יום שני! 5.3

Osher191

New member
היום בלילה פולין.

התרגשות
בקשר לשאלה של הדג- אני יותר בקטע של דולפין, שהוא לא דג בכלל

וואוו.

אפשר כמה טיפים? לא לשכוח מוזיקה. פשוט אסור. יש נסיעות של 4-5 שעות(לנו גם היה של 8 שעות..) מצד שני, לא להיות כל הזמן עם המוזיקה. בד"כ באוטובוס מקרינים סרטי שואה ויש הסברים וכדו'. אוף גם לי בא פתאום. עוד טיפים הממ.. טוב, בכל מקום שנמצאים בו, נסי להכנס ממש למקום. ז"א, בד"כ כ"כ רצים ממקום למקום ואת לא מצליחה להתחבר ולנסות להבין מה היה בו אז לפני שאת מחליפה מילה או 2 לחברה, או מקשיבה למדריכה, נסי להיות עם עצמך במקום ולהבין מה היה בו. אח"כ תחושת הפספוס היא גדולה. טיפ אחרון, והכי גדול.. אל תצפי לכלום. כולם באים עם ציפיות, ובשלב מסויים הם אומרים אבל רגע, הייתי באושוויץ, הייתי ביער הילדים, הייתי במשרפות-אבל לא בכיתי!! מה דפוק בי? אין כזה דבר מה דפוק בך. כל אחד מקבל את זה אחרת, והרוב אפילו מקבלים את זה רק אחרי שהם בארץ.. תנסי לא לעשות גדר של ציפיות מהמסע, נסי פשוט לבוא כמו שאת, ולקחת כמה שיותר. זהו, תהני.:)

Grey Faerie

New member
../images/Emo45.gif כל כך נכון, כל הטיפים

במיוחד הקטע עם הציפיות..

Osher191

New member
תודה על הטיפים!../images/Emo140.gif

בקטע של המוזיקה אין לי מה לדאוג- אני מצויידת באייפוד 20 ג'יגה שרובו מלא בשירים, אני חושבת שזה יספיק
לא חשבתי על הקטע של להיכנס לבד למקום ובאמת לנסות להבין מה היה בו, אני בהחלט אעשה את זה.. והקטע של הציפיות- הרבה אנשים גם דיברו איתי על זה, ואני לא יכולה להגיד שאין לי ציפיות בכלל, או שאני לא מתרגשת, אבל אני אנסה לא לשפוט שומדבר ופשוט לתת למסע הזה לעשות את שלו, מה שיהיה- יהיה
ושוב תודה

תהני../images/Emo24.gif

כן,תהני, לא חייבים להיות תמיד מדוכאים ועצובים. תלמדי הרבה ותנסי להפיק את המיטב.

m i c k e y 15

New member
היום בלילה?? יאא

תהניייי..וכן אפשר גם לכייף שםם...מכל הסיפוריםש ל חברות שלי שכבר היו.. אני נוסעת עוד חודש אחרי חופשת פסח....עם אמריקאים
רק 1250 שקל
איזה מזלל

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif היום שלי!

התעוררתי לפני.. שעה.
|בטטה| אין לי תוכניות מיוחדות להיום, אולי אני נפגשת עם אחותי, אחרי שנים בערך שלא ראיתי אותה כי כל אחת מאיתנו עסוקה בלימודים שלה.. (במיוחד היא, אני לא כזה
).. ואני אנהג קצת.. בכל מקרה אני בטח אנהג קצת, האמת
כשהתעוררתי הרגשתי ממש טוב כי היה לי SMS מהחברה הכי טובה שלי, אחרי ששבוע לא שמעתי ממנה וממש חשבתי שהיא לא מדברת איתי או משהו ולא הבנתי מה הקטע.. ומסתבר שלא נכון!
וקיבלתי SMS מהאקס שלי, והתכסיס שאני עושה עליו כדי לקבל בחזרה את הספר שלי עובד..
מוהאהאהאאההאההא
חוצמזה לא יודעת.. אין יותר מדי דברים מיוחדים, אבל כרגיל.. אני בטח אעדכן בסוף היום. אוהבת!

למעלה