חדשה

MLB באמת לא כזה מתבלט אבל הוא יפה, אני

מאוד אוהבת אותו. וLY יפה גם אם הוא לא מתבלט כשיר מיוחד, חוץ מזה שהוא עצוב ומצמרר בטירוף.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo45.gifLY באמת מצמרר.

הוא וHELLO הם השירים הראשונים שהתחברתי אליהם מכל אלבום, עוד לפני שידעתי על מה הם מדברים. והם מדברים על אותו הדבר

TheImpactBoy

New member
הבעיה איתם מבחינתי היא,

שהם לא נשמעים כמו להקה, זאת זמרת עם הפקות רוק. איימי-לי יודעת לעצבן כשהיא שרה, קול גרוני מעיק. היא זייפינית-על בהופעות, אפילו יותר מענט. (וזה למרות שיש לה קול טוב ופוטנציאל אדיר) השירים שלהם צועקים" פוזה". חוץ מHELLO, MY IMMORTAL (החרוש).

Brombit

New member
........... ../images/Emo115.gif

"שהם לא נשמעים כמו להקה, זאת זמרת עם הפקות רוק." לא יודעת, לי הם נשמעים לגמרי כמו להקה... מרגישים את החלק של כל אחד בשיר, ושזה לא סתם זמרת עם ליווי (לעומת איך שהם באמת, שזה באמת כבר לא ממש להקה
) "היא זייפינית-על בהופעות" חייבת להסכים... בדיוק בזמן האחרון התחילו לדבר בפורום שלהם (בתפוז) על זה שהם חושבים שהיא מזלזלת במעריצים ולא רוצה ללמוד לשיר כמו שצריך בהופעות... "השירים שלהם צועקים "פוזה". חוץ מ-HELLO, MY IMMORTAL" יש משהו... אבל דוקא אלה מהשירים היחידים שלהם שאני לא אוהבת...

ZuLi90

New member
לי זה לא אכפת שאיימי לי משתלטת על הלהקה.

ואני דווקא חושב שיש לה קול מדהים והיא לא זייפנית בכאלה רמות , היא סולנית ממש מוכשרת שהשתפרה עם הזמן. זה פשוט... השירים... , לדעתי. בקשר לפוזה- יש משו אבל לרוב דווקא לא אני חושב.

Brombit

New member
"MCR ברור" ../images/Emo115.gif

שום דבר לא ברור... זה רק הטעם שלך ועצם זה ששאלתי אומר שלי לפחות זה לא כל כך ברור...

איזה שירים כר שמעת שלהם?

ואני מדגישה את שלהם- מיי כמיקל רומנס, ולא של דה בלאק פרייד

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאל תקחי את זה קשהP:

הרבה אנשים לא אוהבים אותם, ואפילו שונאים. אז כן, על הדרך יש גם כאלה שנהנים לרדת עליהם. אז?
מתעלמים

אבל זה מרגיז

שאנשים שונאים אותם ע"פ WTTBP טיניג'רס, IDLY FLW, ובקיצור כל TBP הם מקלטגים אותם כמשהו שהם לא, מזלזלים במי ששומע אותם, ולא מוכנים לשמוע קצת איכות כמו בולטס או רבנג'

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifזה מעצבן כי יש לאנשים דיעה

כזאת עליהם רק בגלל האלבום האחרון והסינגלים שיצאו ממנו. אבל למי אכפת? רוצים לרדת עליהם? אחלה, שיהנו. יכולתי להתעצבן על ליאור שאמר לי שכל הלהקות האלה על הפנים, אבל הבלגתי. אני תמיד לוקחת בחשבון שזה שמישהו אומר שהן גרועות, לא אומר שהוא צודק

Brombit

New member
אם אני הייתי מכירה אותם (המשך...) ../images/Emo115.gif

מהאלבום הראשון ולא מהשלישי, הייתי שונאת אותם... רק בגלל TBP נתתי להם קרדיט ונתתי הזדמנות לשני האלבומים האחרים (כשלטעמי revenge הרבה פחות טוב מ-TBP, ו-bullets בכלל מגעיל...). אבל בלי קשר אלי, נראה לי שמי שמזלזל בהם באופן כללי בגלל TBP, לא יפסיק לזלזל בגלל שני האחרים... (דוקא בגלל שהאחרים יותר... משהו
) בקיצור לא הצלחתי להגיד כלום

גם TBP,TC ובולטס זה עניין של טעם ודעה.

אני למשל ממש אוהבת את TBP ולא רואה בו ככישלון של MCR כמו הרבה אחרים. מוזיקה זה נושא מופשט. יהיו כאלה שיאהבו, יהיו כאלה שישנאו. זה גם יכול להיות קיצוני לפעמים. הייתי מציעה לליאור [זה השם?XD] לשמוע קצת מעבר לסנגלים, זה כן. אבל, אני לא חושבת שהייתי שוללת לגמרי את TBP. מבחינתי יש שם כמה שירים גאוניים.
!

ZuLi90

New member
אנשים יש לי את כל הדיסקוגרפיה השלהם...

הייתי שומע אותם משו כמו חודש... ועדיין לא מאמין שעשיתי את זה :S...

למעלה