר לפיתוח קול) שהזמרים במגמה מחוייבים להשתתף בו (שעתיים שבועיות), וגם מטעמו יש הופעות. ממש נחמד שם, זה משולב גם בפיתוח קול. זהו בערך.

Ditz 93

New member
ואת מנגנת על גיטרה?

זה נשמע ממש מעניין ^^" אבל זה לגמרי לא אני XD

Ditz 93

New member
אממ..

אני די טיפוס חסר סבלנות. ניגנתי בכיתה ג' על קלרינט, ומכרתי אותו. ניסיתי ללמוד במשך חודש לנגן על פסנתר אבל הפסקתי ועכשיו יש לי גיטרה, שנקרע לה מיתר עוד מפורים XDD

XDD../images/Emo60.gif

סבלנות זה דבר שמפתחים, זה לא בא מעצמו. גם אני בטבע שלי אדם מאוד חסר סבלנות.

למעלה