היום הופעה

שירב XD

New member
../images/Emo194.gifהיום הופעה../images/Emo13.gif

שרשרו מתחים/התרגשויות/לחצים/כל דבר דומה. אני לא אגיע, אבל תעשו חיים
תתנו בראש
ותעשו הופעה טובה
זה חשובD: ולכל הגולשים בפורום- תהנו
אז.. שרשור מתח/התרגשות/לחץ/כל דבר דומה? ז"א - אעאעאע? DD:

חח את כזאת מצחיקה..

הממ אנלא לחוץ, חחחחח..אנחנו באים לתת בראש! ולא נורא, יהיו עוד הופעות שמקווה שכבר תוכלי לבוא.. תהיו בריאים חבר'ה, נתראה בערב, רענן.

zohar d

New member
אתה כזהה מאגנייבבב !

[ולהיות מאגניבב זהה טובב] ! תתנו בראאששש ותהיו הכי טובים בעולם ! [כמו שאתם תמידד !] אוהבת אותכם המון3> והכי חשוב תהנוווו ! ואני רוצהה תמונות ! אני סומכת עליכם שתחזרו עם תמונות ! הרבה תמונות !

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פיייי הרגעת אותנו

אם דוויק בסביבה, אני ב-ט-ו-ח-ה שהתמונות יצאו נורמאליXDD [להזכיר לכם את הפעם הקודמת שדוויק צילם ולורל (נראלי שלורל) סיכם את זה ב"דוויק ילד עקום"?]

zohar d

New member
הו לא ! רק לא דוויק !

סתם דוויק..בצחוק..אתה מאגניב.. אבל עדיף מישהו שיודע להשתמש במצלמה =/ אני רוצה לראות תמונות שלכם לא שם רצפה סקסית מהפטיפון ! לא שיש לי משהו נגד הרצפה כן? אבל אני מעדיפה לראות אותכם..XD

scary miss Mary

New member
אאאאאאאאא עצבים!!@#%@#%#$

כל ה73489504 חברים שהיו אמורים לבוא איתי פתאום ההורים הקקות שלהם אומרים להם שהם לא מסכימים להם לבוא.. ונשארנו רק אני ומור (רחל מהקפיטריה) ואמא שלה לא מסכימה שנלך רק שתיינוו אוךךךךךךךךך כל כך רציתי לבוא!!! רציתי לעשות לברי את היום.. ולראות את דורין ולהביא לה את הברכה המצחיקה שכתבתי לה ליומולדת! מצפה לנס..

../images/Emo220.gifלכי תעשי לך...

זה לא יקרה.../= ראית.. זה לא חנוכה... גמלי... המשיח הגיע...אחרי 4 שעות הלך... ולא השאיר דבר... השאיר רק את אותה ההרגשה...שבא לך לרצוח מישהו...ואת יודעת את מי... =/ אוף כאלה מבריזנים! ושיר דניאל ובר או לא יודעת אם אתן פה או לא...עזבו אותי!ובר..תודה!באמת שתודה! חבל שאבא שלך לא מסכים=/ אגב...אתם יכולים לשכוח ממני גם ב12...=/ סעמק!

scary miss Mary

New member
אני באה ב12.1!! וזה סופית!

וגם אם לא תהיה הופעה אני אבוא.. הוו הלכתי למורק בעשר ואז היא נזכרת להגיד שאמא שלה מסכימה.. יופי מורק! וראינו את ג'וני דפ! בשודדי הקאריבים 2!!!! הווו ג'וני ג'וני דורה.. למה את לא באה ב12.1??

../images/Emo220.gifכי ככל הניראה אני אחגוג

ת'יומולדת בדילי כן כן...XD ו... באים אלי המון המון אנשים(20 אישXD) וניסיתי לדחות או להקדים אבל אין לי בית ריק... אבל זה עוד לא סגור

dweck2k

New member
היה מפוצץ לגמרי

ואפילו מגניב רצח. מחר אני אספר, עכשיו אני רוצה רק לישון... דוויק

../images/Emo220.gif../images/Emo207.gif[=

אעע היה כזה כיף!! אחת הארוחות המשפחיות הכי טובות שהיו! משפחתי קנתה לי דברים כאלה שווים!! שני סטנדים לגיטרות[=(אני כבר צריכה כזה לאחת כבר כשנה וחצי ולאחת חצי שנה...) ומשהו ממש ממש מאגניב לממתקיםXD והביאו לי במסעדה זיקוק[= היה כזה כיףףףף[=

למעלה