חדשה

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאה, סליחה../images/Emo6.gif

מה אני אעשה? אני רגילה להיות בפורומים שכולן שם בנות

ZuLi90

New member
MCR ברור... אוונסנס עוד כמה שירים נחמדים

שאפשר להוציא אבל בכללי גם הם גרועים...

ZuLi90

New member
יהיה קצר יותר לרשום איזה שירים טובים יש להם:

YS GE Imaginary EID whisper(?!) lacrymosa(?!)

אזירפאל

New member
מה לגבי

Going Under My Immortal (אל תגיד לי שאתה לא אוהב אותו) Huanted Hello (?!) Cloud Nine The Only One (אחד השירים היפים שלהם!) ? ועוד המון מהתקופה שלפני האלבומים הרשמיים... באופן כללי יצא להם שם ממש גרוע, בעיקר כשלוקחים להשוואה את Bring Me To Life או Call Me When You're Sober. עכשיו תמיד כשלהקות מטאל עם סולנית מתמסחרות (AKA ווית'ין ונייטוויש) ישר משווים אותן לאוונסנס, כשבעצם כל החומרים החדשים שלהן שדומים לאוונסנס לא מתקרבים בכלל לרמה של אוונסנס. זה כאילו "אוונסנס" הפכה למילה גסה, שאסור להודות שאוהבים אותם, אלא אם כן זה רק כמה שירים בודדים...

ZuLi90

New member
מי אוהב מיי אימורטל ? גוינג אנדר?

טוב שהבתים של גוינג אנדר הם לא הדבר הכי מטומטם ששמעתי D: הנטד אכן שיר נחמד והלו גם.... כן , הלו היה צריך להיכנס לרשימה לעיל . וCN וTOO לדעתי דווקא הם בין הגרועים :O

ZuLi90

New member
טוב זה נשמע קצתת מתנשא ההודעה הזאת

בהתחשב ששמעתי אותם תקופה לא מבוטלת (להקת הרוק הראשונה ששמעתי)... אבל במבט לאחור אני אכן מבין כמה הם להקה לא טובה , ועוד הפעם זו דעתי.

ZuLi90

New member
יותר קצר לרשום תשירים הטובים:

YS GE Imaginary EID whisper(?!) lacrymosa(?!)

bachner1

New member
מה זה EID? ../images/Emo12.gif

במחשבה שנייה אני מכיר כמעט רק את האלבומים הרשמיים שלהם... בכל מקרה, בכל הדיון הזה לא הוזכרו השיר הכי טוב לדעתי בכל אלבום- Like You בTOD וMy Last Breath (מקום ראשון יחד עם וויספר) בפולן.

Brombit

New member
דוקא אלה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo115.gif

Like You הוא הכי פחות אהוב עלי באלבום שלו, וגם My Last Breath כמעט הכי פחות אהוב עלי. שניהם נשמעים לי די משעממים וממש לא מתבלטים... את Whisper אני הרבה יותר אוהבת, אבל הוא בערך מקום חמישי אצלי [EID=Even in Death]

bachner1

New member
אכן אלה ../images/Emo9.gif

משניהם בהתחלה השתעממתי, אבל אחרי זה התחלתי להבין את הפואנטה שלהם. לדעתי אוונסנס הם בשיאם בשירים היותר שקטים, ושיותר נועדו לרגש. בשני השירים האלה יש ברקע (בהתחלה בLY, ובחצי השני של הבתים בMLB) כלי נגינה בלתי מזוהים שאני פשוט מת עליהם. אני בהחלט מעדיף את הסאונד השקט שלהם על פני השימוש הדי מונוטוני שלהם בגיטרות.

למעלה