יום שני! 5.3

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יום שני! 5.3 ../images/Emo3.gif

סתם ליתר הדיוק וזה. אז......... איך עבר עליכם היום? או השעה ועשרים שעברו ממנו? או היותר מזה, תלוי מתי כתבתם? טרולילולילו..
והשאלה היומית- אם הייתם דג, איזה דג הייתם?

גליזה

New member
דג מת.

ביטלתי את התוכניות שלי להיום בתקווה שאני אשב ללמוד באמת. גאד
והמצב רוח בקנטים, תודה ששאלתם ><

Simply Blonde

New member
העירו אותי../images/Emo122.gif../images/Emo68.gif

ככה זה שאחיינים שלי פה
כל פעם זה טקס חדש אחיין שלי מת על החדר שלי יש לי מלא מטבעות זרוקות ומלא שטויות והוא לוקח אותם מעיר אותי ומביא לי אותם הנה קחי והיה לי את הכתר של פורים והוא כמעט שבר אותו בניסיון לשים אותו עליי מתוך שינה מרגש משהו אה? עוד מעט אני הולכת לקניון עם אמא ואחותי בתקווה לסחוט אותם או משהו
הייתי דג קרב הוא לא עושה כלום

Wild Eye Joker

New member
קמתי עכשיו. שזה טוב

לעומת הימים הקודמים שקמתי ב8, 9. תכף הולכת עם אחותי לעשות סיבוב מספרות ולחפש תסרוקת לחתונה. אני לא נוהגת בווהוו כי אחותי קטנה מדי להיות מלווה. וגם נלך לחפש לה ג'קט, לחתונה! אהה החתונה
!!1 אניווי אוהבת אתכם המון
ואני אהיה דג כמו סבסטיאן מבת הים. הוא חמודיז

Wild Eye Joker

New member
בנדוד שלי. תודה../images/Emo9.gif

אני מתרגשת כאילו אני מתחתנת... מה שלומך, את מרגישה יותר טוב?

Chemical Venom

New member
אממממממ

השעה האחת ועשרים ממנו עברה רגיל ושאר היום בשינה בנתיים ובסוף אני לא ייסע לתל אביב היום... אממממ ואם הייתי דג הייתי דולפין למרות שזה יונק בכלל חחח אבל בקטנה.. ונעה למה לא באת למפגש!! את גרה מטר מעזריאלי!!

Dum Darm Dam

New member
יום עצוב. ../images/Emo205.gif

"וכל הקיבוץ שרר שקט. רק כלב אחד נבח וגם זה לא להרבה זמן. בעודי רושמת זאת אני חושבת ששמעתי את גלגלי האמבולנס שוחקים את ריצפת הכביש הסלול בעוד נשמתו נשחקת עם הרוח ועוד פעם נביחת הכלב הבודדה נשמעת ברחבי הקיבוץ שורר השקט וליבו דמם עם הדממה." יום עצוב בקיבוץ שלי. ):

גליזה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

shanchan

New member
לפני שעה קמתי :/

אני אמורה לעשות עבודה באנגלית ולהתכונן למתמטיקה. כמו שאני מכירה א עצמי אני לא אכין את העבודה באנגלית ולכן אבריז ממחר. ואז אתכונן למתמטיקה, או לא. יותר סביר שלא. אם הייתי דג הייתי.. לא יודעת.מה אני מבינ בדגים? :S

למעלה